Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ништа од Руиза, Звезда јури Мучеа!

По свему судећи од већ виђеног парафа Џона Руиза неће бити ништа! „Моцартспорт“ пише да је Костариканац одлучио да прихвати понуду Кајзерија, вероватно далеко уноснију, и оде у Турску!

Наш клуб се зато окренуо довођењу Пабла Мучеа који преговара и са Америком из Бело Хоризонтеа. Одлични Аргентинац је дубоко у преговорима са нашим клубом, информације кажу да је договор на прагу, али треба бити веома опрезан јер се Звезда већ опекла са Руизом.

Спортски директор Блажо Раосављевић је истакао да неће бити нових појачања до одласка на припреме у Терме Чатеж.

Повезане вести

44 comments

Dark јун 24, 2016 at 21:46

Ovaj prelazni rok nam je katastrofalan definitivno. Bolje da su cutali povecali plate prvom timu, vratili par mladih sa pozajmice i iz omladiskog pogona, raspustili nekorisne tipa Andjelkovic itd. Para nema svesni smo skoro svi. Samo se provlacimo po novinama i portalima. Novinari znaju pre sportskog direktora sa kim pregovaramo. Dovedeni neki perspektivni igraci i to je to.
Neko je na portalu postavio link na brazilski sajt gde pise da je Muche u poodmaklim pregovorima sa nekim Brazilskim klubom. Ruiz u Tursku. Kanga u Lens.
Mi izgubismo mesec dana oko nicega.

Reply
Dark јун 24, 2016 at 21:47 Reply
Aleksandar јун 24, 2016 at 23:04

Meni se cini da neko nas pravi ludima mesec dana, nemoguce da je blizu nas i njih u isto vreme znaci neko laze,a ko laze videcemo u ponedeljak a mozda i pre, samo se plasim da brazilci ne lupetaju ovo tek tako.

Reply
MILAN KG јун 24, 2016 at 18:56

Prvo ne verujte transer marketu i slicnima drugo kod nas mogu da dodju igraci koje ozbiljniji klubovi nece cak ni kineski. Jesmo mi dominantno uzeli nasu ligu medjutim ko normalan se na t obazire sad ce evropa tu ce se videti Vieira,Donald,Le Talek, Luco… nema tu filozofije jedno je Javor ,Lucani, Metalac,,, Trece jedina BOMBA prelaznog roka u Srbiji bio je AILTON!!!! za ove sto se spominju ako bombe ja nikad nisam cuo iskreno, kao i prosle sezone ko je znao za Vieiru,Donalda,Ibamjeza znam iz dinama svi ti su dosli kao igraci koji nisu igrali u svojim klubovima ili nisu imali klub. Cetvrto ADMINE bez zelje da vas omalovazim samo pitam iskreno jel imate vi svoj izvor ili samo preuzimate vesti Novosti,Mocart Sporta…?

Reply
kastiljo јун 24, 2016 at 19:02

Jeste Ailton bio bomba…I to ona prava termonuklearna od 100 tona..

Reply
MILAN KG јун 24, 2016 at 19:34

To kako je on izglrdao je drugo po reputaciji po karijeri najvece bomba a a ne kanga,Ruiz,Muce…

Reply
kastiljo јун 24, 2016 at 22:04

Po toj logici mozemo i Adrijana dovesti.

Reply
MILAN KG јун 24, 2016 at 22:34

Momce ja imam 32 godine zvedu pomno pratim maltene od kad znam za sebe. ailton je dve godine pre nego sto je dosao kod nas bio najbolji strelac bundes lige. jel tebi Bomba kanga i ruiz ? za koje nije culo 90 posto ljudi realno osim onih sto igraju igrice menadzer i sta ja znam… to ne mogu biti bombe prelaznog roka mogu po mocartu i slicnim indijanskim portalima.

Aleksandar јун 24, 2016 at 23:11

U pravu je Milan, kad je prodat Zigic trazio se klasan spic da ga zameni a grobosi lumpovali kad je otisao, kad se proculo da dolazi Ailton secam se da sam u Novostima citao o njemu i da su svi zivi pricali o tome, grobosi su se tresli ko pice kad su culi da dolazi on,secam se lepo svega, tad nije bilo interneta pa sam cesce kupovao novine. Mogao je Ailton da pokida kod nas nego se ugojio u pauzi izmedju sezone za kratko vreme.

kastiljo јун 24, 2016 at 23:48

Svaki covek koji je iole pratio fudbal u tom periodu zna u kakvom je stanju ailton dosao… Karijera u zalasku,20kg viska(minimum) sa 2-3 postignuta gola sezonu pre u Besiltasu. I ja se odlicno secam,prva njegova utakmica u Zvezdi,prijateljska protiv Borca Banja Luka,nije mogao nogu da podigne u vis pola m od zemlje.. Ailton jeste bio ubica u Verderu ali Ailton iz Verdera i Ailton iz Zvezde nebo i zemlja. Bomba,po mom misljenju,moze biti igrac za kog se zna da ce praviti ozbiljnu razliku,ime ne cini igraca bombom,zato sam i rekao da mozemo Adrijana da dovedemo,zario i palio u Interu,eno ga sad po favelama se igra fudbalice sa 200kg..Zigara bi isto po imenu bio bomba al sta moze da nam da u ovom stanju…

nesko јун 24, 2016 at 18:23

u zvezdi ko doge bes novca bes obestecejna i za dzaba oni su dobro dosli u zvezdu bilo kakvi da su igraci stom dzaba dosli oni su super igrac toje zvezdin bolest a sto se tice pravih i kvalitetnih igraca da budemo realni igraci nebi igrali za dva dzaka kikirike samo cudi me terzice obecao kredite za skupe i kvalitetne igrace za evropu a na kraju ispaloje kao i uvek zbog nemastije ko da vise uzima danas novac igra fudbal u celom svetu

Reply
walter white јун 24, 2016 at 17:54

nema nista ni od jednog, bojim se. dosad bi dosli da se na gu.ici voze.

Reply
Karadjordje јун 24, 2016 at 17:51

O TURCI SIKTER MORE

Reply
Aleksandar јун 24, 2016 at 17:28

Aj da sacekam i taj ponedeljak da vidim jesu sarene laze ovo sve bile do sad da bi se Ibanez prodao bez otpora navijaca, doci ce i taj ponedeljak blazo i terzo.

Reply
Aleksandar јун 24, 2016 at 17:48

I jos nesto da ne bude da samo pljujem Terzu i Blazu, ako neko izabere raspali Kajzerispor za 100,200 hiljada vise nego sto bi dobio kod nas,onda nam takav ni ne treba, valjda je bolje doci u sampiona drzave gde te gledaju svi zivi i mrtvi menadzeri na svetu, reklama nevidjena, nije sve u lovi zaradice posle transfera iz zvezde, verujem da Ruiz nije toliko glup, u suprotnom neka ide u tursku tamo ce karijeru zavrsiti za 2 god kao mnogi talenti. Ali na kraju verujem da dolazi kod nas.

Reply
Estrella Roja јун 24, 2016 at 23:02

Ključna reč u njihovoj dilemi je država u smislu dobre organizacije, ne to da li je neko bivši šampion Evrope i sveta, nacionalni prvak ili klub koji se bori za opstanak u ligi. Kada vidiš da i naši mlađi igrači radije biraju drugi tim nekog evropskog kluba nego šampiona svoje zemlje, onda šta očekivati od stranih igrača koji , takođe, razmišljaju o egzistencijalnim pitanjima kada biraju klub i zemlju koju taj klub predstavlja. U zemlji gde radnici bivaju uskraćeni za svoja radnička prava, uključujući i fudbalere, loš imidž se daleko čuje. S toga ne treba da začudi da je Srbija mnogim potencijalnim pojačanjima poslednja rupa na svirali, nevezano za nacionalnost tih fudbalera. To su mnogo kompleksnije stvari od naših ličnih emocija i želja. Meni je mnogo bolnije što nas čelnici kluba pošteno lažu i obmanjuju, stvarajući pri tom kod navijača nešto veće apetite nego što je realno. I onda na kraju kada procene da su nesposobni i nemoćni da nešto promene kreću nesuvisla objašnjenja kako je, eto, sve učinjeno sa njihove strane ali su ti, navodni, pikovi bili pohlepni. Posebno su mi smešne priče o igračima koji su prodati zato što nisu želeli da ostanu u klubu, svež primer sa Ibanjezom, kao da mi uopšte znamo šta su njihove želje i koga uopšte briga za to. Uostalom ako je neko poput Ibanjeza potpisao ugovor na je.ene tri godine, nema šta da se priča osim o njegovom poštovanju. Međutim, očigledno je da se ugovor suviše fleksibino tumači od strane glavešina kluba, pa često se neredovne isplate okidač za mnogo dublje probleme koji, po pravilu, kulminiraju u prelaznom roku.

Reply
Aleksandar јун 24, 2016 at 18:00

Nista od Ruiza ali je zato tu Lukovic,spreman ko zapeta puska 😛 Ali eto,ponedeljak 😀 dolaze nema da brinemo kaze Blazo strucnjak. Aj da vidimo i to. Kangu ne racunam jer ko ne bi prihvatio 500 000$ sa bonusima. Aj da vas vidimo sa ovima koji su neizvesni.

Reply
ДЕЈО јун 24, 2016 at 17:28

Pa da moraće menađerske kombinacije da nam igraju da bi se uhlebile preko nas, a Zvezdu ko jebe jel tako terziću i blažo!!!???

Reply
Zvezda u krvi јун 25, 2016 at 06:21

A sta ti znaci menađer ?

Reply
Aleksandar јун 24, 2016 at 17:26

Odj**te turci seme vam jeb** od naseg igraca! se**m vam se u kajzerispor kakav je to klub, vase smrdljive pare ne mogu da kupe istoriju i velicinu, samo te igracice sto jure jer misle da imate love zato vam svi klubovi duzni po 100 miliona.

Reply
Nenad јун 24, 2016 at 16:41

Ono čega sam se najviše plašio će se možda i obistiniti.Da ćemo na kraju dovesti najviše jednog stranca kapitalca. Daj Bože da grešim. Ovo sa Kangom deluje još i najrealnije.Ali kako dovesti top napadača, drugog štopera i možda još jednog krilo će za nas biti izgleda nemoguća misija. A u ovom momentu kasnimo skoro dve nedelje od projektovanog datuma kada želimo da imamo tim kompletiran. Baš kilavo ovo ide…

Reply
Ima mi da mučemo јун 24, 2016 at 15:15

Ma jurimo mi kao i uvek pa kad nam uvale opet nekog parkera,edsona sa platom od 300k a veze nema + ima jedno 90kg,upoznajte ga sa majom volk nek reklamira nutri bulet.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 24, 2016 at 14:57

to sto smo doveli nije ni za srpsku ligu..a samo da vam kazem da ce grobari da nas zgaze..ovaj leandro je kao ceo zvezdin tim..zapamtite sta sam rekao..a sa ovim timom mi neemamo sta da trazimo..samo nam mazali oci a na kraju ispade da ce sve da prodamo a nista da dovedemo..a ugradjuju se u transfere..verovao sam u bolje dane ali sad sam bas razocaran…kako to odbijamo za ibanjeza 2,5mil i preko noci terza prihvati ponudu od 1,4…gde je ispario 1,1mil..eto toliko o pravljenju ekipe za lgu sampion..ispali smo smesni

Reply
Živko živčani јун 24, 2016 at 15:08

Svi su oni u svetinji samo da bi krali i obezbedili svoje potomke,nema poštenog i časnog osim grofa al on se ništa tu ne pita. SVE ZA ZVEZDU,ZVEZDU NI ZA ŠTA!!!

Reply
Aleksandar јун 24, 2016 at 15:17

Tako što veruješ u sve što pročitaš u novinama.

Reply
Branislav јун 24, 2016 at 15:52

Ako si ti zvezdaš, ja san navijač Fljamurtarija

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 24, 2016 at 16:11

branislave..ti si kao prvo glodar kao drugo obicna neznalica…uzivaj u svom svetu neznanja

Reply
Priznaj јун 24, 2016 at 16:19

Nisi fljamurtarija ali si hajduka iz splita. Odalo te ustaško Ja sa(n)! Lisice,lisice ti maleni zecu. 🙂

Reply
Branislav јун 24, 2016 at 16:25

Ja sam krvario sa kokardom na celu 1991-95…. a i godine pa sam malo obnevidio. Zato, skrati jezik….

Reply
Priznaj јун 24, 2016 at 16:35

O rambo izvini! I ja sam,samo ja nisam krvario oni drugi su. Nadam se da misliš na šuljeve?

kastiljo јун 24, 2016 at 16:15

U sta da se kladimo da ce taj Leonardo do zime da se zadrzi na pasnjaku. Nista specijalno kao prvo nije,drugo 5 meseci nije igrao fudbal,trece igrao je u Anziju koji je ove sezone igrao samo na kontre i polukontre gde je i mogao da dodje do izrazaja…Nije to onaj Anzi od pre par godina gde je Eto igrao..Jos jedna bitna stavka je da iz partizana niko jos uvek nije otisao,a oticice im Brasanac a verovatno i Mihajlovic jer nemaju para da pokriju pojacanja + penale za malog Zivkovica.

Reply
Aleksandar јун 24, 2016 at 17:43

Da im ukrademo mi malog Zivkovica i pojacanja druga nam ne trebaju. Dati mu milion po sezoni. za 2 god zaradjujemo 10 miliona 100%,ako treba pola dati njemu.

Reply
kastiljo јун 24, 2016 at 18:19

Ja mislim da klinac ziv ne bi ostao 5 dana nakon potpisa ugovora…Ne bi imao problem da im vratimo za mustafu ali…Bukvalno bi bila senzacija o kojoj bi se pricalo nadaleko i nasiroko…Taj mali im je ubedljivo ali UBEDLJIVO najbolji igrac u prethodnih pa ni sam ne znam kolko ali vise od 10 godina..Mada ako je istina ono sto cak i grobari pisu da je mali zvezdas,moze biti tu necega 🙂 Mislim da bi on bio realan kad bismo usli u LS,da bi tad mozda i pristao na rizik,ovako tesko da bi stavio glavu u torbu.

Reply
Aleksandar јун 24, 2016 at 18:51

Cale procentas mu je zvezdas znam iz prve ruke, za njega ne znam, ali ako mu je cale zvezdas onda je i on. Ako treba i njegovom ocu tutnuti koji milion ispod ruke,voli on to vise nego leba. Odustati od ostalih pojacanja i sve dati njemu, cenim da bi prepolovili dug sa njim posle 2 god kod nas i evrope, ko *ebe grobose njih mnogo ima ne mogu da se sakupe njih 200 na utakmici. Ja ne znam kako ih je djura frizura zeznuo sa Zivkovicem mogli su 15 miliona da zarade, sreca po nas Zvezdase sto je tako.

Aleksandar јун 24, 2016 at 17:41

Koji bre Leonardo,aahahahaha pa taj ne zna sta je fudbal vise od pola god, propalitet brazilski klasican, mogu da se kladim sa bilo kim ovde da ce tog propaliteta grobosi terati i zvizdati mu posle 3 utakmice. Doveli Djurdjica drugoligaskog igraca nije mogao u fortuni da igra izem ti to pojacanje, Ovaj Djurickovic je poluigrac kakvih ima u 8. amaterskoj ligi zapad, Marjanovic,Miletic,Radin i ostale vedete necu ni komentarisati jer ne zelim da gubim vreme na igrace u pokusaju.

Reply
kastiljo јун 24, 2016 at 14:26

Evo juce nam potencijalni rival izgubi utakmicu 😀 http://prntscr.com/bkg6f1

Reply
Estrella Roja јун 24, 2016 at 14:18

Tvorzine kućne čarolije. Evo Luković izjavljuje da će igrati na svim pozicijama gde ne bude bilo pojačanja…zemljo, otvori se! Da vidim sada botove alhemičare kako objašnjavaju da Ruiz nije bio kvalitet za Zvezdu.

Reply
Aleksandar јун 24, 2016 at 17:20

Taj Lukovic je propalitet obican, nije dorastao drugom timu psv a nama pojacanje da bude, bruka, sto ne dodje pre 2 god nego se sad dovlaci kad nema gde.

Reply
Živko živčani јун 24, 2016 at 14:15

Onaj ko je rekao da ruiz vadi vizu iz stomaka mu hranu vadili!!!

Reply
kastiljo јун 24, 2016 at 14:19

Hahaha…Koliko su samo puta vize cekali raznorazni brazilci,afrikanci i ostali da bi do sad drzavljanstvo dobili.

Reply
Sikter јун 24, 2016 at 14:11

Ovo se i óčekivalo! Neverujem da će i kanga doći,toliko o sposobnostima uprave da dovede solidnog igrača iz malo bolje lige,aj sad nam namažite oči nekim lukovićem,vučićevićem . Sve ovo vodi dobro poznatom scenariu i ponavljanju godine ne daj bože.

Reply
LA[K]I јун 24, 2016 at 14:10

A juce je samo viza hvalila…

Reply
Ima mi da mučemo јун 24, 2016 at 15:26

Hvalila se zvezda,zato nam sad FALI igrač. :)))))

Reply
Zeljko јун 24, 2016 at 14:07

A samo je viza falila,nemojte vise da przite ovaj narod,dok se ne vidi sa salom oko vrata na promociji,nista nije gotovo.

Reply

Leave a Comment