Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Канга у понедељак на завршним преговорима

Отегла се потрага за озбиљним појачањима из иностранства и док навијачи Црвене звезде грицкају нокте и полако губе стрпљење од силних фудбалера који се доводе у везу са шампионом Србије, коначно је позната једна конкретна информација.

Гелор Канга, везиста вицешампиона Русије Ростова на Дону, јавио се после одмора у Габону са жељом да од понедељка седне за сто са челницима београдских црвено-белих и пређе на завршне преговоре преносе Новости.

Репрезентативац Габона је велика жеља тренера Миодрага Божовића, који га одлично познаје из времена док је са клупе предводио руског Премијер лигаша, а руски “Сов спорт“ је пре извесног времена имао сазнања да је Звезда понудила Канги боље услове од Ростова, тако да би до договора могло да дође током следеће седмице, наравно, уколико фудбалер буде задовољан понудом и уколико се не догоди нешто непредвиђено, на шта Звезда не може много да утиче, јер и Ростов жели да задржи Габонца у својим редовима.

Повезане вести

5 comments

Tivat -Boka јун 18, 2016 at 14:52

Mrdja bi sa Ugom bio najjaci napadacki tandem Zvezde u poslednjih 10 godina..Iza njih Katai,Kanga,Zivkovic,Donald,Le Talek,odbrana je diskutabilna

Reply
Vladimir1994 јун 17, 2016 at 11:41

Bilo bi sjajno vratiti Mrdju(a mozda i Daudu) za slucaj da nam ode Vieira!

Reply
pera јун 17, 2016 at 17:17

Ne vidim razlog za minuse konstataciji. Tvrdim da je Mrdja idealno rešenje za sve ove strane igrače koji će biti tu ali ih nećemo videti na terenu. Da li neko misli da tim koji dovede tolike strane igrače može za dvadeset dana da napravi igru sa njima pogotovo što je sigurno da će nekima biti problem jezička barijera. Dalje ko gospodo može platiti sve takve ugovore a inresantno je i još nešto. Koga ćemo mi od njih prodati kasnije pa zaraditi. Ovo su obično momci koji ne igraju u timovima iz kojih dolaze. Ne verujem da su zaboravili da igraju fudbal ali verujem da ljudi znaju zašto su ovi na klupi a ne na terenu.

Reply
Vladimir1994 јун 17, 2016 at 11:41

Bilo bi sjajno vratiti Mrdju(a mozda i Daudu) za slucaj da nam ode Vieira!

Reply
Petar јун 17, 2016 at 09:31

Voleo bih da vidim njega i Ruiza u Zvezdi. Takodje i Boska Jankovica, jer verujem da moze da odigra jos jednu dobru sezonu, sigurno. Potrebna nam je velika rotacija ako cemo da pokusamo sto dalje da doguramo u evropi i da odbranimo titulu u prvenstvu.

Reply

Leave a Comment