Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Борац (Старчево) – Црвена звезда 0:7 (0:4)

У другој пријатељској утакмици пред одлазак на припреме, фудбалери Црвене звезде забележили су и другу победу. Слављеник, екипа Борца из Старчева, није успела да пружи већи отпор црвено-белима који су славили 7:0.

Стадион: У Старчеву
Гледалаца: 3.000
Судија: Предраг Јањуш
Стрелци: Ан. Луковић у 3′, Катаи у 20′, 23′ и 33′, Јововић у 47′, Виеира у 75′, Плавшић у 80′.

Борац: Милићев, Поповић, Максимовић, Ћирковић, Петровић, Минић, Николић, Ђукић, Арсенијевић, Станисављевић, Николов.
Резерве: Живановић, Мијајловић, Митровић, Чалић, Зарић, Негован, Смедеревац, Ратков, Рулић, Штимац, Станојевић, Брајовић.

Црвена звезда: Кахриман, Цветковић, Рендулић, Фибел, Ибањез, Доналд, Ле Талек, Ан. Луковић, Катаи, Срнић, Сикимић.
Резерве: Манојловић, Адам, Милошевић, Ристић, Паркер, Бабунски, Плавшић, Јововић, Орландић, Хуго.
Након победе у пријатељској утакмици против Хајдука из Бешке, изабраници Миодрага Божовића били су убедљиви и у Старчеву, против још једног слављеника. Домаћин је прославио 90 година од оснивања, а црвено-бели ни овога пута нису имали милости.

Поново су црвено-бели рано повели, и поново се један дебитант уписао у стрелце. Андрија Луковић је пре свега неколико дана промовисан на Маракани, а у Старчеву је већ у трећем минуту успео да затресе мрежу и донесе Звезди предност. Ипак, прво полувреме је протекло у знаку једног другог човека – Александра Катаиа. Звездина „десетка“ је и на овој утакмици била изузетно расположена. За свега три минута, у 20. и 23. минуту, након добрих асистенција Предрага Сикимића, Катаи је успевао да затресе мреже, а то је учинио и у 33. минуту, и на тај начин постигао хет-трик. Домаћин је имао подршку око 3000 навијача који су сваки потез својих љубимаца испратили веома гласно, али није Борац имао превише прилика да запрети шампиону Србије.

У другом полувремену, од стартних 11 на терену је остао само Зоран Рендулић. И поново је Црвена звезда гол постигла јако брзо. Играо се 47. минут када је Владимир Јововић био спретнији од чувара мреже Борца, и донео Црвеној звезди пети гол. Домаћин се ангажованом и борбеном игром постарао да Црвена звезда не успе тако лако да стигне и до шестог гола, али штит домаћина је ипак пукао у 75. минуту, када је Хуго Виеира био неумољив, постигавши свој први, а Звездин шести гол на мечу. У стрелце се пет минута касније уписао и Срђан Плавшић, након доброг ударца ногом.

Резултатом 7:0 завршена је и друга провера Црвене звезде овог лета, а у понедељак, 27. јуна, црвено-бели ће отпутовати на припреме у Терме Чатеж, где ће одиграти још неколико припремних утакмица.

1b.st

1ugo1plavi1micel d.1ltl1katsik1starcevo

 

Повезане вести

4 comments

marko јун 27, 2016 at 15:33 Reply
andrijadelija јун 27, 2016 at 07:58

Trebali bi smo da igramo pripremne utakmice protiv jacih ekipa posto mislim 10 prema 0 ,i 7 prema 0
Za ove dve tekme neka igra prva postava za kvalifikacije. Sto pre treba da dodje Kanga ,Ruiz ,Muce da bi se uigrali. Moze i na treningu posle vezbi itd. da igra 1.postava za kvalifikacije protiv 2. postave

Reply
delija sombor јун 26, 2016 at 20:48

kad ga nemozemo oterati, nek igra beka… nek trci A pare kohe dobija….

Reply
LA[K]I јун 26, 2016 at 20:24

Parker je drugo poluvreme proveo na mestu desnog beka. Da li ovo zaista znaci da ce mo ga zadrzati?

Reply

Leave a Comment