Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Саопштење КК Црвена звезда Телеком

Саопштење КК Црвена звезда Телеком поводом спекулација о трансферу Радета Загорца у наш клуб.

КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност да преговори са кошаркашем Мега Лекса Радетом Загорцем, нису ни обављени, нити су почели, нити су завршени потписом овог играча за Црвену звезду.

Наиме, опредељење самог играча је, да након НБА драфта остане у свом садашњем клубу, и што пре пронадје пут ка НБА лиги.

Како бисмо прекинули све спекулације на ову тему, КК Црвена звезда Телеком саопштава да има одређена сазнања да је талентовани кошаркаш продужио сарадњу са својим матичним клубом „Мега Лексом“.

КК Црвена звезда Телеком ће о даљим активностима везаним за доласке играча у наш клуб, јавност благовремено обавештавати искључиво путем званичног сајта клуба.

Повезане вести

1 comment

Estrella Roja јул 3, 2016 at 00:49

U ove vrele letnje dane saopštenja dođu kao vruće pivo. 🙁
Što je najapsurdnije mnoge glasine stižu iz KK Crvena Zvezda, pa se prenose kao „pouzdani izvori“ sa zvezdaških sajtova preko „eminentnih forumaša“ kojima je cilj da budu, baš oni, vesnici bombastičnih transfera., a te glasine dolaze do „inventivnih“ novinara koji iste objavljuju kao vrhunac istraživačkog novinarstva, i to u formi eksplozivnih naslova sa znakom pitanja na kraju. Zatim slede demanti u vidu saopštenja od skoro istih krugova iz KK Crvena Zvezda. Nastaje jedno vrzino klolo u kome se samo navijači uzbuđuju i deprimiraju, a ovi krivci se valjda dobro zabavljaju u svojoj dokolici.
Ako se pregovara sa nekim igračem ili se to namerava, svako ko ima i gram mozga neće tu informaciju deliti sa svojim poznanicima i podgrevati dodatnu atmosferu među navijačima, nego će, usred potencijalnog uspešnog posla, učiniti sve da se jedino sazna povoljan epilog, ako ga bude.

Reply

Leave a Comment