Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Терзић: „Приступићемо мечу као да играмо против најјачег противника!“

Извлачење парова у Ниону уживо су посматрали и генерални директор клуба Звездан Терзић, као и чланови Управног одбора Владимир Петровић Пижон и Слободан Бабић, у друштву почасног председника клуба Драгана Џајића.

Генерални директор је изјавио да је и Црвену звезду напокон огрејало сунце након жреба.

– Истина је да смо имали среће у жребу и да нисмо могли да добијемо бољег противника, али то не значи да ћемо се опустити. Максимално озбиљно ћемо приступити двомечу. Неко из клуба ће присуствовати мечевима који ће наши потенцијални ривали одиграти и урадићемо детаљну анализу. Приступићемо мечу као да играмо против најјачег противника. Никога данас не смете да потцените. Очекујем озбиљан приступ и пуну Маракану. Публика треба да схвати да нема лаких противника и да нам је подршка са трибина неопходна како бисмо прошли даље. Позивам све структуре унутар клуба на опрез, морамо максимално озбиљно приступити и показати да смо квалитетнији. Лично бих више волео Торшавн, јер је у јулу месецу погодније играти фудбал на Фарским Острвима него на Малти – рекао је Звездан Терзић.

Четврта Звездина звезда Владимир Петровић сматра да ће Звезда проћи у наредно коло квалификација, али само уз озбиљан приступ.

– Добили смо релативно лаког противника, ко год да победи у том првом колу. Али, ниједан противник се неће предати. Треба и то победити, а потом долазе теже утакмице. Свеједно ми је да ли ћемо играти против екипе са Малте или екипе са Фарских острва, нека дође ко је бољи, а сигуран сам да ћемо проћи даље – рекао је Пижон.

Повезане вести

7 comments

dejo јул 7, 2016 at 17:21

Daj bre Terzicu kako mislite da platite sve igrace koji su tu i koji su dosli u nasu Crvenu Zvezdu ? Jedino vam je resenje Terzicu da trazite kupca za nasu Crvenu Zvezdu zbog svega sto je potrebno nasoj Crvenoj Zvezdi a bilo bi sigurno interesanata koji bi zeljeli da kupe nasu Crvenu Zvezdu Terzicu ti to odlicno znas

Reply
LA[K]I јун 20, 2016 at 20:11

Ma ovo lagano prolazimo

Reply
окнарб јун 20, 2016 at 20:00

ДА ЛИ ЈЕ ЧАУШИЋ СЛОБОДАН ИГРАЧ И ЗАШТО ЈЕ ОТПАО?

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 20, 2016 at 21:51

kazi mi samo umesto koga taj invalid causic moze da igra..jel bolji od plavisca,ristica i ostale..daj bre ne zanosite se sa tim polu igracima za seosku ligu..pa jel on da te odvede u ligu sampiona..zasto ste tako nekorektni

Reply
окнарб јун 20, 2016 at 19:44

лоши смо у одбрани.ајд проћи ће мо валету али већ идућа препрека за нас ће бити непремостива

Reply
Grga јун 20, 2016 at 19:35

Па добро бре, ди га је тај Канга? Да му није авион залутао?

Reply
окнарб јун 20, 2016 at 19:05

терзо обећао си чаврића ,крунића родића.доводии

Reply

Leave a Comment