Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда добила Зарју са 3:1

Фудбалери Црвене звезде савладали су украјинску Зарју са 3:1 (1:1) на првом припремном мечу у Термама Чатеж.

Украјинци су дошли у предност већ у 4. минуту голом Паулиња, да би изједначење донео Катаи у 42. минуту након центаршута Ибањеза из корнера.

20-так минута након почетка другог дела игре Божовић је заменио све своје играче, који су донели и победу. Прво је Јововић изборио пенал, а сигуран егзекутор био је у 76. минуту Сикимић. Недуго затим новајлија Полетановић је постигао еврогол за коначних 3:1.

Састав: Кахриман, Цветковић, Фибел, Луковић, Ибањез, Леталек, Доналд, Ан. Луковић, Срнић, Катаи, Вијеира.

Играли су и: Супић, Петковић, Рендулић, Мичел, Ристић, Полетановић, Бабунски, Аврамовски, Јововић, Плавшић, Сикимић.

Повезане вести

16 comments

Loooka јун 30, 2016 at 13:31

Ljudi, kao što dole neko reče – Douglas iz Dnipra, ali i drugi njihov štoper, koji ima 32 godine, nekoliko utakmica za Senegal i istu tržišnu vrijednost kao prvi pomenuti. Podsjeća me na Fibela… samo ne znam koliki su im apetiti i ambicije. Ruiz bi mogao postati ta “veza“ za njih, kao što je Donald bio za Le Taleka. Možda je sve ovo nerealno, ali do nedavno se i Ruiz činio nerealnim.. .

Reply
ДЕЈО јун 29, 2016 at 23:04

Koliko smo jaki, imamo dva odlična tima!!! Grof je na slatkim mukama. Ulazimo u LŠ samo da izbegnemo oly i plzen siguran sam!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 30, 2016 at 00:38

toliko smo jako da na svakoj utakmici primimo gol pa cak i od Beske..razmisli sta znaci kad primio gol na mari…to se ne prasta u evropi..sa Lunetom primicemo od svakog gol i sta nam vredi sto dajemo kad lako primamo

Reply
NENAD јун 30, 2016 at 10:49

Al se ti sine razumes u fudbal ko marica u onu stvar …. Ovo su samo pripreme a da je prava utakmica gde se analiziraju timovi kako igraju plus psihologija gde pokriti vise a gde manje dali treba bunker varijanta ili ne …. Sad ces tek videti kako zvezda igra a i prepostavljam kako ce biti po psihologiji Miodraga Bozovica tu dajem veliki + .U ligi sampijona svi daju neki svoj maksimum ili ti reklamu za prodaju dalje tadasu bas vidjeni …..

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 30, 2016 at 12:33

ovaj sin ima 50g i kad sam ja spavao na mari dok nisam otisao u nemacku ti sivukao serpe po niivama..i ne blamiraj se sa tim glupim komentarima vec kazi da nemamo stopere ako se razumes malo u fudbal ili si coravko

Reply
LA[K]I јун 30, 2016 at 13:11

Od stopera na koje ja racunam da su sigurni imamo Fibela i Rendulica. Fibel je fizicki jak i brz, Rendula je na kraju sezone pokazao da ima odlican kvaliteta. Uz Cvetkovica bio najbolji igrac na poslednjem derbiju, nije dao partizanovim igracima da disu. Spominjao se Mitrovic kao pojacanje i najverovatnije ce doci kako sam cuo. On je slican Renduli. Mislim da ako njih trojica (Fibel, Rendula,Mitrovic) budu sigurni da mozemo i do LS uz malo srece u zrebu. Samo da ne forsiraju Lukovica, kao u prvenstvu.

FicaKG јун 29, 2016 at 20:46

Ljudi, bilo bi lepo kad bi doveli Douglas-a iz Dnipra. Dnipro je u teskoj finansijskoj krizi, zbog koje je ostao bez dosta prvotimaca, medju kojima je i Douglas. Oni su raskinuli ugovor, i on je trenutno bez kluba. Ima 26 godina, odlican je stoper… Prema transfermarketu vredi 4,15 miliona $

Reply
LA[K]I јун 29, 2016 at 21:19

Ruiz je do pre mesec dana bio igrac Dnjepra, tako da ako bi da ga dovoedemo on bi mogao da nam pomogne, samo je problem sto imamo previse stranaca. Ako oteraju Parkera, ja nebih imao nista protiv da dovedemo tog igraca.

Reply
drmr јун 29, 2016 at 19:45

Gledo neko ? Kakvi su utisci ?

Reply
LA[K]I јун 29, 2016 at 20:14

Vrlo dobri, mora tu jos da se radi, ali za pocetak jedna jako dobra utakmica. Po meni rezervisti pokazali vise od startera.

Reply
Petar јун 29, 2016 at 20:19

Sasvim korektno. Odbrana solidna- lepo su postavljali ofsajd zamke. Po meni, drugo poluvreme mnogo bolje odigrano (jer nismo imali klasicnog defanzivnog veznog u ekipi). Kao sto dole napisah, Kanga nam mozda nije potreban, jer mislim da vec imamo dobre igrace na toj poziciji. Ako dovedemo nekog desnog beka i nekog spica mozemo da se koljemo za LS.

Reply
Petar јун 29, 2016 at 19:44

Nama Kanga mozda i nije potreban. Cini mi se da su nam potrebniji desni bek (umesto Petka) i jedan prvoklasan spic.

Reply
LA[K]I јун 29, 2016 at 20:17

Kanga nece doci siguran sam. Da je hteo davno bi dosao. Muce ce biti spic uz Huga i to mi deluje kao dobar izbor. Dovescemo jos jednog stopera, i to ce verovarno biti Mitrovic iz Mersina jer je sa njim sve dogovoreno, samo se ceka da raskine ugovor sa Mersinom. Petko ce biti desni bek, a menjace ga Cvetkovic i Parker.

Reply
Petar јун 29, 2016 at 20:23

Mozda ludo zvuci, ali mozda bi Perker bio bolji na beku od Petka. Sto se Mucea tice, plasi me samo to sto on nije klasican napadac, nego desno krilo, tako da prica o njegovom prebacivanju u spic bas i nije realna, ali videcemo..

Reply
LA[K]I јун 29, 2016 at 20:30

Tacno da Muce nije klasican napadac, i to i meni malo pravi problem. Za srpsku ligu ce biti odlican, al za Evropu ne znam, tamo su odbrane jace i bolje. Sto je tice desnog beka to i jeste prava Parkerova pozicija. On je nju igrao sve do dolaska u Domzale. Po meni najbli za desng beka bi bio Cvetkovic koji se na derbiju fantasticno pokazao.

Reply
Petar јун 29, 2016 at 20:37

Ako se ne varam, Parker je celu omladinsku prosao na beku

Leave a Comment