Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Почиње летњи камп КК Црвена звезда

КК Црвена звезда Телеком најавио је у петак у “шопинг” центру Ушће и продајном објекту спонзора клуба “ИДЕА” још једну сезону врло амбициозно организованог летњег кампа, који клуб организује већ пету годину узастопно.

У складу са амбицијама и растом клуба на свим нивоима, и уз велики напор свих људи у клубу, али и помоћ наших спонзора, тако расте и наш камп, који ови сезоне броји рекордан број деце и полазника из иностранства, њих преко 450 уз изванредне услове које пружају две локације: Врњачка Бања и Златибор.

Прва смена кампа биће одржана од 19. јуна до 26. јуна у Врњачкој Бањи, преостале три „смене” на Златибору одржаће се у период од 26.јуна до 17. јула.

Осим дечака и девојчица који су већ полазници школа кошарке КК Црвена звезда, ове године гости нашг кампа биће и бројни страни мали кошаркаши: преко 100 деце из Русије, али гости из целог региона, БИХ, Хрватске, Црне Горе, Словеније, Аустралије, Канаде, Италије, Аустрије…

ККЖ Црвена звезда је ове сезоне направио огроман корак ка врху, Наташа Ковачевић је неко ко је својим повратком на терен, појавом и игром скренуо пажњу и светских медија на црвено-беле. Наташа ће бити промотер прве смене кампа у Врњачкој Бањи, на коме ће учешће узети и преко 30 девојчица.

„Сигурна сам да ћемо ове године добити нове кошаркашице и кошаркаше, али је најбитније дружење и играње. Женски кошаркашки клуб Црвена звезда организоваће још један камп, последње недеље августа и видимо се и тамо“, рекла је између осталог Наташа Ковачевић, која ће се са „камперима” у Врњачкој Бањи дружити средином прве недеље кампа у Врњачкој Бањи.

Након Врњачке Бање, камп се сели на Златибор где ће се рад одвијати у три смене под надзором свих тренера из система КК Црвена звезда и уз наравно присуство играча нашег првог тима. Добра сезона сениорског тима крунисана је са два трофеја и пласманом у четвртфинале Евролиге. Марко Гудурић и Немања Дангубић су умногоме заслужни за то, тренутно су и репрезентативци наше земље, али су им почеци били слични као и овим дечацима које видите у Звездиној опреми, дакле кроз свакодневни рад у клубу и одласке на кампове.

Марко Гудурић:

„Желим свим полазницима да буду здрави и да заволе кошарку. Похађање кампова је један од начина да се ова игра заволи кроз дружење. Мислим да Црвена звезда ради сјајан посао њиховом организацијом и драго ми је да имамо што већи број девојчица и дечака. Надам се да ће неко од њих једног дана и обући дрес Црвене звезде“.

Немања Дангубић:

„И дан данас препричавам ситуације са кампова и добро их памтим. Драго ми је да и Црвена звезда има свој камп и што тако утиче на младе да се баве спортом. Дружење и то искуство користиће им и за кошарку и за даље одрастање. Нека се лепо проведу и нека запамте те дане“

Крај конференције очекивано протекао је у давању бројних аутограма и сликању Наташе, Марка и Немање са бројним навијачима црвено-белих, али и полазницима летњег кампа КК Црвена звезда Телеком који и званично почиње са радом у недељу 19. јуна.

И ове године, свим полазницима биће обезбеђени смештај, храна, комплетна опрема за тренинг, рад са тренерима КК Црвена звезда Телеком, неопходна лекарска нега, и дружење са садашњим и бившим играчима црвено-белих.

КК Црвена звезда Телеком жели успешан рад и леп провод свим учесницима летњег кампа нашег клуба.

Повезане вести

Leave a Comment