Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалНајновијеФудбал

Шест потписа младих нада у ЖФК Црвена звезда

Женски фудбалски клуб Црвена звезда наставља са улагањима у сопствени погон и чврстом вером у младе снаге, па су у том стилу у уторак стављени парафи на шест уговора.

Иако припадају групи најмлађих, већ увелико првотимке и репрезентативке Србије, Јована Миладиновић и Јована Агбаба потврдиле су верност црвено-белима, а њиховим путем кренуле су и талентоване играчице из Звездине школе, популарне “Звездине бебе“, надарена генерација фудбалерки рођених 2001. године. Марија Ђуровић, Марија Андрић, Ања Вуликић и Јована Михајловски потписале су пред-стипендијске уговоре у присуству родитеља и руководства екипе из Љутице Богдана.

1zfk

Задовољство и захвалност Звездиној будућности и њиховим родитељима на указаном поверењу изразили су спортски директор ЖФК Црвена звезда Дарко Стојановић, потпредседник клуба Мирослав Млинар и председник Света Мирковић.

Звезда на овај начин сигурним корацима гради будућност. Деца из сопствене школе су благо сваког клуба, а црвено-бели су познати као расадник талената и у женској конкуренцији и више неће дозволити да се понове неке ствари из прошлости. Можда ће управо ова генерација једног дана доносити Звезди бројне радости и трофеје који се чекају и у сениорској конкуренцији наших дама у копачкама.

Повезане вести

Leave a Comment