Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Сикимић и Супић продужили уговоре!

Осим новим фудбалерима, Црвена звезда ће се за наредну сезону појачати и из сопствених редова.

Претходног лета на једногодишњу верност нашем клубу обавезали су се голман Немања Супић и нападач Предраг Сикимић. Њихови уговори су истицали овог лета, али су двојица фудбалера постигла договор са тренером Миодрагом Божовићем, те ће и наредне сезоне носити црвено-бели дрес,

Супић и Сикимић су потписали нове једногодишње уговоре са клубом. Нападач који је у наш клуб стигао из Вождовца, претходне сезоне је убележио 22 наступа, а три пута је успео да се упише у стрелце. Свакако најважнији гол био је онај постигнут у 151. вечитом дербију, када је Сикимић на прелеп начин савладао голмана вечитог ривала. Немања Супић је за Црвену звезду до сада бранио на једној утакмици.

Повезане вести

5 comments

ДЕЈО јун 17, 2016 at 22:35

Sad smo spremni za LŠ definitivno!!!

Reply
SVE PJANO21 јун 17, 2016 at 21:20

Mladi i perspektivni igrači, budućnost kluba! Bravo Terza, mafijo! Bilo koji omladinac je mogao biti priključen prvom timu umesto ove dvojice i doneli bi veći kvalitet nego ova dva panja!

Reply
LA[K]I јун 17, 2016 at 20:39

Sto se tice Supica t je drobro njegovo iskustvo ce nam dobro doci, ako Kahriman bude imao kartone. Sto se Sikimica tice videcemo kako ce se sad pokazati, ove sezone je u ligi do derbija bio ocajan.

Reply
dusan јун 17, 2016 at 19:09

Vest sve sa znakom uzvika – SIKMIC i SUPIC PRODUZILI UGOVORE! Sjajno! ako budu igrali duplo vise nego prethodne godine – jedan ce dati 5 golova, a drugi braniti 2 utakmice. stvarno velika pojacanja.

Reply
Estrella Roja јун 17, 2016 at 18:43

To su te nuklearke koje smo iščekivali!

Reply

Leave a Comment