Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Одржана редовна седница Скупштине клуба

КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност да је у понедељак 20.јуна одржана 1.редовна седница Скупштине клуба, на којој је усвојен финансијски извештај КК Црвена звезда Телеком и предузећа “Фоурред” доо за 2015.годину.

Такође, једногласно је од стране 35 чланова Скупштине усвојен и спортски извештај за такмичарску сезону 2015/2016. Скупштина клуба је оценила управо завршену сезону врло успешном, и одала велико признање менаџменту, стручном штабу и свим играчима клуба.

На Скупштини клуба, у складу са Статутом КК Црвена звезда Телеком изабрана је комисија за припрему и спровођење избора, која ће формирати листу кандидата за нову Скупштину КК Црвена звезда Телеком. Након формирања листе, комисија ће објавити одлуку о датуму гласања за чланове нове Скупштине, у складу са Статутом клуба.

На Скупштини одржаној 20.јуна 2016.године, донета је и одлука у складу са Статутом клуба, да се упути јавни позив члановима клуба, да у периоду од 21-27.06.2016.године предлажу кандидате за чланове нове Скупштине КК Црвена звезда Телеком. Своје предлоге, са назнаком “ за комисију за припрему и спровођење избора” чланови клуба могу слати на адресу КК Црвена звезда Телеком: Мали Калемегдан 2, 11 000 Београд, или путем званичног мејла клуба: оффице@ккцрвеназвезда.рс или директним достављањем у просторије клуба на Малом Калемегдану број 2.

Комисија ће по истеку горе наведеног рока, 28.јуна 2016.године саопштити листу кандидата, као датум и место избора за нови петогодишњи сазив Скупштине КК Црвена звезда Телеком.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

Leave a Comment