Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Фудбалери отпутовали у Терме Чатеж

Након двонедељних припрема у Београду и две пријатељске утакмице које су одиграли, фудбалери Црвене звезде су у понедељак, 27. јуна отпутовали у своју стару базу, Терме Чатеж.

Шампиони Србије ће у Словенији, тачније Кршком, имати провере против украјинских прволигаша Зарије (29. јун) и Волина (5. јул). Играчи који нису у првом плану тренера Миодрага Божовића одмериће снаге са новим словеначким прволигашем Радомљем, такође 5. јула, али у преподневним часовима.

На списку путника за Словенију нашло се 33. играча:

Голмани: Дамир Кахриман, Немања Супић, Филип Манојловић, Јован Вићић, Александар Станковић.
Одбрамбени играчи: Александар Луковић, Марко Петковић, Зоран Рендулић, Стефан Милошевић, Луис Ибањез, Милош Цветковић, Томас Фибел, Адам Мичел, Михаило Ристић, Џошуа Паркер, Душан Анђелковић;
Везни ред: Владимир Јововић, Дамјан Ле Талек, Мичел Доналд, Срђан Плавшић, Марко Полетановић, Андрија Луковић, Славољуб Срнић, Александар Катаи, Урош Рачић, Лука Илић, Давид Бабунски, Данијел Аврамовски;
Нападачи: Хуго Виеира, Предраг Сикимић, Петар Орландић, Вања Вучићевић, Дејан Јовељић.

У Београду ће тренирати Саво Павићевић, Едсон, Ненад Гаврић, Бруно Матос, Лука Аџић, Марко Тркуља, Марко Маринковић и Немања Ахчин.

Екипа ће у Термама Чатеж остати 10 дана, а прва такмичарска утакмица Црвену звезду чека 12. или 13. јула, у оквиру другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Повезане вести

2 comments

Loooka јун 27, 2016 at 17:16

Odbrambeni igrač – Mihajlo Ristić. Pa stanite, ako ga Grof vidi na lijevom beku, kako Andjelković može biti bolja alternativa Miloseviću, nego Ristić!? Zar je to “iskustvo“ famoznog Andjelkovića toliko bitnije? Zar da mali Rile sjedi na klupi, dok ovaj drugi igra? Negdje je neko pomenuo nepotizam i nadovezao se na Andjelkovića i još neke nefudbalske stvari… može li ko ovu logiku da objasni?

Reply
LA[K]I јун 27, 2016 at 13:47

Dobra odluka da se povede i Avramovski. Decko je super igrac i dokazace se treneru siguran sam. Samo se pitam zasto je poveden i Parker. Znam da je najavljen kao zamena Petkovicu i Cvetkovicu, ali on nam nije potreban! Ako bas uprava ima problem oko raskida ugovora sa njim onda uredu, ali bolje bi bilo naci nacin da ga se otarosimo jer samo trpamo strance u timu, a on im zauzima mesto.

Reply

Leave a Comment