Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Распоред Супер лиге: На старту против Крушевљана, дерби у Хумској 17. септембра

Познат је и распоред такмичења Супер лиге Србије за нову сезону.

Шампион Србије ће на премијери 23. јула дочекати повратника у друштво најбољих, Напредак из Крушевца, а након тога ће поново бити домаћин, овога пута у 2. колу Металцу из Горњег Милановца. У прва четири кола Црвена звезда три пута игра пред својим навијачима што је изузетно повољна околност с обзиром да је много пута у ранијим сезонама играла три меча у прве четири рунде на гостовањима, па су и киксеви били редовна појава у време док је на челу ФСС-а био Томислав Караџић.

Екипа ће до почетка домаћег шампионата већ увелико бити у такмичарском ритму, јер ће квалификације за Лигу шампиона бити у јеку, тако да Грофова казнена експедиција има све предуслове за успешан почетак у походу ка одбрани титуле, што је последњи пут нашем најтрофејнијем клубу успело у сезони 2006/07.

Незгодна гостовања Радничком у Нишу у 5. колу и Новом Пазару у седмој рунди такмичења биће увод и одлична припрема за први вечити дерби у сезони 2016/17 који је на програму 17. септембра у 9. колу у Хумској, а већ у 10. рунди Звезда дочекује Војводину, док у 12. такмичарској рунди на стадион “Рајко Митић“ стиже Чукарички, једна од две екипе која је минуле сезоне у првенству успела да нанесе пораз шампиону.

Систем такмичења је остао исти као и минуле сезоне, па ће други круг шампионата почети већ 19. новембра утакмицама 16. кола, када некадашњи првак Европе и света гостује у Крушевцу. Планирано је да се 30. коло одигра 13. априла наредне године, затим ће се бодови клубовима преполовити, након тога се игра плеј-оф и плеј-аут, још седам такмичарских рунди после којих ће бити познат шампион Србије, као и који тимови напуштају елитни ранг.

1a.raspored

Повезане вести

3 comments

iamdelija1989 јун 20, 2016 at 10:32

Ako neosvojimo titulu mozemo sve strance da bacimo posto kako sada stvaramo ekipu bila bi bruka.
Ne znam zasto Terzic neda niko da ide pre kraja kvalifikacija.To znaci da nemogu da idu i Sikimic Orlandic ,Edson.
Mi sa ovakvim pojacanjima pravimo guzvu u ekipi i necemo moci sve da platimo..
PRODAJTE SVE IGRACE KOJE MALTENE NISU NI IGRALI U OVOJ SEZONI.
Postava za kvalifikacije(po mom misljenju):
formacija : 3-4-1-2

Kahriman-Fibel,Mitrovic(ako ga dovedemo),Rendulic-Ibanjez,Le Tallek,Donald,Ruiz(ako se dokaze umesto Srnica)-Kanga-Hugo,(to novo pojacanje sto Terzic nece da otkrije)

Reply
Bata јун 16, 2016 at 16:21

U redu je sto je uveden plej-of i plej-aut ali je najveca glupost sto se dele bodovi .

Reply
LA[K]I јун 16, 2016 at 08:50

Ove sezone bi zaista bila velika sramota da neodbranimo titulu sa ovakvim timom koji stvaramo. Mali komsija dovodi smesne igrace, tako da bi sve sem duple krune u ovoj sezoni bio neuspeh!

Reply

Leave a Comment