Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стиже и Андрија Луковић, о Моучеу више средином следеће седмице

Андрија Луковић је договорио сарадњу са црвено-белима и очекује се да се ускоро прикључи екипи која већ увелико тренира под надзором Грофа Божовића и очекује првог ривала на жребу за друго коло квалификације Лиге шампиона.

Млади фудбалер, који је нашој фудбалској јавности познат по играма у дресу Рада и селекције Србије до 19 година којој је донео титулу првака Европе поготком у финалу против Француске (1:0) у Литванији 2013. године, у редове шампиона Србије стиже као слободан играч, јер је завршио све формалности око разлаза са холандским ПСВ-ом, за чији је други тим минуле сезоне одиграо 11 утакмица и постигао један гол у Ерсте дивизији, другом рангу такмичења.

Луковић ће 24. октобра напунити 22. године, покрива позиције централног и офанзивног везног, где ће већ сада можемо закључити, бити жестока конкуренција за место у стартној постави, а Андрији на руку иде чињеница да ће као домаћи фудбалер имати више простора, јер ће Звезда сасвим извесно прекорачити дозвољени број странаца, пошто се очекују доласци Гелора Канге и Џона Руиза са којима су такође постигнути договори.

У игри за Звездино најзвучније појачање у досадашњем току прелазног рока и даље је Аргентинац Пабло Моуче, некада велика звезда Боке јуниорс и очекује се да до среде или четвртка дефинитивно буде познато да ли ће 29-годишњи гаучос постати значајан адут некадашњег првака Европе и света у походу ка Лиги шампиона. Отпадањем из трке Муриља, појавиле су се гласине да црвено-бели имају на мети новог нападача, чије се име за сада држи у строгој тајности и да је у питању озбиљан играч, а више детаља о мистериозном шпицу требало би да буде познато до уторка.

Повезане вести

20 comments

Darkoa јун 20, 2016 at 14:28

Ne treba nama nikakav Muče po mom mišljenju. Đurđevuć tek treba da se dokaže, a do tad bi nam najbolje došao jedan Lekić koji ne znam gde trenutno igra, ali mislim da možemo da ga dovedemo i da istog trenutka dignemo ruke od ovih stranih-neproverenih špiceva. Kanga bi nam dobro došao, a desni bek mora da bude mnogo bolji nego što je Petko, jer to je ipak liga šampiona. Trebaće nam i bolji golman za to takmičenje.
Zamislite da Kahri uradi u kvalifikacijama za ulaz u ligu šampiona ono što je uradio u derbiju!?

Reply
Coa јун 19, 2016 at 17:42

http://www.sovsport.ru/news/text-item/910667 Kanga je nas, rusi objavili detalje, dolazi igrac za dan,dva.

Reply
окнарб јун 19, 2016 at 16:21

родић може играти више позиција и био би бомба

Reply
Danijel1984 јун 19, 2016 at 19:11

A to bi bile koje pozicije?

Reply
окнарб јун 19, 2016 at 15:34

да имамо ђуричића и родића,убијеђен би био да би ушли у евро такмичење

Reply
окнарб јун 19, 2016 at 15:33

нисам за митровића.волио би неког бившег офковца родиућа,антонова .танки смо у задњој линији

Reply
Danijel1984 јун 19, 2016 at 16:15

Bas me zanima kako bi to izgledalo kad bi igrali nekoliko levih bekova (lucho, milosevic, rodic i antonov),a samo jedan stoper (fibel)!?

Reply
Coa јун 19, 2016 at 13:53

Najvise bih voleo Pabla Mouchea u nasem dresu, odigrao preko 100 utakmica za Boku Juniors, klasa od igraca! Nadam se da ce i Ruiz i Kanga doci, e to bi onda sa Poletanovicem i ostalima bio extra tim i iskreno briga me ko nam dodje na zrebu jer mi ovakav tim nismo imali 20 godina. I nemojte da brinete za broj stranaca, na kraju kvalifikacija ide Hugo a i Ibanez tako da ce biti mesta za sve, samo strpljenja, i obavezno Mouche,Kanga,Ruiz, Zvezdin novi trio, crna trojka za sve timove, daj boze!!! samo ta 3 igraca da dodju i ne brinem za buducnost naseg kluba. 😉

Reply
LA[K]I јун 19, 2016 at 15:18

Ibanjez se ne vodi kao stranac, vec kao igrac sa prostora bivse SFRJ jer ima hrvatski pasos. Isto vazi i za Micela. Ako odu Parker, Matos i Edson oslobodicemo 3 mesta za strance tako da na tome treba raditi.

Reply
Coa јун 19, 2016 at 16:17

Parker,Matos,Edson nece ni ici na pripreme bez obzira da li otisli iz kluba, oni su otpisani i traze im se klubovi. Njih ne trebate da racunate kao strance. Realno je da sledece sezone stranci budu, Mouche,Ruiz,Kanga,Le Talek,Donald i spic stranac koji ce doci umesto Huga koji 100% ide na kraju kvalifikacija kao i Ibanez i Katai. Bez obzira da li se plasirali u evro takmicenja, mozda Katai ostane do zime jedino.

Reply
Milovan јун 19, 2016 at 17:09

Zaboravio si Fibela.

Reply
LA[K]I јун 19, 2016 at 18:16

Dzaba sto ne idu na pripreme dok dog imaju ugovore oni su igraci Zvezde. Edsona i Matosa cemo se lako otarositi, ali Parkera… To ce biti jeben posao.

Reply
Doktor јун 19, 2016 at 10:51

Luković je igrao za PSV 2 u njihovoj drugoj ligi i tamo je bio uglavnom rezerva, a često nije bio ni u protokolu. Holandija poznata po tome da pušta mlade igrače dosta da igraju. Ako on nema kvalitet za njihovu drugu ligu onda nema kvalitet ni za Zvezdu sigurno. Nama trebaju prava pojačanja za ligu šampiona, a ovako dobijamo samo još jednog igrača koji će biti poslat u Sopot, Bezaniju itd

Reply
Jovan јун 19, 2016 at 09:47

Realno vec u avgustu ili u januaru je vreme za prodaju stranaca a sada ih vec imamo nekoliko u veznom redu. Super je sto su doveli nase talentovane klince taman imaju pola godine da se dokazu da li je neko od njih sposoban da ih zameni. Mnogo je dobra stvar dovodjenje igraca 6 meseci kao ranije, isti slucaj sa Edsonom. Edsona doveli u januaru i shvatili da nije igrac za Zvezdu, ne zelim da zamisljam sta bi bilo da smo ga doveli tek u junu/julu

Reply
LA[K]I јун 19, 2016 at 08:31

Lukovic odlican fudbaler. Steta st ga jos pre 2-3 godine nismo doveli. Jos Djurdjevica i mislim da bi to bilo to. Ne treba nam ovaj Muce, ako dovedemo Ruiza i Djurdjevica (i ako Hugo ne ode). To bi bilo samo nagomilavanje igraca na jednoj poziciji.

Reply
Grga јун 19, 2016 at 12:41

Iako bih voleo, ne verujem da će Hugo ostati. Ako dođu Đurđević, Muče i taj ekstra špic o kom se priča (neki mediji kažu da je to Damjao, ne znam na koju foru :)) onda verovatno Hugo odlazi. Nemamo mi para da plaćamo sve te silne strance, osim ako ne uđemo u LŠ, onda će nam svi biti potrebni.

Reply
LA[K]I јун 19, 2016 at 15:23

Pa imacemo problem sa srpskim sampionatom jer tu je broj stranaca ogranicen. Treba se otarositi Parkera, Matosa i Edsona. Ruiz i Kanga sigurno dolaze i oni su se vec u svojim klubovima pokazali kao dobri fudbaleri. Ja bih iskreno voleo vise da Hugo ostane nego da Muce dodje. Najavljuju i jos jednog spica samo ne znam kako ce svi oni igrati.

Reply
Grga јун 19, 2016 at 15:27

Tako je. Ni Hugo, ni Muče, ni taj novi špic ako dođe neće sedeti na klupi. Dakle, neko će otići. Voleo bih i ja da Hugo ostane, ali ne ako je nezadovoljan.

Reply
Coa јун 19, 2016 at 16:22

Hugo nece ostati ide sigurno do kraja kvalifikacija, takav je dogovor i sa Ibanezom. Zato treba dovesti ove strance koji se spominju da zamene njih.

LA[K]I јун 19, 2016 at 18:18

Ako stigne jaka ponuda ide i Le Talek to su se dogovorili jos kad je dosao.

Leave a Comment