Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Муче званично Звездин, у петак промоција!

Аргентински интернационалац и бивши играч Боке Јуниорс, Пабло Муче, званично је постао највеће појачање Црвене звезде овог лета!

Након дуго приче и помпе, Црвена звезда добија најзвучније појачање у овом прелазном року у походу на Лигу шампиона. Аргентинац Пабло Муче је нови фудбалер Црвене звезде, а долази из бразилског Палмеираса. Он ће на Маракану, ипак, доћи на позајмицу, уз могућност откупа уговора.

Након Адама Мичела, Стефана Милошевића, Томаса Фибела, Андрије Луковића, Марка Полетановића, Вање Вучићевића, Џона Хаира Руиза и Гелора Канге, аргентински нападач је девето појачање Црвене звезде овог лета.

Бивша звезда Боке Јуниорс, са којом је освојио две Апертуре, Куп Аргентине и Копа Судаамерикана, је био и велика звезда најпопуларније игрице, често најбољи скаут, Football Manager.

2014.године је потписао за бразилски Палмеирас за 4 милиона долара, али 30% његовог уговора и даље је власник Бока Јуниорс. На припремама прошле године доживео је тешку повреду лигамената колена.

Пабло Муче је рођен у Сан Мартину, предграђу Буенос Ајреса. Каријеру је почео у Естудијантесу из родног Буенос Ајреса, где је био под туторством Езекила Лавеција, одакле је прешао у гиганта из главног града. За Боку Јуниорс је наступао од 2005. до 2012.године. Био је на позајмици у Арсеналу из Сарандија, а прво искуство у Европи имао је у турском Кајзерију, под вођством легенде Црвене звезде, Роберта Просинечког. Након Кајзерија потписао је за бразилског великана Палмеирас, а првих шест месеци 2016.године провео је на позајмици у Ланусу.

Прошао је све млађе репрезентативне категорије, а за сениорску репрезентацију Аргентине одиграо је 5 утакмица и постигао 2 гола (на дебију).

Муче ће бити трећи Аргентинац у Црвеној звезди, након Ернана Баркоса и Лућа Ибањеза.

Црвена звезда први меч у 2.колу квалификација за Лигу шампиона игра против шампиона Малте, Валете, у главном граду Малте. Реванш је на програму у Београду, док је 15.јула жреб за 3.коло.

Промоција Мучеа биће одржана у петак од 14 сати.

Повезане вести

7 comments

Y91 јул 7, 2016 at 20:32

A sta je sa novim dresovima? Stvarno sramota ako i trecu sezonu budemo igrali !

Reply
oknarb јул 7, 2016 at 20:05

спрема ли се можда неко изненађење ,играч који није спомињан као потенцијално појачање

Reply
Hadži Dragan јул 7, 2016 at 19:39

Dobro došao !

Reply
Mitar јул 7, 2016 at 19:48

A šta je s Mitrovićem treba nam ko leba, da nam ne duva u odbrani s našim kapitenim?

Reply
nesko јул 7, 2016 at 19:57

on ce da potpise samo za jelen super ligu

Reply
nesko јул 8, 2016 at 09:11

za lukovica ko koce ko nece on mora da igra a mi jabe pricamo grof bogovic tako mislii i mora da bude tako

Reply
Grga јул 8, 2016 at 14:55

Celog leta to i ja govorim. Dolaze ovaj i onaj, ali Lukoviću je mesto u startnih 11 zagarantovano, nažalost. Možda nas i Grof i Lune sve iznenade, ali kako je bilo dosad, pa i protiv Pandurija biće čupavo.

Reply

Leave a Comment