Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Фудбалери данас играју две утакмице

Почетак нове радне недеље фудбалери Звезде обележили су једним тренингом од 18 часова на терену у Термама Чатеж

Изгледа да је веома топло време остало иза црвено-белог тима у Словенији. Поново и више него пријатно време за тренинг, који је због сутрашњих утакмица био један од краћих и трајао је пар минута више од сат времена.

Ле Талек је и данас пропустио тренинг, као и Јововић који је опет трчао уз терен, али је на располагању Божовићу опет био Лука Илић.

Брзо се данас прешло на игру између два гола, али играло се на целом терену, додуше нешто краћем у ширину. Три пута по 8 минута, а штопери Луковић и Фибел, односно Рендулић и Мичел нису одмарали већ су мењали екипе. У току прве утакмице Срнић је извршио пресинг, кренуо ка младом голману Вићићу и незгодно га ударио у потколеницу, па је превентивно и он раније завршио тренинг и одмах ставио лед. Од лепших ствари свакако треба истаћи гол Милошевића искоса, лопта је од стативу ушла у мрежу.

Данас су на програму две утакмице и обе ће бити у исто време од 18 часова. Једна екипа ће играти у Кршком против Пандуриа, а друга у Термама Чатеж против Кршког.

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE јул 5, 2016 at 19:49

nema sta da gledate..bedno,jadno,smesno, odbrana nam je slabija nego donji srem…samo neznam gde je onaj neznalica sto mi se smejao ovde kad sam rekao da imamo odbranu sa lunetom kao amateri..

Reply
dejo јул 5, 2016 at 15:12

Da li se gdje ovo prenose ove utakmice nase Crvene Zvezde na nekoj od televizija ,prenosi li ga Zvezdina Televizija ove utakmice i ima li link za Zvezdine utakmice sa Zvezdine TV tih utakmica koje igra nasa Crvena Zvezda 🙂

Reply
delija sombor јул 5, 2016 at 09:31

prenos dali ima i gde!? ako ne tv bar tekstualni…

Reply

Leave a Comment