Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ибањез: „Муче хоће у Звезду!“

Након Гелора Канге, који ће сутра бити промовисан као Звездино појачање, следећи параф требао би, како смо и раније најављивали, да буде дело Пабла Мучеа!

Како незванично сазнајемо, Муче би требало, као и Руиз и Канга, да парафира на три године, а Луису Ибањезу потврдио је да жели у Звезду.

„Од првог нашег разговора има жељу да дође. Одбио је понуде са америчког континента, рекао ми је да би волео да обуче дрес Звезде. Видећемо шта ће се десити у преговорима између челника клуба и њега“, изјавио је Ибањез Тањугу и додао да је саветовао Мучеа да дође у Београд.

„Рекао сам Мучеу све најбоље о клубу, да је Звезда прави избор ако хоће да направи корак напред у каријери и достигне успехе као што сам ја. Све ће му се то касније вратити и оствариће трансфер у још већи клуб“.

Што се своје ситуације тиче Ибањез каже да је све и даље неизвесно.

„Не знам још увек, ништа није сигурно. Ту сам, уговор ме везује и бићу бар до краја квалификација за Лигу шампиона. За после ћемо видети. Тренутно имам велику жељу да са Звездом уђем у Лигу шампиона.“

Повезане вести

7 comments

dejo јул 1, 2016 at 18:10

Pa cekamo ga u nasu Crvenu Zvezdu Ibanjezu Mucea 🙂

Reply
dejo јул 1, 2016 at 17:58

https://www.youtube.com/watch?v=_2brt7O9G-o Grofe trenirao si ovog igraca trazi da ga dovedu u nasu Crvenu Zvezdu od uprave nase Crvene Zvezde da dodje u nasu Crvenu Zvezdu on jer bi ti to mogao sredit Grofe a i treba nasoj Crvenoj Zvezdi na ovu poziciju igrac tanka je nasa Crvena Zvezda tu

Reply
Brnke јул 1, 2016 at 15:38

Dao je Mouš (tako ga oslovljavaju komentatori) Butasport sajtu da dolazi u Ponedeljak.
http://www.butasport.rs/fudbal/pablo-muce-za-butasport-rs-blizu-sam-dogovora-sa-crvenom-zvezdom/

Reply
oknarb јун 30, 2016 at 19:55

ГРОФЕ ТРЕНИРАО СИ ТАМНОПУТОГ БАСТОСА ИЗ РОСТОВА.ДОВЕДИ И ЊЕГА,ИМА ГА НА ВИДЕО КЛИПУ О КАНГИ

Reply
Aleksandar јун 30, 2016 at 15:40

Trebalo bi Ibanjeza po zavrsetku karijere zaposliti u klubu za trziste argentine da nam dovodi igrace, vidi se da ima dobre kontakte. Veliki covek i veliki igrac, nadam se uskoro argentinska veza Ibanez-Mouche.

Reply
Pedja јун 30, 2016 at 15:54

Onda i Donalda 😀

Reply
Aleksandar јун 30, 2016 at 16:36

Donald vec radi u klubu, zavrsio je par transfera, poslednji je Phibel. 😀

Reply

Leave a Comment