Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Искусни дефанзивац продужио уговор; Стојановић у Радничком

Црвена звезда се овог лета растала са искусним Сашом Стојановићем, који ће каријеру наставити у матичном клубу Радничком из Ниша, одакле је и дошао на Маракану.

Са друге стране, дефанзивац Душан Анђелковић је продужио уговор који му је истицао 30. јуна. Он ће остати у тиму након што је руководство клуба донело одлуку да прода Луча Ибањеза.

Сутрашњи дан донеће и доста новости око играча на које рачуна Гроф Божовић, али и око појачања, обзиром да се очекују да стигну у Београд Гелор Канга и Џон Руиз.

 

Повезане вести

11 comments

Hadži Dragan јун 26, 2016 at 20:07

Spremamo li se za Ligu veterana ili šampiona ?

Reply
Hadži Dragan јун 26, 2016 at 19:01

Nije samo Anđelković u pitanju,imamo mi puno kumova i staraca … Luković,Sikimić,klan sa juga,Jovović,Pavićević,Orlandić … a naša deca na tribinama ili pozajmicama !!!

Reply
Estrella Roja јун 26, 2016 at 14:15

Nepotizam kao normalna pojava u Crvenoj Zvezdi. Ne bi me začudilo da je to bio i osnovni razlog sulude prodaje najproduktivnijeg igrača prošle sezone – Ibanjeza. Ne znam kako im bar ne zacrvene obrazi s obzirom da je isuviše providno i bezobrazno.

Reply
kastiljo јун 26, 2016 at 13:29

Gde bre to jos bek moze da igra sa 34 godine a da nije majstor poput karlosa,zambrote,srne itd…!? Dajte stavite Ristica kad Ibanjez ode mozda i bude nesto od njega.

Reply
LA[K]I јун 26, 2016 at 17:11

Evo brate procitam vest da je uprava odlucila da ne povede Avramovskog na pripreme, a da je Andjelkovic produzio ugovor. Covek od 34 godine je pojacanje kluba za Evropu, a mlad decko od 21 godinu oteran, a ima vise potencijala nego pola ovih kako sadasnjih igraca, tako i ovih sto najavljuju da ce doci. Verovao sam ovoj upravi, ali sada vidim koliko lose rade. Dace Bog da kad ispadnemo u 3. kolu za LS, da izvucemo nekog lakog u plaje ofu za LE.

Reply
kastiljo јун 26, 2016 at 17:41

Ko zna mozda ce sa plaze da nam se vrati i Dzoni Mijailovic ili Bojan Djordjic kao prva altrenativa Kataiu 🙂

Reply
LA[K]I јун 26, 2016 at 18:39

Stvarno mi vise nije jasno sta se desi sa upravom. Posle sjajnih pojacanja iz prosle sezone i polusezone (neracunajuci Edsona), sada ovakve greske. Prvo za „sicu“ puste Ibanjeza, onda zadrzavaju Andjelkovica koji jedva krece po terenu. Ako Ruiz dodje to ce biti svetla tacka, a sa ovim Kangom zbog ovog zajebavanja da se ja pitam ja bih prekinuo pregovore. Sprda se sa nama ko da smo budale.

Reply
MILAN KG јун 26, 2016 at 12:32

Andjelkovic nigde ne moze da igra osi mod nas ako ne ude igrao imacesigurnu platu lukovvc izigrava velikog kuma preko Zvezdinih ledja sto mu on ne plati. nego mupreko terze sredio nov ugovor,

Reply
Ristic Uros јун 26, 2016 at 12:28

da li upravu moze,biti sramota da proda naj iskusnijek igraca koji nam je dosta pomogao u sezoni da prevazidjemo tolike rekorde i sto smo obezbedili kvalifikacije za ls luco je potreban zvezdi kao i svi ostali igraci lepo je sto se pojacavaju ali mi imamo previse stranaca u klubu trebalo bi da uzimamo talente iz srbije koji cekaju da napreduju u nekom boljem klubu

Reply
gligabgd јун 26, 2016 at 11:50

sram ih bilo, ali navikli smo

Reply
kodžaeli andjelković јун 26, 2016 at 11:46

To se znalo! A od kuma plata sigurica još godinu dana. Serem se u beka!

Reply

Leave a Comment