Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Канга стиже у среду, Полетановић на позајмици

Црвена звезда је веома близу ангажовања можда и кључног појачања за наредну сезону. Плејмејкер Гелор Канга, звани Каку, би према писању „Спорта“ у среду требало да стигне у Београд на завршне преговоре са нашим клубом.

Сасвим је извесно да ће након њих Канга постати нови фудбалер Црвене звезде са најећом платом од свих играча и у екипи заменити Марка Грујића, јединог стартера из претходне сезоне који је овог лета напустио клуб.

Са друге стране, очекује се долазак и Марка Полетановића, фудбалера Гента, који ће наредну сезону провести у Звезди као позајмљен играч. Звезда ће наредног лета моћи да откупи талентованог везисту, некадашњег члана Војводине.

Полетановић игра на позицијама централног и офанзивног везног, а добро се сналази и по левом крилу.

Повезане вести

9 comments

окнарб јун 21, 2016 at 13:18

само немојте митровића довести

Reply
Tomo Karadza јун 21, 2016 at 13:00

Koliko god na ovom sajtu ili na fb stranicama da ima komentara, vecinom su nezadovoljni. Sta god da se radi u klubu, ljudi su nezadovoljni?! Dokle vise, braco moja? Cemu toliko nezadovoljstvo? Zar nam ova uprava ne uliva povjerenje zajedno sa Grofom? cemu tolika negativnost? Shvatite, neko mora i da se proda.. Mora! Od cega mislite dug, koji ima tolike dugove, da zivi. Ovo sto do sada radi ova uprava, zasluzuje ocjenu 10! Svako grijesi, pa i oni ali ako pogledamo dje smo bili kad je dosao Terzic a dje smo sad, mislim da svi jednostavno moramo biti zadovoljni. Luco i ako bude prodat za navdeni iznos, bice to dobar posao. Da u roku od godinu dana na lijevog beka zaradimo 2 miliona cistih para, nije malo.. Do juce, nije bilo igraca kojeg smo mogli da prodamo vise od 500 000.. Nego,, da ne duzim.. 🙂 samo napred Zvezdo!!!

Reply
Србин са Космета јун 21, 2016 at 15:17

свака част на коментару,осим луча,продати хуга,катаиа,петковића и срнића.терза феноменално ради сви који су дошли су одлични играчи,бићемо још јачи и плус плус плус зарадићемо па ћемо моћи да изгурамо сезону без проблема

Reply
dejo јун 21, 2016 at 16:20

Tomo Karadza najbolje resenje za nasu Crvenu Zvezdu bi bila Prvatizacija i kupovina Gasproma ili neke druge jake kompanije ,jedan stranac a sto se tice Ibanjeza ja mislim da ga treba prodat za 5 milona eura

Reply
окнарб јун 21, 2016 at 12:32

гроф зове касалицу

Reply
Nikola Delija јун 21, 2016 at 12:10

gomilamo igrače,idemo na sve ili ništa

Reply
окнарб јун 21, 2016 at 11:09

a чаушић

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 21, 2016 at 11:34

ajde bre dosadio si sa tim invalidom causicem ..pa decko ne moze da igra ni u donji srem..sta se blamiras

Reply
Hadži Dragan јун 21, 2016 at 11:00

Hajde više i taj Kanga,kao da je Ronaldo!!!

Reply

Leave a Comment