Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Златибор цео црвено-бео

У прелепом амбијенту планине Златибор, у хотелу „Wai Тai“ на 1000 метара надморске висине, у недељу 12. јуна почели су кампови ФК Црвена звезда.

Најтрофејнији клуб Србије поново допушта могућност да деца из Србије и окружења, али и најудаљенијих крајева планете, докажу своје фудбалско умеће и буду део Црвене звезде. Већ самим доласком на камп дечаци, али и неколико девојчица, постају чланови нашег заједничког клуба за читав живот.

Преко 110 дечака и девојчица пријављено је ове године за три недеље кампа. Смене почињу 12, 19. и 26. јуна. Уз велику помоћ Општине Чајетина, која је традиционално наш највећи партнер, као и КСЦ Чајетина и ТО Златибор, очекујемо да ће организационо овогодишњи камп надмашити све претходне.

Под стручним надзором тренера Омладинске школе Црвене звезде, а по плану и програму одобреном од стране клуба и директора омладинске школе Драгана Младеновића, рад са децом у првој смени преузели су следећи тренери: Дејан Арсов, Никола Пуача, Небојша Стаменковић, Драган Бабић – тренер голмана, Милош Ђуровић – кондициони тренер, Владимир Павловић – кондициони тренер, као и Александар Маслаћ – клупски доктор и Предраг Турина – координатор кампа.

Повезане вести

Leave a Comment