Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда и Радоњић и наредне сезоне заједно!

Прво појачање за нову сезону – тренер КК Црвена звезда Телеком Дејан Радоњић остаје на клупи шампиона АБА и КЛС лиге и у такмичарској 2016/2017. Радоњић отпутовао у Барселону на састанак ЕЛ и тренера евролигашких клубова.
Тренер КК Црвена звезда Телеком Дејан Радоњић отпутовао је у уторак у Барселону где ће као тренер црвено-белих присуствовати редовним годишњим састанцима Евролиге са осталим тренерима клубова, који ће се такмичити наредне сезоне у новом формату најелитнијег европског клупског такмичења.

Дејан Радоњић остаје у редовима шампиона АБА и КЛС лиге, КК Црвена звезда Телеком и такмичарској 2016-2017.години у складу са уговором који има са клубом.

Тренер са највише победа у досадашњој историји клуба са Малог Калемегдана, инсистирао је на останку у Београду, и поред интересовања појединих клубова из иностранства, што је својеврсно признање и КК Црвена звезда Телеком који је двоструки узастопни освајач „дупле круне“ и редовни, и успешни учесник Евролиге.

Дејан Радоњић је први тим КК Црвена звезда Телеком преузео у априлу 2013.године. До данас је осим рекордног броја победа, освојио и две АБА и КЛС лиге, два купа, а са црвено-белима је стизао и до полуфинала Еврокупа, и четвртфинала Евролиге у управо завршеној сезони. Клуб овом приликом изражава задовољство наставком сарадње КК Црвена звезда Телеком и Дејана Радоњића и у будућем периоду у коме наш клуб очекују нови изазови и обавезе у 4 такмичења.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

6 comments

Mississauga јун 28, 2016 at 22:28

Perica,Pera,Milan, sve poltron do poltrona.
A sto se tice Radonje , KATASTROFA !

Reply
pera јун 29, 2016 at 09:58

Moram da ti odgovorim posto si me prozvao i nazvao poltronom. Takvi kao ti nisu navijaci kluba mi smo videli kako se igralo kad smo trenere menjali kao na traci. Mi smo videli kako je na dnu a vidimo i kako je na vrhu. Ako ti se ne svidja prijatelju kako klub radi a ti ne petljaj svoj nos ovde izvolte preko brda oni su super. Batali da nam solis pamet. Uostalom izadji na ulicu malo se zabavljaj leto je napolju batali da se petljas u nesto za sta te niko nije pitao a nece te fala bogu ni pitati.

Reply
Mississauga јун 29, 2016 at 21:37

Pero , svi znamo da si jedan od „onih“ sto rade za sendvic. Ali molim te ,sledeci put bar promeni red reci , toliko si „providan“ .

Reply
pericaa јун 28, 2016 at 17:00

Odlično!Presekoše me danas oni prevaranti i hohštapleri sa Mocarta,kad su javili da odlazi Radonja.Posle se kao izvinuli,sramota!

Reply
pera јун 28, 2016 at 15:25

Čestitam da sada konačno sklapamo tim za narednu sezonu. Zagorac, Milutinov i stranci. Idemo ovih mesec dana da napravimo ponovo tim.

Reply
milan zvezda u srcu јун 28, 2016 at 14:48

bravo, podrska za dejana najperspektivnijeg trenera na nasim prostorima i sire, odlicna vest, odanos rad red umerenos i disciplina ga krase… Ovo je najvece pojacanje koje smo dobili, sad dalje… zelim ti uspesan rad i da nastavis gde si stao…

Reply

Leave a Comment