Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошарка

КК Црвена звезда и ЕЛ у Барселони

КК Црвена звезда

Представници КК Црвена звезда на свим нивоима, присуствоваће серији састанака које су челници Евролиге организовали у Шпанији у периоду од 28.јуна до 7.јула.

КК Црвена звезда Телеком учествоваће и наредне сезоне у Евролиги, најјачем и најелтнијем европском такмичењу, а тим поводом, представници клуба на свим нивоима, присуствоваће редовним активностима, састанцима и семинарима који се одржавају у Барселони.

Првотимац црвено-белих Бранко Лазић већ се налази у Шпанији, на састанку коме ће присуствовати првотимци свих 16 клубова, који ће узети учешће у новом формату Евролиге.

Осим састанака са челницима ЕЛ, Лазић ће са осталим „колегама“ снимити и својеврсни промотивни спот који ће најавити старт нове Евролиге.

Представник КК Црвена звезда Телеком током 29 и 30.јуна као тренер биће Дејан Радоњић. Осим састанка на коме ће бити и остали тренери евролигашких клубова, Радоњића и остале тренере очекује и сусрет са судијском комисијом.

У првим данима јула, КК Црвена звезда Телеком на састанцима који су предвиђени за маркетиншке, ПР и остале активности клубова, представљаће: Филип Сунтурлић (директор маркетинга), Игор Вујичин (ПР клуба) и Давор Ристовић (директор клуба).

Серија састанака, предавања и семинара одржаће се тим поводом у периоду од 5-7.јула. На састанку директора клубова, требало би да буде дефинисан и распоред такмичења (30 кола, свако са сваким) и остале појединости и евентуални новитети везани за нови формат Евролиге.

Прво коло новог издања Евролиге за такмичарску 2016/2017.годину игра се 13.октобра.

Повезане вести

Leave a Comment