Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Муче: „Моја је одлука – Звезда!“

Како смо и најављивали више пута на нашем форуму, али и сајту, Пабло Муче би требао још ове недеље да постане нови фудбалер Црвене звезде.

На социјалним мрежама Муче је, према писању „Новости“, оставио поруку следеће садржине:

„Моја одлука је – Звезда! Долазим!“ рекао је сјајни Аргентинац који може да покрије сваку позицију у навали.

Муче је каријеру почео у Естудијенатесу да би је потом наставио у славној Боки где је играо шест сезона, потом Кајзериспору код Роберта Просинечког, те Палмеирасу и на крају Ланусу.

Муче је наступао за све млађе селекције Аргентине а убележио је и пет утакмица и два гола за сениорски састав.

Повезане вести

32 comments

ivan111 јун 30, 2016 at 14:13

kanga sjutra…mada je to gotovo prije par dana……

Reply
Sasa Lazarevac јун 29, 2016 at 13:23

Pored ovakog napada odbrana nam i netreba….

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 29, 2016 at 12:18

izgleda da nas taj kanga samo zavlaci..poceo danas da trenira sa rostovom a prihvatio uslove lansa…ako je tako znaci da je igrac od interesa i takav nam ne treba u svlacionici da nam narusi mir a slican je i hugo tako ako dodje muche onda nezadovoljnog huga bolje prodati dok nije kasno

Reply
Nenad јун 29, 2016 at 00:49

Još samo Kanga i jedan pismeni štoper i to bi bilo to.Za preostale zamene Huga i Kataija ima sasvim dovoljno vremena,imajući u vidu da neće biti zadnjih dana avgusta nego na vreme.Inače i ja smatram da i Le Tallec i Rendulić se mogu bolje uklopiti sa Phibelom nego Luković.Zna li neko kada definitivno Kanga stiže u Beograd?

Reply
LA[K]I јун 29, 2016 at 13:54

Izgleda da neće ni doći. Bio je u francuskoj na pregovorima sa tamošnjim drugoligašem. Danas se vratio u Rusiju u trenira sa Rostovom. Očigledno da dečka ne zanima karijera, već samo pare.

Reply
misa beclija јун 28, 2016 at 23:55

A što se mi svi optetecujemo ko će igrati. Imamo trenera koji ima svoju viziju i to je jedino bitno. Zašto mislite da gomilamo vezne igrače? Pa možda će baš neki vezni biti i stoper. Razmislite malo i o tome. Doveli smo stopera,Francuza,koji je se poznaje dobro sa svojim sunarodnikom,a dotični gospodin je pokazao i dokazao da može osim u vezi odigrati i stopera i to baš u derbiju sa igračem manje na terenu. Tako da po meni nije isključena ni ta mogućnost da u stoperskom paru budu Fibel i La Talec. Šta mislite o tome?

Reply
nesko јун 29, 2016 at 10:24

svaka cast mnogo dobar predlog jerbo letalek je mnogo skolovan igrac i sposoban u tandemu sa fibelom da iznese loptu do centra to bibilo ja mislim naj bojle resejne za odbranu zvezda bravoo za komentar

Reply
Loooka јун 28, 2016 at 22:33

Ljudi, to je to. Još “samo“ Kanga. Što se mene tiče, sasvim korektan par Fibelu je Rendulić. Po meni je mnogo pokazao pred kraj sezone. Bar je dovoljan do trećeg kola, a po meni čak i za treće kolo kvalifikacija. Za sve to vrijeme, može se naći jedan ekstra štoper sličan Fibelu, možda i bolji. Mada, bolje ništa tj Rendulić, po meni, nego opet neki Edson… samo se bojim da će Lune igrati prije Rendulića. A stvarno, najstvarnije, nije više za ovu Zvezdu…

Reply
FicaKG јун 28, 2016 at 23:27

Ni on, a ni njegov kum

Reply
Loooka јун 29, 2016 at 16:41

Druže, može on igrati drugo kolo ali ako ga zaigra, tu se i zacementirao. Ne treba uopšte da igra. I ja sam se dovoljno informisao o Renduli, ali baš to što si ti pomenuo – ko je gledao, shvata me. Nešto mu bas vjerujem. Užas mi je da Lune igra prije Rendulića. I apsolutno se slažem sa tobom da u drugom kolu treba pustiti Mičela. I izvagati između njega i Rendulića. Ali Lune, uz svo dužno poštovanje… ne.

Reply
LA[K]I јун 29, 2016 at 18:25

Ja sam samo naveo da bi Lune sa ovom formom u kojoj jeste mogao samo 2. kolo da igra, u 3. za LS i eventualnom 4. za LS ili 4. za LE ne moze, jer tu je svaka greska koju napravi kobna. Videcemo da li ce doci Mitorvic iz Mersina. Ako dodje pustiti njega da se pokaze, ako ne Rendula i Micel da se menjaju. Fibel je zverina i suguran sam da u njegovom slucaju nismo pogresili kao sa Edsonom.

Reply
LA[K]I јун 29, 2016 at 09:14

Lune moze igrati drugo kolo jer je protivnik lagan, ma da bi ja tu pustio Fibela i mladog Micela da vidimo kakav je, s obzirm na snagu protivnika. I ja se sa tobom slazem da Rendulic treba da igra sa Fibelom. Ja sam ga gledao pre 5-6 godina kad je igro u Javoru. Tad je bio odlican igrac, a posle je otiso u inostranstvo pa dosao u Cuku. Na zadnjem derbiju se po meni odlicno pokazao i on i Cvetkovic. Nisu dali partizanovim napadacima da disu.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 28, 2016 at 20:30

jos jedan stoper kao fibel pa da se nadamo necemu..ipak lune nije ni za srpsku ligu realno

Reply
LA[K]I јун 28, 2016 at 20:09

Imamo silovit napad. Samo me malo odbrana brine, ali se nadam da ce i to biti uredu.

Reply
kastiljo јун 28, 2016 at 19:22

Lepa vest…Da se nadovezem s jos jednom : Ako je neko imao bilo kakvih briga oko protivnika u 2.kolu,upravo gledam prenos http://sportlemons.org/soccer/valletta-vs-b36-torshavn-fs63aih i mogu vam reci da bolje nismo mogli proci,20min utakmice,bez suta na gol i jedni i drugi,ne zna se ko je gori,mozda cak i maltezani iskreno,pogotovo imajuci u vidu da igraju kuci na +35…To je opsta panika na obe strane,ispucavanje lopte i to kakvo ispucavanje,tehnicki su nule oba tima,takticki takodje (opet mozda cak malo bolji farani),onaj napadac iz Valete sto ga je neko preporucivao je drvo nad drvima…Uglavnom kao da gledam beogradsku zonsku ligu trenutno,ako ih ne osinemo po 7-0 tamo i vamo,koga god da dobijemo,moramo se zabrinuti…Pritom nijedna ekipa,vidi se,nije u stanju da da gol.

Reply
LA[K]I јун 28, 2016 at 20:14

Brate gledam isto i zaista sam gledao jace utakmice dok je moj lokalni klub igrao 4. ligu. Napunicem ih i na strani i kod kuce. Sve sem petarde u oba meca bi po meni bio neuspeh.

Reply
kastiljo јун 28, 2016 at 23:32

Amateri klasicni,tu nema price.. Glavna „zvezda“ ekipe,onaj crnac na desnom krilu,je smehotresan igrac,svi napadi preko njega i onog na levom krilu idu,a ne zna se ko je grdji. Kod farana jedino onaj desni bek odskace od ostatka koji je… Reci nemam.. Lagano zagrevanje,da se uigraju pojacanja.

Reply
LA[K]I јун 29, 2016 at 09:20

Taman malo da uigramo novajlije sa njima. Vrlo slaba utakmica, gledacu i revans ma da cisto sumnjam da ce odigrati toliko bolje da bi Zvezda trebalo da „strepi“. Favorit mi je Torsavn.

Reply
Ajmoo bre јун 28, 2016 at 19:22

To muče luče!!!

Reply
Звезда шампион! јун 28, 2016 at 19:13

Катаи,Плавшић,Срнић,Јововић,Муче,Канга,Руиз,Бабунски,Аврамовски……Сви конкуришу за три места у тиму иза шпица у формацији 4-2-3-1.Мало превише…

Reply
Jovan јун 28, 2016 at 19:26

Avramovski mislim da nece ostati u zvezdi. Realno je da Hugo ode u avgustu sta god da bude u kvalifikacijama a na njegovo mesto verovatno Muche, iza po krilima Ruiz i Katai z a Kanga u sredini. U domacem prvenstvu Kanga i Ruiz verovatno nece igrati na svim utakmicama zbog ogranicenog broja stranaca, a tu ce onda uleteti Srnic i Plavsic i Babunski.

Reply
Realno јун 28, 2016 at 20:37

Odricu se Plavsica i Srnica??
Realno su 5x bolji od navedenih pojacanja a to su i dokazali u prosloj sezoni.
Tesko da ce ova dva,tri stranca ginuti za sveti dres kako ginu Srnic i Plavsic.

Reply
Jovan јун 28, 2016 at 21:17

Ovi su svi dosli kao slobodni igraci sa dobrim platama tako da se nadam da nije bilo procenata ili ne bar nekih znacajnih procenata u ugovorima menadzerima. Cuka i Spartak imaju po 30-40% na transfere Plavse i Srnica sto znaci da bolje moze da se zaradi na stranicma treba i to uzeti u obzir

Reply
Dark јун 29, 2016 at 18:51

Sve zavisi od plasmana u LS ili LE. Ako bog da da udjemo u LS ostavice veci broj igraca. Mislim da bi Hugo i Katai mozda i ostali. U slucaju LE moguce da posle Luca odu Hugo i Katai, ali i neki drugi ako nam stignu dobre ponude poput Donalda, Le Taleka, Srnica. Na pojacanja treba gledati kao na zamene za strance iz prosle godine. Ode Savo u Spartak, znaci imamo 4 stopera,3 desna beka( Parker?!) i 3 leva sa Ibanjezom. Novajlije Ruiz i Muche nace igrati drugo kolo. Racuna se valjda u slucaju Evrope neka rotacija zbog umora, kartona i ne daj boze povreda. Videcemo mozda ode jos neko iz drugog plana

Reply
TOMAS FIBEL јун 28, 2016 at 20:07

Kahriman Ibanjez Fibel Mitrovic Petkovic Zadnja linijaa
Donald Le Talek zadnji vezniii
Katai Kanga Ruiz Sredina
Vijeira ili Pablo Muce napaddd

Reply
Drobnjak iz auta!!! јун 28, 2016 at 23:38

U avgustu prodaju Ibanjeza, Huga i Katajia. Jovovic pozajmica, Babunski, Avramovski tribina tako da ostaju Plavsic, Srnic, Ruiz i Kanga( ako dodje). Takodje i Lukovic moze iza napadaca a mislim da je eventualni dolazak Argentinca projektovan kao zamena za huga. Ako udjemo, a nadam se da hocemo, u neko grupno takmicenje dovodimo jos jednog napadaca i to po mogucstvu naseg igraca. Fali nam stoper i to je gotova ekipa za sledecu sezonu.

Reply
Звезда шампион! јун 29, 2016 at 01:37

И ја тако капирам мада ми се тај план нимало не свиђа.Не видим домаћег штопера а ни шпица на тржишту који има довољан квалитет а вољан је да дође…

Reply
LA[K]I јун 29, 2016 at 18:28

Nebih se slozio sa tobom oko Babunskog i Arvamovskog. Kanga nece doci. Napad je pretrpan. Oralndic pod hitno mora da ide. Jos 1 stoper i to bi po meni bilo to.

Reply
Drobnjak iz auta!!! јун 29, 2016 at 21:59

Mislis da njih dvojica zasluzuju da budu u 18? Nekako su mi tanki, lagani…..

Reply
oknarb јун 28, 2016 at 19:08

одлично ,одлично ,једино смо у одбрани слаби ако извјесно оде ибањез а луковић не улијева повијерење ,а павићевић је повријеђен.нисам за митровића.ту би требало исто одријешити кесу

Reply
sirobakic јун 28, 2016 at 19:07

A odbrana suplja…

Reply
Vlada јун 28, 2016 at 19:04

SVE NA CRVENO !!! TERZIĆU MAGIJO !!! RUIZ – KANGA – MUCE za ne miran san protivnika …

Reply

Leave a Comment