Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Срећно, Грујо, и да се вратиш!

Црвена звезда се свечаним коктелом опростила од Марка Грујића, играча који је прошао све омладинске категорије клуба, и у првом тиму са само 20 година оставио велики траг.

Пред пут у Енглеску, Марка Грујића поздравили су саиграчи и челници клуба.

– Сада већ као навијач желео бих да се захвалим Управи клуба на овом лепом гесту поводом мог одласка. Поносан сам што сам био део ове екипе и што сам са саиграчима исписао историју у домаћем фудбалу. Велику захвалност за успехе дугујем управо њима, као и клубу јер су много помогли мом напретку у претходној сезони и учинили ме поносним на све што смо заједно постигли. Без Црвене звезде не би било ни Марка Грујића – поручио је млади везиста.

Председник Светозар Мијаиловић уручио је Марку пригодне поклоне – урамљену фотографију, урамљен дрес са бројем 8 и оловку са угравираном посветом, уз жељу да њом потпише још значајније уговоре у животу.

1gr– Ово је само привремени испраћај. Иако млад, Марко је оставио велики траг у Звезди и сви у клубу, као и навијачи, смо му захвални на томе. Сигуран сам да ће се једног дана врати у клуб у ком је направио прве фудбалске кораке, а до тада му желим што више успеха, још много великих уговора и трофеја – рекао је Светозар Мијаиловић.

Иако ће од овог лета наступати у Премијер лиги, као навијач пратиће дешавања у домаћем фудбалу.

– Звезди, наравно, желим много среће и успеха. Костур тима је сачуван и сигуран сам да ће успети да ураде оно што сви од њих очекују – да се пласирају у неко европско такмичење јер квалитет за то сигурно имају. Верујем да ћу од септембра уживати у преносима европских утакмица са Маракане – завршио је Марко Грујић.

Марко је за Звезду дебитовао 26. маја 2013. на мечу против Војводине. Од тада је забележио 41 званичан наступ и постигао је шест голова.

Верујемо да ова статистика није коначна. Срећно, Грујо, и да се вратиш!

1-grujaispraćaj

Повезане вести

2 comments

ДЕЈО јун 24, 2016 at 08:06

Tužno, ne možemo naše dete da zadržimo duže od jedne sezone

Reply
ivan јун 23, 2016 at 17:59

Srecno i hvala ti na svemu.

Reply

Leave a Comment