Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Милош Нинковић посетио Звезду

У јеку летњег прелазног рока и у моменту када се на стадиону „Рајко Митић“ појављују многа нова лица, у петак, 24. јуна виђено је и једно старо, добро познато.

Некадашњи фудбалер Црвене звезде и освајач 26. шампионске титуле нашег клуба, Милош Нинковић, посетио је највећи српски стадион. Нине је желео да свом клубу пожели срећу у европским утакмицама које предстоје.

– У Београду сам већ неко време, користим паузу да се одморим, и наравно посетим свој клуб. Пратим редовно дешавања у Црвеној звезди, пратио сам и жреб за квалификације и једва чекам прве утакмице. Надао сам се да ће Црвена звезда бити домаћин у првом мечу, јер бих у том случају и ја могао да присуствујем утакмици, а ужелео сам се пуне Маракане. Нажалост, Звезда је у првој утакмици гост, тако да ћу утакмицу морати да гледам преко интернета – рекао је Милош Нинковић.

Нинковић је у дресу Црвене звезде забележио 33 званична наступа, а пет пута се уписао у стрелце. Иако је екипа које је био члан освојила шампионску титулу, Црвена звезда је те сезоне пропустила квалификације за Лигу шампиона.

– Сви знамо колико Црвеној звезди значи играње у Европи. Ми смо имали ту несрећу да будемо спречени, али уверен сам да ова генерација има снаге и квалитета да прође све препреке и оствари велики успех. Верујем да ће Звезда на том путу имати велику подршку својих навијача, а онда је све могуће – верује Милош Нинковић.

Повезане вести

2 comments

dejo јун 25, 2016 at 16:32

Licno kao veliki delija bih volio da se Ninetu nadje mjesto u omladiskoj skoli nase Crvene Zvezde jer bi to bilo sjajno resenje za nasu Crvenu Zvezdu

Reply
Loooka јун 25, 2016 at 20:10

Nikad mi to nije palo na pamet. Bravo za komentar!

Reply

Leave a Comment