Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Муче: „Економска страна била је кључна да пристанем да идем у Србију“

Пабло Муче је данас требало да стигне у Србију, али због проблема са летом његов долазак се очекује у наредних неколико дана. Он је за аргентински радио изјавио да је финансијска страна преговора била кључна за његов повратак у Европу.

„Нећу лагати, економска страна била је кључна да пристанем да идем у Србију. То ће бити и велики изазов за мене, јер сам чуо много лепих ствари о тој земљи. Речено ми је да је Београд диван град и да је у њему висок квалитет живота“, рекао је Муче а преноси „Мондо“.

Муче је играч Палмеираса, а последњих пола године био је члан Лануса.

„Није да не волим своју земљу, али је економска ситуација у Аргентини лоша. У овој фази каријере економска страна ипак игра важну улогу у доношењу одлука.“

Повезане вести

16 comments

Stefan јул 5, 2016 at 17:35

Konacno da i kod nas neko dodje zbog love,aman pa i mi imamo nekih para.Mislim da su pojacanja dobra i nadam se da ce oni to i da pokazu na terenu.Voleo bih da znam u ovoj sezoni hocemo li igrati sa istim dresovima ko prosle sezone ili cemo sa novim?Ako neko nesto zna o tome?

Reply
Estrella Roja јул 5, 2016 at 16:17

„Mi smo ovde samo zbog para drugo ništa nas ne zanima, na brzinu uzmi lovu i briši još dok traje predstava“ 😀
Iskrenost je jedna od bitnih osobina svakog ljudskog bića i mnogo je bolje tako nastupiti nego se udvarati auditorijumu izbacivanjem populističkih fraza koje su zgodne za naslovnice. Još bitnije je da Muče pokaže igre iz turskog Kajzerija, možda ga je tamo Robi inspirisao, ovde ima mnogo više zvezdaša koji bi to mogli isto da rade.

Reply
dejo јул 5, 2016 at 15:28

Pa kad dodjes Muce ocekujem od tebe da dokazes zbog cega si i doveden u nasu Crvenu Zvezdu tada naravno da se pokazas najvise sto moze golova da dades Muce i da sa tobom udje nasa Crvena Zvezda u LS

Reply
Aleksandar јул 5, 2016 at 14:52

Nego ima li neko info kada cemo dobiti nove dresove? evo za 7 dana igramo prvu utakmicu a od dresova nista, sramota ce biti ako igramo 3 godine u istom dresu, Olimpiakos je zbog toga i raskinuo sa pumom jer su igrali u istom dresu par sezona, ja stvarno ne znam jel ta puma toliko propala pa ne mogu jedan dres da naprave? Bruka i sramota ce biti ako igramo 3 god u istom dresu. Znam da ce neko reci ma kakve veze ima, ali svi normalni klubovi dobiju novi dres samo ga mi tupimo.

Reply
Jovan јул 6, 2016 at 15:54

Normalni klubovi menjaju dresove svake sezone da bih ih prodavali jer se prodaju ogromne kolicine i to su desetine i stotine miliona mozda u pitanju 🙂 Zvezda tih problema nema, jako malo navijaca ima sirom sveta a za ovako malu Srbiju 50 evra za dres je previse realno

Reply
oknarb јул 5, 2016 at 12:14

жао ми је што није дошао нинков или тошић

Reply
ДЕЈО јул 5, 2016 at 11:47

Au ovaj igra za neku masnu cifru kod nas, mislim da je više od 400k kako je neko spomenuo. Samo da opravda to i na terenu i nema problema.

Reply
Bata јул 5, 2016 at 12:00

Neka cepa mreze i da ne zalimo !!!!

Reply
Aleksandar јул 5, 2016 at 13:51

Kad je Kleo igrao za milionski iznos u partizai niko od novinara nije pitao sto si presao u partizan ako si u zvezdi imao 600 000e. Iz ljubavi,da da… ostalo je istorija, verujem da ce i Pablo Mouche biti ta prevaga da udjemo u Ls ili Le svejedno. Ipak je on ime u Juznoj Americi,Argentini,Brazilu, ovde ljudi nisu ni svesni koja je on zvezda tamo. Nesto kao Pantelic kod nas,dok je igrao. Pa sad vi vidite koga dovodimo.

Reply
LA[K]I јул 5, 2016 at 14:15

Sto je dobro mora i da se plati. Ako udjemo u LS vratice nam se velike pare, ali da bi usli treba dosta para i uloziti u tim.

Reply
Nenad јул 5, 2016 at 11:31

Polako ali sigurno se sklapaju kockice i pravi već ozbiljan tim. Ali mene nešto drugo trenutno brine a to je,da li Grof i naša uprava imaju plan vezano na našeg drugog špica za utakmice 3. i 4. kola kvalifikacija. Da li ostajemo samo sa Sikimićem kao primarnom opcijom na toj poziciji. Ne daj Bože da se Hugo povredi, bude suspendovan zbog kartona, ili ga ne bude htelo, neće nas valjda Sikima uvesti u grupe LŠ/LE. Ovo nije ni malo naivno. Ruiz i Muče su dovedeni pre svega kao krilni igrači i jako malo su odigrali utakmica na poziciji prvog napadača.

Reply
Petar јул 5, 2016 at 11:50

Ja proceitah da nam je Zozulja interesantan (napadac Dnjipra). E sad, koliko ima istine u tome, videcemo.

Reply
LA[K]I јул 5, 2016 at 14:11

Ako Hugo ode on bi trebao da dodje koliko sam shvatio.

Reply
Aca јул 5, 2016 at 12:43

Slazem se brate sa tobom….treba nog malog iz cuke forsirati u prvenstvu i jos nekog spica iz naseg pogona…. A sad kao zamena za Huga mogao bi da odradi lepo i Srnic i ako mu to nje prirodna ali takodje nije mu ni strana ta pozicija.

Reply
LA[K]I јул 5, 2016 at 10:10

Bar je covek iskren, a ne ko ovo ranije (posebno Srbi). Nisam dosao zbog para, dosao sam u Zvezdu jer je veliki klub, jer od malena navijam za nju, zbog bogate istorije, bla bla bla… Posle raskine ugovor i tuzi klub.

Reply
dux јул 5, 2016 at 09:39

ima oko 400k godisnje pretpostavljam…

Reply

Leave a Comment