Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеОдбојкаОдбојка

Пионирке Црвене звезде освојиле 4. Константин Куп

Младе одбојкашице Црвене звезде освојиле су 4. међународни турнир „Константин куп“ у конкуренцији пионирки, на коме је учествовало шест екипа, а који је одржан у Сремској Митровици 12. јуна 2016. године.

Ове године на турниру су учествовале екипе из Босне и Херцеговине, Хрватске и Србије. Међу учесницима су биле екипе ГЖОК Итон Срем Темпа из Сремске Митровице, ЖОК Осијек 06 из Осијека, ОК Црвена звезда из Београда, ОК Заслона из Шапца, ОК Србијанке 014 из Ваљева и ОК Радника из Бијељине.

Екипе су биле подељене у две групе, а потом се играло за коначни пласман. Утакмице су игране у спортској хали Митровачке гимназије, Основне школе Б. Палковљевид – Пинки и Прехрамбено-шумарско-хемијске школе.

Пионирке Црвене звезде су у финалу савладале екипу ГЖОК Итон Срем Темпа из Сремске Митровице резултатом 2:1, по сетовима 17:25, 25:16, 15:11.

Црвено-беле су до финала дошле пошто су освојиле 1. место у групи А, победама над ЖОК Радник из Бијељине са 2:0 (25:17, 25:21) и ЖОК Осијек 06 резултатом 2:0 (25:11, 25:18).

За најбољег техничара турнира проглашена је наша Анђела Тишма, док је Ивана Недељковић проглашена за најбољег блокера турнира.

Повезане вести

Leave a Comment