Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

„Припрема“ Руиза уочи припрема (ВИДЕО)

Џон Руиз је у вечерњим сатима у уторак, 28. јуна, допутовао у Терме Чатеж и прикључио се екипи на припремама. Ново појачање Црвене звезде одмах након промоције се упутило ка Словенији и од данас је на располагању тренеру Божовићу.

Након доласка у хотел Терме, Руиза је срдачно дочекао Луис Ибањез, који му је саопштио неколико основних информација на шпанском језику. Ново крило црвено-белих није крило задовољство што се прикључило остатку екипе, а изнео је и интересантну ствар са путовања:

– Одмах након промоције видео сам у музеју Звезде велики број трофеја, а наравно највише ме је одушевио пехар намењен прваку Европе. Желео сам још више да сазнам о том делу историје овог клуба па сам за пут спремио ДВД који се бави овим највећим успехом и са задовoљством га одгледао у колима – изјавио је Руиз у Термама Чатеж.

Фудбалере Црвене звезде после једног дана тренирања данас очекује и прва припремна утакмица, против Зорје од 18 часова.

Повезане вести

3 comments

Aleksandar јун 29, 2016 at 17:46

Ibanjez ko Miha iz mladjih dana, kragna na mestu 😀 Sada kada je dosao Ruiz mozemo opusteno da cekamo Mouchea i ostale da nam se pridruze.

Reply
Nenad јун 29, 2016 at 16:18

Da li možda neko ima informacija o tome da li imamo spremne zamene za Kangu i Mitrovića, ukoliko se izjalove njihovi transferi i da li tražimo napadača, zamenu za Huga za 3. i 4. kolo kvalifikacija ili će se tražiti njegova zamena tek nakon završetka kvalifikacija.

Reply
oknarb јун 29, 2016 at 15:13

кад је нова промоција?хоће ли бити можда неких неочекиваних изненађења што се тиче појачања?

Reply

Leave a Comment