Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Руиз од сутра и званично Звездин! Ускоро и Канга и Муче!

Џон Руиз ће вечерас коначно стићи у Београд, а сутра у 15 сати бити промовисан на Маракани након парафа на вишегодишњи уговор.

Нема више никакве сумње око доласка Костариканца у наш клуб, те ће тако Миодраг Божовић добити играча који се већ дуго чека.

Са друге стране, веома брзо се очекују и Гелор Канга и Пабло Муче, те би Звезда тако била на корак од завршетка прелазног рока, осим наравно уколико не дође до одлазака који би то пореметили.

Очекује се наравно и штопер, о чему смо јуче писали, обзиром а Звезда чека једног од два фудбалера.

Повезане вести

30 comments

nesko јун 30, 2016 at 10:02

ja kao zvezdas pitam sve zvezdase ko kupuje i dovodi te super igrace terzic ili NOVAC I ZVEZDIN BUGET lako je nekoga kritikovati

Reply
gemathegreat јун 29, 2016 at 15:28

@Estrella Roja
Jos samo da ti napomenem za Gruju, da nije bilo onog jednog miliona ne bi bilo ni onih sest vec slucaj Zivkovic. Prema tome dabome. I jos nesto, voleo bih da vidim tvoj zivotni CV posto tako zdusno delis savete i pametujes. Citam kako nisi zadovoljan transparetnoscu ove uprave i brzinom prelaznog roka, pa sto ne pogura stvar ? Cime je ta strucnost i dalekovidost potkrepljena ?

Reply
gemathegreat јун 29, 2016 at 15:18

@Estrella Roja
Vidi druze sto se mene tice Terza moze kroz Zvezdu da obezbedi i cukun unuke. Mladih igraca za jedan ozbiljan tim i pogon ima sasvim dovoljno. pojacanja se dovode onako kako mogu jer smo u kanalu onoliko koliko jesmo. Ako svi dodju treba ovu upravu u dupe svi da ljubimo. Osnovna ideja dovodjenja Grofa i cele ove price koja je sa njima pokrenuta je da se rotacijom dovodjenja i prodaje igraca dodje do vazduha i preko potrebnog kesa a da se pritom podigne nivo kvaliteta dovedenih igraca. Vieira je iz kanala doveden do drugog strelca lige i dobio cenu i ide na kraju kvalifikacija za kes koji je opet preko potreban za dalje servisiranje. Ni on nije bio u rusiji centarfor vec krilni napadac tako da od Ruiza ili Mucea se isto tako moze napraviti centarfor bez vecih problema ali zbog boljeg pedigrea ce i otici za vece pare. Na kraju kvalifikacija odlaze Ibanjez, Katai, Vieira i mozda jos dvojica i to je fond za sledecu sezonu i nama ostaje barem 30% jaci tim nego proslogodisnji. A ako dodje Kanga on svojim driblinzima i distribucijom lopte a posebno kiflama iz svih coskova terena moze od Orlandinja ili bilo kog drveta javorovog da napravi centarfora godine kao sto je Lazovic napravio od Skuletica. Za kraj cu samo da te pitam tebe kao navijaca kome tim igra sve bolje u roku od 24 meseca i sa sve boljim opcijama sta te se smatra i tice ko uzima procente ili ne, jesu li tebe nesto zakinuli ? Ostavi na miru te ljude da eade svoj posao. Navijaci od igraca traze da ostave srce na terenu e sto se mene tice uprava je za mene ostavila srce na terenu i daj boze da se oni kroz Zvezdu svi obogate ko krezovi i budu najbogatiji u Srbiji. To ce znaciti samo jedno, da Zvezdi mnogo dobro ide. I molim te nemoj niciji IQ da prozivas jer ni ti nemas nista napismeno ni o tvom IQ a ni o kvalifikovanosti da su tvoje procene bogom dane. Zacudo ti citas vesti i komentarises o njima a ne oni o tebi. Meni je to dovoljno indikativno. I nisam klinac da predupredim glupe komentare vec covek od 54 godine.

Reply
Звезда шампион! јун 27, 2016 at 22:23

Реално немамо право да терамо управу која је урадила доста добрих ствари за клуб али овај Муче нам је потпуни вишак ако дође….Треба нам квалитетан шпиц,Терзић је причао да је спреман да издвоји милионче за нападача европског калибра.Ни случајно продати Ибањеза,продати Хуга (последња шанса да зарадимо),не брукати се више са Анђелковићем,Паркером,Сикимићем и Супићем.

Reply
Y91 јун 27, 2016 at 21:20

Da li je moguce da ce nasa Crvena Zvezda i trecu sezonu igrati u istim dresovima?

Reply
darko јун 27, 2016 at 21:24

Zar je to toliko bitno?

Reply
Aleksandar јун 27, 2016 at 21:32

Napisao je Brocic na twitteru da dobijamo uskoro nove dresove,novi crveno beli i rezervni,ceka se samo isporuka pume,dresovi su gotovi,verovatno ce do ovih pripremnih utakmica u julu biti isporuceni. A i novu opremu za trening smo dobili i bice u njoj vec u Sloveniji. Sto se tice pume,licno bih voleo da na kraju sezone predjemo u adidas posto nam istice ugovor 4 god sa pumom,a i grobljari nisu vise u adidasu, sansa za promenu na kraju sezone.

Reply
saša lux123 јун 27, 2016 at 19:49

muka mi je od ovolikih „stručnjaka“ što sve znaju. Ma dajte prekinite sa pljuvanjem po Terziću, Blaži i Grofu. Odavno nismo imali takvu ekipu ljudi u klubu. Garantujem da ulazimo u Lš ili makar u LE. ZVEZDA JE ŽIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!

Reply
ДЕЈО јун 27, 2016 at 21:15

Staviti Grofa u istu rečenicu sa ovim dvojcem je greh.

Reply
darko јун 27, 2016 at 17:16

Sada cekam vecite hejtere sa ovog sajta….

Reply
Tomo Karadza јун 27, 2016 at 17:48

Muka mi je vise od takvih. Samo sjede uz kompjutere i cekaju eventualne greske. Misle da je lako kupiti kvalitetnog igraca, pa ako igrac kasni 4-5 dana odmah tjeraju Grofa, Blaza, Terzu… U zivotu nista nisu postigli pa onda frustracije lijece na ovom sajtu.
Ako Grof i Terza nisu zasluzili nase povjerenje, onda ne znam ko je. Druga je prica da li ce takvi da vjeruju spinovanim pricama hotsporta, mozzarta, kurira i ostalih zlonamjernih medija. Takvi su istu pricu pricali prosle godine kad se situacija razvukla oko Lucovog dolaska. A sad preklinju istu tu upravu sto prodaje istog tog Luca….Nidje veze!

Reply
ДЕЈО јун 27, 2016 at 21:19

Niko ih ne proklinje zbog prodaje Luča nego načina na koji su to uradili je kriminalno!!! Pa što čak smo mogli i da ga ostavimo i povećamo mu platu jer takavog igrača nećemo imati na levom beku u narednih 20 godina. On u Tursku ide za 600k godišnje a kod nas ima 240k zašto mu ne dati još 400k to je sića za igrača ovakvog kalibra

Reply
Estrella Roja јун 27, 2016 at 23:22

Odličan komentar i pogodak u samu suštinu. Mnogi navijači su poprilično naivni i lako ih je jednim pojačanjem zavarati, jer se tada zaboravljaju mnoge negativne strane kao što su prodaja ključnih igrača i kašnjenje sa prelaznim rokom. Uostalom, igre u kvalifikacijama će ogoliti sve anomalije ovog tima ili, što bismo svi voleli, pokazati ispravnost nekih sumnjivih odluka. I ja sam mišljenja da je Lucho trebao da dobije doživotni ugovor pošto je svojim odnosom prema dresu to zaslužio, njegovo poznavanje jezika je trebalo iskoristiti i kao pozivnicu dobrim igračima iz Argentine i Južne Amerike da se odluče za Zvezdu. Treba mu ponuditi posao u klubu posle završene igračke karijere, ali mislim da će to pre uraditi Dinamo.

Reply
darko јун 27, 2016 at 23:32

A sto si toliko siguuran da bi on hteo da pristane na dozivotni ugovor? Nismo mi naivni,vec ste vi cepidlake…

Estrella Roja јун 28, 2016 at 00:19

A kako si ti siguran da ne bi pristao, da ne održavaš možda telepatske veze sa Tvorzom? Cepidlaka se može upotrebiti za nekog ko osporava izvestan uspeh tražeći i najsitniju grešku za kritiku. Ovde bi upotreba tog epiteta bila bespredmetna jer u Zvezdi od uspeha nema slovo u, izuzev ako smatramo domaću titulu u nikad slabijoj konkurenciji uspehom. Reper za uspehe je iskorak u Evropi, makar grupna faza utešnog takmičenja gde i grobari često igraju. Ako posmatramo neke parametre: prodaja najboljeg levog beka u zadnjih dve i po decenije, prodaja Grujića, i najverovatnija prodaja do kraja kvalifikacija u Evropi, što može biti brže nego što svi priželjkujemo, svih igrača koji imaju tržišnu cenu..to, priznaćeš, nisu optimistične najave. A pojačanja kasne i kasne, gomilamo nepotrebno igrački kadar provereno lošom robom, produžujemo ugovor sa veteranima koje ne bi ni OFK uzeo. Ako su to neki pokazatelji uspešnosti, onda priznajem da sam cepidlaka!

ДЕЈО јун 28, 2016 at 00:19

Veliki pozdarav za tebe Estrella Roja, primetio sam da imaš zdrav razum i ima još jedan takav ovde ali nmg da mu se setim imena sad trenutno.
Da trebao je i zaslužio je, ali od toga terza ne bi imao ništa, veliki je to prevarant, mnogi nisu ni svesni toga.
Čitajući postove ovog darka jedino što mogu da zaključim je da ima iq ispod 90 i zato su mi jasni njegovi stavovi.
P.S. Jesi ti iz cg? 😀

Estrella Roja јун 28, 2016 at 00:45

Nijesam! 😀
Uzvraćam pozdrave i u potpunosti se slažem sa opravdanim podozrenjem prema Terzinju. A što se tiče različitih mišljenja među forumašima ona su poželjna i mogu biti ponekad i produktivna. Svi smo na istom zadatku da bodrimo Zvezdu i svako od nas se raduje uspesima kluba, samo me pomalo nervira ta skoro pa mantra da je svaki potez Terzića ispravan i da je grobarski žig namenjen disonantnim tonovima. To sve vodi u jednoumlje i ne doprinosi nimalo konstruktivnosti među Zvezdašima. Znamo da imamo dugovanja i loš koeficijent u Evropi, međutim, uopšte ne vidim transparentnost u radu ove uprave i logičnost dovođenja ili produžetak ugovora igračima za koje znamo da nisu za Zvezdu. A tek o milion evra za pozajmicu Gruje za nekih mesec i po igranja u Zvezdi, i pomirljiva saglasnost navijača da je to tobože zbog njegove želje da osvoji sa Zvezdom titulu, pa što onda nije došao za 10 godina da je osvoji kao eminentni igrač evropskih klubova nego to njegovo zadovoljstvo plaćamo milion evra (dva odlična igrača su za te pare mogli da dođu).Ili, prodaja Ibanjeza za navodnih 1.4 miliona…pre bih da poverujem u Andersenove bajke nego u te brojke. Živ bio!

Aleksandar јун 27, 2016 at 20:05

Svako ima svoje misljenje,neka pise ko sta hoce, ne mozes mu zabraniti,samo ako ne lupa gluposti, jedino sto je bitno je da smo dobili odlicnog igraca, za nase uslove bomba.

Reply
darko јун 27, 2016 at 21:00

Milsim iskljucivo na gluposti hejtera. Zar mora da se vecito hejtuje neciji trud? Kao da smo se vratili u 91 godinu pa nam se moze da dovedemo i Mesija ili da smo u plusu 35 miliona pa ih cudi sto nismo uzeli vrhunskog spica. Osvojili dominantno titulu i svi se digli u nebesa i misle LS vec gotova stvar. Malo ko shvata koliko je Zvezdi teze dovesti nekog dobrog igraca sa ovim budzetom i senkom besparice kada su plate u pitanju. Do juce nismo imali ni za struju i to cela fudbalska evropa zna. Tako da su potrebne tantalove muke dovesti jednog Ruiza kojem bi bilo sigurnije da ode na Island gde ce mu plata biti sigurica. Svaka cast upravi na ovom a jos ako dodju ostala dva stranca,mislim da ce nadmasiti sebe.

Reply
Aleksandar јун 27, 2016 at 21:23

Slazem se,kad se setim Lukica,Vesica,pojacanja ala Majami zeta golubovci i slicno, ovi sada mi deluju kao najbolji na svetu, ko suvo zlato, Terzic kao majka tereza u odnosu na onu kompaniju mutniju od dunava.. Ono pre i sada neuporedivo. Steta sto ih nismo pre oterali a zasluzili su dosta ranije, mozda sada dugove ne bi ni imali.

Reply
Aleksandar јун 27, 2016 at 17:02

Kahriman,Fibel,Mitrovic,Ibanez(Milosevic),Petkovic(Stojkovic),Donald,Le Talek,Kanga,Katai(Mouche),Ruiz,Hugo(Djurdjevic) Tim za Ligu evrope minimum. Ocekujem play off Ls, da prodjemo 2. i 3. kolo. Ovaj tim to moze. Posle verov prodajemo Huga i Ibaneza,a mozda i Katai ide tako da ce biti mesta za sve. Bitno je da sad budemo najjaci u kvalifikacijama da svi budu tu,da nam padne Apoel ili Salzburg, a za nasu ligu mozemo i da prodamo nekog nbt.

Reply
MILAN KG јун 27, 2016 at 16:54

Ne bih da pametujem ja mbih doveo dobrog spica proverenog.

Reply
kastiljo јун 27, 2016 at 16:46

Ukoliko se nesto zakomplikuje oko Ruiza mogli bismo ovoga dovest http://www.transfermarkt.com/franck-dja-djedje/profil/spieler/18860 mislim da ga se vecina nas seca 🙂

Reply
Jovan јун 27, 2016 at 16:57

Stranac koji ima 30 godina, to i nije bas najbolja varijanta. Ruiz ima 22 a Kanga 25, oni su relativno mladi i mogu lepo da se prodaju. Coveka koji ima 30 godina i odigra godinu dana kod tebe to je onda vec 31 i ne mozes mnogo da naplatis dok bi na ovoj dvojici ako se pokazu kao prava pojacanja moglo da se uzme i vise od 5 miliona 😀

Reply
kastiljo јун 27, 2016 at 17:43

Koliko ti Fibel ima godina?Muce takodje….Pa cak i Ibanjez i Vijeira nisu u cvetu mladosti dosli,prvi sa 28 drugi 27…Donald isto tako nesto…Il cemo da jurimo evropu,a za to nam iskustvo treba,ili cemo da smanjujemo dug,a to znamo kako se postize-omladinci u prvih 11 i cao…

Reply
pera јун 27, 2016 at 18:57

A šta bi ti više voleo junačino. Jednom jedno od navedenih a drugi put drugo. Što se mene tiče ja sam uvek za mlade igrače koji će se prodati. Da bi se prodali oni moraju kod nas da igraju i da se dokažu. Meni je problem što smo umesto klinaca sa ovih prostora mi pokupili sve penzionere eno danas i Andjelković za koga ne mogu da verujem da je još u klubu potpisa ugovor na godinu dana. Jedan Orlandić ima mesto u Zvezdi. Sramota me je koju smo sve decu poslali drugim timovima da ih koriste i prodaju a mi smo ih stvorili i veliki su navijači Zvezde. Ja ne sumnjam u Grofa ali ovi oko njega vrzino kolo vode, ne zna se ko je u kojoj kombinaciji sa kojim menadžerom. Da bi klub konačno krenuo napred mora da se napravi prvo, najbolja škola fudbala na ovim prostorima a mi smo to imali godinama unazad, da se zna kako se dolazi do dresa Zvezde a strani igrači se valjda kupuju da budu lideri da donose razliku na terenu a ne da se uklapaju u prosek. Šta će Parker na pripremama nikome nije jasno.

Reply
Drobnjak iz auta!!! јун 27, 2016 at 23:10

Opet se ponavljam kao papagaj. U Klubu moras imati igrace koji nece da se ljute ako sede na klupi ili tribinama ( Andjelkovic, Skimic, Orlandic, Pavicevic) zamisli da imas 22 extra, vrh igraca? Posle petog kola pola tima bice ti nezadovoljno.. Treba li nam nezadovoljnih igraca?… E sad, sto bi ja pre ovih penzionera stavio omladince to je druga stvar. Mada mnogo je bolje da ti mladi igraci igraju bilo gde na pozajmicama i formiraju se kao igraci i da posle par sezona budu konkurentni strancima, onda nam stranci u ovolikom broju nece ni trebati, zar ne? Neka pise ko sta hoce, slobodna volja ali sto se mene tice pustite ljude da rade svoj posao( Bozovic, Terzic, Mladenovic).. maltene samo sto su krenuli a vec se svi zale.. Da li smo u poslednjih deset godina imali ovoliki broj mladih igraca? Kad smo zadnji put prihodovali 15 miliona od prodaje igraca? Aj u zdravlje….

MILAN KG јун 27, 2016 at 18:56

Godine nisu vazne vec kvalitet.

Reply
nesko јун 29, 2016 at 21:40

ti si dao komentar stranac sa triest godina nije najbojla varijanta epa ja vaspitam zasto ibajneza ko ima vec dva deset i devet godina nismo zadovolni sta odlazi zar decko ne zasluzuje da zaradi mozda tri puta vise nego sto zaradzuje u zvezdin e sad ako ibajnes nam ne dovodi novac koj cenam biti i tekako potreban zada budemo mirni za godinu dana mislim za plate igrace i da se odrzi ta dobra atmosfera u zvezdinoj ekipi moj zadni komentar ako sad ibajnes ne ide valda niko ne bi ga uzeo sa trijeset godina da budemo malo realni a zvezda i bes luca bicemo isto mnogo jaki

Reply
Batman јун 27, 2016 at 17:34

Ne moze nista da se zakomplikuje , jer je sve dogovoreno sa njegovim menadzerom

Reply

Leave a Comment