Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Божовић: Није лоше, али нема опуштања

Божовић и Раосављевић

Након жреба који је одржан у Ниону, стигле су и прве реакције људи из Црвене звезде, Божовић задовољан жребом, позива на опрезност.

Шеф стручног штаба нашег клуба Миодраг Божовић задовољан је потенцијалним ривалима у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

– Реално гледано добили смо, по нас, најбоље могуће ривале. То нам је било битно јер смо у припремама, играћемо те мечеве без иједне првенствене утакмице у ногама и због тога је било важно да противници буду из категорије лакших. Јер, лаких нема. Морамо се озбиљно припремити и нипошто се не смемо опустити – рекао је Звездин тренер.

540-blaža-stefan-jun2016

На жребу у Ниону су били присутни и спортски директор Блажo Раосављевић, као и пословни директор Стефан Пантовић.

– Не желимо никога да потцењујемо, али верујемо да смо добро прошли на жребу. Нараочито ако се узме у обзир кога смо све могли да добијемо. Озбиљно ћемо схватити овај двомеч. Оно што у овом тренутку знамо је да је Фаранима првенство у току, а да Малтежани имају веома искусан тим. Ипак, све је на нама. Због тога је битно да останемо чврсто на земљи и добро се припремимо – поручио је спортски директор.

Повезане вести

12 comments

kastiljo јун 20, 2016 at 15:45

Koje opustanje…Po petarda i tamo i vamo,ovi farani su ukupnim rezultatom izgubili od New Saints-a iz Velsa ukupnim rezultatom 6-2,dakle od amatera,prosle godine Valeta isto od velsana 4-2 ukupnim rezultatom,Newtown cini mi se da ih je dobio po 2-1 i kuci i u gostima…Mozemo da ih petardiramo s pola snage,oba protivnika…

Reply
LA[K]I јун 20, 2016 at 15:53

Ove ce mo lagano. ja se samo brinem za 3. kolo. Ja bih tamo iskreno voleo Ludogorec. Slicnih smo kvaliteta, možemo da se se nadigravamo. Svi ostali su jaci od nas semo možda Apoel ne znam kakvi su sad oni.

Reply
kastiljo јун 20, 2016 at 17:23

Ima tu jos par ekipa s kojima mozemo da igramo osim ludogoreca…Bate,salcburg,seltik,apoel,legija,kopenhagen…Jedino koga bih voleo da izbegnemo su olimpijakos,dinamo i plzenj jer nam cesi nikad nisu lezali po stilu igre a i ta ekipa je jedno 5 godina ista maltene,vrlo kompaktni…Mozda cak i najgora opcija uz olimpijakos…Od gore navedenih 6 timova najmanje bi nam legli legija i kopenhagen zbog stila igre koji nama ne odgovara a najbolja opcija po mom misljenju je seltik uz mozda apoel…Dakle u 3.kolu da se nadamo (uz mozda neki poraz favorita u 2.) kao najboljim mogucim opcijama : Seltik,Apoel,Bate i Ludogorec
– mislim da bismo protiv ova 4 tima mogli biti nekih 55% favoriti,sanse 50-50 bi nam bile sa : Kopenhagen,Salzburg i Legija dok mislim da bi odnos nekih 40-60 bio kad bismo igrali sa Olimpijakosom,Plzenjom i Dinamom s tim da bi Dinamo mozda mogao da prodje i u grupu 50-50 😀
Uglavnom kad budemo prosli ove amatere cekaju nas jos najmanje 4 utakmice tako da ce leto biti zanimljivo…Jedva cekam da pocne.

Reply
LA[K]I јун 20, 2016 at 19:03

Lepo si reko brate. Ja sam izdvojio Ludogorec i Apoel kao po meni neke najpovoljnije rivale. Naravno mi smo prvi koji ne smemo nikoga da podcenimo. Ako se nevaram zreb za 3. kolo je izmedju prvog meca i revansa drugog kola. Mislim da bi nam najpovoljnije bilo da se desi cudo pa da izvucemo ove iz 2. kola, a da oni ispadnu od svojih rivala, ali to se skoro sigurno nece desiti. Molim Boga samo da nedodju Olimpijakos i Dinamo, sa ostalima mozemo da se nadigravamo.

Reply
kastiljo јун 20, 2016 at 19:43

Zeznuta je prica to ako favoriti ispadnu…Ti sto izbace “favorite“ uglavnom budu kost u grlu sto bi se reklo,tu dosta psiholoski aspekt igra ulogu,jer moze doci do potcenjivanja npr ako izvucemo boljeg iz duela Vardar-Dinamo i Vardar npr prodje…Sigurno bi tu doslo do nekog potcenjivanja,a ne bi se to smelo desiti…Ja bih iskreno najvise Seltik ili Apoel voleo.

kastiljo јун 20, 2016 at 19:54

Od tih opcija da favorit ispadne u drugom kolu a da je nosilac u trecem je mozda najrealnija opcija ovaj par BATE Borisov (BLR) v SJK Seinäjoki (FIN) i to ne bi bilo nikako lose da izvucemo.Salzburg (AUT) v Liepāja (LVA) ovaj par isto nije nerealan s obzirom da Salzburg zna da kiksne protiv ovih poluamatera..Ostali tesko da ce kiksnuti :
Zrinjski (BIH) v Legia Warszawa (POL)
Rosenborg (NOR) v IFK Norrköping (SWE) (nisam siguran da je Rosenborg nosilac u 3.)
Crusaders (NIR) v FC København (DEN)

LA[K]I јун 20, 2016 at 20:18

Pa ja se nadam kad bi izvukli pobednika dvomeca Apoela i Velsana ili Dinama i Vardara, ili BATE i SJK da ce favoriti potceniti te ekipe i tako ispasti, kao sto je Ludogorec prosle sezone nekoga potcenio pa ispao u drugom kolu. Bice zanimljivo kog god da izvucemo. Vrlo je bitno kako ce se stranci uigrati. Bolje da smo tim skockali na polusezoni nego sad, ali sta je tu je, i LE bi bila veliki uspeh za sad!

LA[K]I јун 20, 2016 at 15:33

Vec smo u 3. kolu. Na ovim utakmicama treba da uvezbamo nove igrace. Treba dobro da se uvezbamo za 3. kolo jer ono je vaznije cak i od 4. bez obzira da li je LE ili LS. Ako 3. kolo prodjemo posle 9 godina igramo u Evropi!

Reply
окнарб јун 20, 2016 at 15:04

кад долазе појачања

Reply
koprivnakoprivna јун 20, 2016 at 23:35

Ispadamo od ovih ili ih nabijamo 10:0

Reply
koprivnakoprivna јун 20, 2016 at 23:37

0:3——7-0

Reply
LA[K]I јун 21, 2016 at 09:28

od ovih nebi ispali cak ni kad bi igrali sa 5 igraca manje.

Reply

Leave a Comment