Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Андрија Луковић: Лепо је када се крене победом

Андрија Луковић је одмах по доласку у редове шампиона Србије заузео место у стартној постави. На дебију против Борца у Старчеву затресао је мрежу постигавши водећи погодак, а почео је и сусрет против Зарје из Луганска на припремама у Словенији.

– Одиграли смо прву озбиљнију утакмицу против Украјинаца. Пријатељски меч, није толико битно да ли ћемо да победимо, али увек је лепо, зашто не и у пријатељској. Можда смо мало слабије ушли у утакмицу, првих 15 минута, из простог разлога што нам је прва озбиљнија утакмица. Све је то утицало на наш улазак, али после првих 15 минута потпуно смо успоставили иницијативу, чак мислим да смо до полувремена били бољи ривал, могли да постигнемо још који гол.

Млади Луковић очекује да ће екипа бити у потпуности спремна за почетак квалификација за Лигу шампиона.

– Лепо је када се крене са победом. Нисмо још у потпуности физички спремни, али радимо добро на тренинзима и у потпуности сам сигуран да ћемо максимално бити спремни за прву утакмицу.

Бивши фудбалер ПСВ-а је задовољан својом улогом у тиму и минутажом коју је одмах добио одмах по доласку у Звезду.

– Сигурно да могу још боље. Тренер ми је указао од почетка шансу. Најбоље се осећам баш на тој позицији на којој сам играо и могу рећи да сам задовољан с обзиром да је прва утакмица у Звезди. ‘Ајде оно против Старчева је више било као нека тренинг утакмица, али задовољан сам како сам почео овде.

Црвено-бели ће у петак имати слободан дан, тренинзима се враћају у суботу, а следеће утакмице заказане су за 5. јул, прво против локалног Радомља, а затим против украјинског Волина у вечерњем термину. Исте вечери првак Србије добиће и противника у другом колу квалификација за Лигу шампиона, јер се у Торшавну игра реванш између Б 36 и Валете, где Малтежани имају гол предности из прве утакмице. Прву такмичарску утакмицу наш тим ће одиграти 12. јула на гостовању против бољег из поменутог окршаја.

Повезане вести

1 comment

dejo јул 1, 2016 at 16:50

Samo ti gini i bori se za Zvezdin dres pa ce i tebi Andrija i nasoj Crvenoj Zvezdi bit bolje puno

Reply

Leave a Comment