Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Фудбалери одрадили тренинг, поподне и сутра одмор

Фудбалери Црвене звезде јутрос у 10 часова изашли су на одличан терен у Термама Чатеж како би одрадили једини тренинг за данас.

Иако је рад почео сат времена раније него јуче, температура није била ништа нижа, па се вежбало по топлим и сунчаним условима. Играчи који су јуче одиграли 70 минута против Зoрје имали су на програму тренинг опоравка, па су након кратког загревања и игре „у кругу“ завршили за данас.

Остали су прешли прво на вежбу „три боје“ којом се усавршава тимски посед лопте. Такође, овим тренингом се ради и на трансформацији игре након изгубљене, односно освојене лопте. Тражио се брз и лак прелаз из офанзивне у дефанзивну игру са брзим откривањем и још бржим ослобађањем лопте након једног или два додира.

Завршни део тренинга био је резервисан за игру између два гола на терену дугачком 50 метара. Једну екипу чинили су: Паркер, Мичел, Милосевић, Анђелковић, Рачић, Илић, Јовељић, Орландић и Вучићевић, а другу, црвену екипу: Петковић, Рендулић, Ристић, Полетановић, Бабунски, Аврамовски, Јововић, Плавшић и Сикимић. Играло се четири пута по пет минута, а поражени су морали поново да раде по 10 склекова.

До краја дана више неће бити тренинга, а сутра је у Термама Чатеж слободан дан, који ће многи играчи искористити да проведу у сјајним условима ове словеначке бање.

Повезане вести

Leave a Comment