Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Фудбалери одрадили тренинг, сутра са Зорјом

Тачно у 11 часова фудбалери Црвене звезде су тренингом започели други део припрема у Термама Чатеж. Позната база у Словенији поново је одличан домаћин нашој екипи, а овај пут уз шампионске, ту су и жеље свих за успех у Европи.

Сви играчи који су допутовали у познату бању били су на располагању тренеру Божовићу на првом изласку на терен надомак хотела Терме. Сунчано, али не превише топло време пружило је одличне услове за пријатан рад.

Након краћег загревања изнет је гол на 50 метара и започело се са слободном игром, односно без ограничавања у броју додира. Фудбалери су били подељени у три екипе, а поражени су као и по већ устаљеном обичају морали да ураде десет склекова.

Након три овакве „утакмице“ прешло се на вежбу завршнице након центаршута. Са десне стране лопте у казнени простор су слали Петковић, Јововић и Паркер, а са леве Ристић, Плавшић и Милошевић.

Данас је на програму и поподневни тренинг, са почетком у 18 часова, такође у самим Термама Чатеж, а сутра већ и прва провера против украјинске Зорје. Меч се игра од 18 часова у Кршком.

Повезане вести

Leave a Comment