Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Шампионска мајица поново у продаји

Црвена мајица „Шампиони Србије“ поново у продаји због великог интересовања навијача. Цена 1490 динара. Продаја другог контигента је у „Фан сторе“ у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Шампионска мајица КК Црвена звезда Телеком, поново се налази у продаји по цени од 1490 динара

Нове мајице црвене боје које су привукле велику пажњу током шампионске ноћи, одштампане су још пре 4. утакмице финала КЛС, а први контигент је комплетно распродат током славља на Малом Калемегдану

Због огромног интересовања навијача Црвене звезде, маркетинг тим клуба је брзо припремио и други контигент који је у продаји од уторка 14.јуна у просторијама клуба на Малом Калемегдану.
Такође, могућа је и резервација и наручивање мајица позивом на број ЦАЛЛ ЦЕНТАР 011 3284780, а од среде и преко wебсхопа КК Црвена звезда.

Сви Звездаши који живе ван Београда, мајицу ће моћи да наруче позивом на број цалл центра, а плаћају је поузећем. На тај начин клуб је желео да омогући свим Зведашима у земљи и региону да на једноставан начин дођу до ове мајице. Трошкове поштарине плаћа купац.

Нова мајица ће многима који воле црвено-белу боју, остати вредан сувенир и подсетник на још једну велику сезону КК Црвена звезда Телеком, у којој су освојене две титуле, играно четвртфинале Евролиге, и обезбедјено ново учешће у најјачем европском такмичењу.

Повезане вести

Leave a Comment