Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Пораз фудбалера од Пандурија, резервисти славили против Кршког

Фудбалери Црвене звезде су поражени од румунског Пандурија са 2:4 (1:1) на другом припремном мечу у Термама Чатеж.

Стрелци за наш тим били су Катаи за 1:1 и Луковић из слободног ударца за 2:2. Ипак, Румуни су у другом полувремену постигли још два гола и однели победу.

Црвена звезда – Пандури 2:4 (1:1)
Стрелци: 0:1 Трифу у 4, 1:1 Катаи у 42, 1:2 Плеаска ( из једанаестерца), 2:2 Луковић у 57, 2:3 Пркалабу у 69. и 87. минуту.
Судија: Војко Горичан (Словенија).
Црвена звезда: Кахриман, Цветковић, Фибел, Луковић, Ибањез (од 55. Ристић), Доналд, Канга, Аврамовски, Катаи, Срнић (од 69. Руиз), Виеира (од 64. Сикимић).
Пандури: Лазар, Васиљевић, Буноза, Плеаска, Аксинте, Рауца, Мунтеан, Нистор, Хора, Волукет, Трифу.
Играли су још: Станка, Пивијан, Ален, Богдан, Граку, Барбут, Јонут, Сендероу, Данарику, Пркалабу, Педреску, Маргари.

У другом мечу „резервисти“ су савладали Кршко са 5:1. Стрелци су били Орландић, који је постигао хет-трик, Јовељић и Бабунски.

Повезане вести

34 comments

MILAN KG јул 6, 2016 at 15:35

Sa Lukovicem cemo popiti 2,3 komada u tercem kolu ko god da bude ono je strasno covek ne moze vise da igra pre nego sto se vratio 2,3 godine nije sutnuo loptu u Zenitu bio u c timu Zenita, sedeo damo do kraja ugovora.

Reply
Mihailo јул 6, 2016 at 13:44

Sramota je biti porazen od tima za koji maltene niko nije cuo.Dobro istina je da smo igrali bez Le taleka i bez Petkovica.Le talek jeste nosilac igre ali zasto tu niate stavili Babunskog nego Avramovskog.Odbrana je ocajna Lukovic je prespor .Bio je on nekad dobar igrac ali zbog godina je sve sporiji i sporiji.

Reply
Aleksandar јул 6, 2016 at 16:06

Avramovski je previse mekan, da tako napisem, nije agresivan, nesto slicno kao Ristic, od takvih nikad igraci, danasnji fudbal trazi agresivnost na prvom mestu. Ja licno ne podnosim takve igrace kao njih dvojica i mogu da potpisem da od Ristica nikad klasa kao i od Avramovskog. Prodati obojicu ako moze sto pre i dati sansu drugima.

Reply
Djole-Jagodina јул 6, 2016 at 12:51

Lukovic nije za fudbal vise narocito ne na poziciji stopera.Mnogo cesto kiksira zbog svoje nonsalantnosti koja nema pokrice(sem u njegovoj glavi)Isuvise je uzdigao sebe iznad drugih a najvise gresi u odbrani,najsporiji je i najneborbeniji

Reply
dusan јул 6, 2016 at 00:20

ljudi, setite se kanala u kome smo bili prosle godine u ovo vreme. vukan savicevic, andjelkovic, staojanovic, gavric… ovi ljudi su doveli ibanjeza, le taleka, vieiru, micela. sada su stigli kanga i ruiz, da ne nabrajamo dalje. dajte malo realnosti i prestanite da pljujete lukovica toliko. ne moze, mator je, ali se bar vratio i trudio se. ja bih vratio la teleka na halfa. popunicemo odbranu. korak po korak. bicemo opet prvaci. igracemo neku ligu u evropi uskoro. da nam je neko ponudio pre tri godine pevali bi svi. kahriman – petkovic, fibel, le talek, ibanjez – donald, poletanovic – ruiz, muce, katai – vieira. to je ozbiljan tim sto se mene tice.

Reply
Dark јул 6, 2016 at 00:17

Nije ovo dobro nedelju dana pred prvu zvanicnu utakmicu. Pojacanja su predobra po imenima ali dobili smo puno veznih igraca, a najmanje ono sto je trebalo. Desni bek i centralni defanzivac. Imamo ako dodje Muce skoro 15 igraca u vezi sa klincima a u odbrani tanki. Pogledao sam neki manji pregled nije izgledalo kao da su bas pritiskali nasi , igrali su nekako nezainteresovano. Nadam se da je to razlog. Definitivno Lukovic moze da nam pomogne samo sa klupe ili tribina.

Reply
pera јул 5, 2016 at 22:56

Zvezda ima samo jednog kreativnog igraca u napadu i to je Srdjan Plavsic. Kad njega nema na terenu nisu ni za jotu bolji od Radnika iz Surdulice. Strani igraci ce jos vise srozati nivo igre jer je problem neuigranost, komunikacija. Zivi bili pa videli, da prvo skocimo pa onda kazemo hop. Neki navijaci su hronicno bolesni od dovodjenja stranih igraca. Zadatak broj jedan rukovodstva kluba je vracanje dugova a ne trgovina fudbalerima. Ovo drugo se radi u njihov interes a o ovom prvom ovo rukovodstvo i ne razmislja. Lukovic kako igra ne da nema mesta u timu nego je sramota da nosi kapitensku traku. Nema sentimentalnosti u savremenom fudbalu ili igras ili ides van ekipe.

Reply
koprivnakoprivna јул 5, 2016 at 23:34

Ajd ti živi i vidi….

Reply
koprivnakoprivna јул 5, 2016 at 23:36

Oteraj ti grofa i blažu i terzu pa dovedi dacica,moze?

Reply
Dark јул 6, 2016 at 00:24

A izvini koga bi ti doveo. Onog spica iz Cuke. Pa gde mozemo da damo 1,2 miliona. Hteli smo Djurdjica on nece u Srbiju.Vracanje duga jeste trgovina fudbalerima i sto bolji plasman u Evropi. Doslo je pet stranaca prosle godine. Samo je Edson pokvario utisak. Mislis da bi bili sampioni bez Donalda, Ibanjeza,Huga. Nasi igraci su preskupi. A i Zvezda moze da dovede samo one bez kluba.Za Lukovica se slazem. Klupa-tribine eventualno pomocnik ekonoma. Plavsa treba da igra ali kreativnost se zove Katai.

Reply
Estrella Roja јул 6, 2016 at 00:48

Kakvo je to pitanje, zaboga, pa normalno da treba da igraju naša deca umesto skupih i čudnih fudbalskih imigranata, sa neobičnim pogledom, bizarnim oblačenjem i jezikom koji zbunjuje naše srbijanske fudbalere i čini ih manje kreativnim na terenu. Od njih ni kolumna Natalije Dević ne sjaji sjajem Zvezda. 😀

Reply
Estrella Roja јул 6, 2016 at 14:45

Neshvaćen sarkazam. Aludirao sam na prethodnog forumaša kome su uvek stranci za sve krivi i teško je da argumentima ,koje je Dark odlično izneo, ubedite urođene predrasude. Zabrinjava me što ovde većina bukvalno razume komentare, kao da su navikl na kursadžijski humor. 🙁

Reply
Miki јул 5, 2016 at 21:53

Nije mi jasno zasto rendulic ne igra umesto lukovica mislim da rendula nije gori igrac od mitrovica odbrana je katastrofa dzaba sve kad sem ibanjeza ostalo je suplje

Reply
Jovan јул 6, 2016 at 16:09

Ja ocekujem Rendula Fibel u kvalifikacijama tandem 😀 Sad su jos pripreme Lukovic je tu, ime je i ima istoriju iza sebe i moraju da ga postuju al kad dodju ozbiljne utakmice verujem da Grof nije slep vidi i on ko kako igra pa ce prema kvalitetu i formi napraviti ekipu, I sam je rekaod a ne gleda koje stranac a ko domaci vec da igraju bolji a jasno je da je Rendulic bolji od Lukovica sad

Reply
Aca јул 5, 2016 at 21:41

Sto se tice meca protiv Pandurija koji je svakako bitniji, odbrana jako losa, Lukovic nastavio sa kiksevima. Nadam se da ce Mitrovic biti uparen sa Fibelom, i da ce to biti bolje, jer ovako ne valja. Na levom beku je neprikosnoven Ibanjez, malo smo tanki na poziciji desnog beka, ali verujem da ce Bozovic odluciti sta je najbolje. U veznom redu ocekujem osvezenje u vidu novih pojacanja, Kange i Ruiza, Katai potvrdio i danas da je maestro. Alternative u vezi mogu biti Srnic, Plavsic, Avramovski. Vijeira prvi spic, njegove rezerve Sikimic i Orlandic su enigma, videcemo sta ce biti. Sve u svemu, prva postava po mom misljenju na pocetku kvalifikacija: Kahriman, Petkovic, Mitrovic, Fibel, Ibanjez, Donald, Le Talek, Kanga, Ruiz, Katai, Vijeira. Grof je pokazao da zna, Liga Sampiona bi bila san, ipak realnost je Liga Evrope, i to bi bilo sjajno za klub. 🙂

Reply
koprivnakoprivna јул 5, 2016 at 21:46

Drugar realnost je bila i mnogim drugim klubovima,a dosanjase i ls i le…pogledaj imena samo zadnjih 5 godina,a Grofovo kad kaže:bila bi sramota da ispadnemo je samo jedna sprdnja njegova od milion koje će reci…..

Reply
Aleksandar јул 5, 2016 at 21:36

Veoma je zanimljivo sto su se glodari ponadali posle ovog poraza i to na pripremama, au covece skoro ih nisam video da su u ovakvom kanalu kad cekaju nas poraz i to na pripremama… Ocigledno da im nije lako,boli ona dominacija i to jako.. Ej na pripremama izgubimo i to je havarija, a ovi panduri igrali sa dinamom 1-1 skoro na pripremama, jeste primili smo 4 gola ali Lukovic i Cvetkovic verovatno nece igrati u prvom timu kao ni Avramovski.

Reply
koprivnakoprivna јул 5, 2016 at 21:47

Komentar za deset…pozzz

Reply
josif јул 5, 2016 at 21:08

Sastav od prve takmicarske utakmice,vec protiv Maltezana da bude Kahriman-Petkovic,Mitrovic,Fibel,Ibanjez-Donald,Le Talek,Ruiz,Kanga,Katai-Vijera,ako nemoze Mitrovic onda Rendulic,sa Lukovicem je preveliki rizik cak i protiv maltezana.Nedaj boze da tamo primimo neki kiks gol pa da treba da jurimo.Sa ovakvim timom moramo resiti utakmicu jos na mAlti,pobeda bilo kakva 0:1,1:2 ili vecom razlikom samo daje pobeda u BG je druga prica.ice potrebno vreme dase tim uigra ali sezona pocinje rano i nema opravdanja.Pozz.MKD

Reply
Marko јул 5, 2016 at 22:31

Rendulic, ne Mitrovic, jer on i ako dodje bice potpuno neuigran ekipom

Reply
Estrella Roja јул 5, 2016 at 20:40

Mislim da nam je neophodniji od dolaska Mučea neki štoper reprezentativac, recimo, Biševac ili legendarni Salata koji se vratio u Slovan, takođe i desni bek. Te dve pozicije su trenutno neuralgična tačka ovog tima i nikakve improvizacije neće otkloniti suštinski te anomalije.

Reply
oknarb јул 5, 2016 at 20:39

кад сам рекао да нам треба родић,нинков или тошић овде сам добио критике,ово је само упозорење.мислим иако прођемо некако малтежане на свакој идућој препреци губимо и то је реално јер нам у одбрани треба бар још двојица искусних и брзих играча

Reply
Dark јул 6, 2016 at 00:28

Rodic mozda, pitanje kakav bi bio u Evropi. Ninkov ne nismo dom penzionera covek nije pokazao nista posebno u Francuskoj. A Tosic brate odakle nam pare.

Reply
Jaaaa јул 5, 2016 at 20:39

Rendulic je svako bolji od Lukovića, za Fibela ćemo još videti nismo igrali još nijednu takmičarsku tekmu . Iskreno ne gotovim Petkovica ali je on ipak doktor fudbala za ovog Cvetkovića. Sve svemu Lunetu bi bilo najbolje da okači kopacke o klin, za ostale ima još nade

Reply
Bata јул 5, 2016 at 20:34

Ovo je vec zabrinjavajuce , odbrana i dalje suplja ……

Reply
Dex јул 5, 2016 at 20:31

Uzalud vam trud svirace za drugog su dunje zute !

Reply
koprivnakoprivna јул 5, 2016 at 21:12

Biće Dunja žuta ako si slušao Radina iz patlidžana:neće ove godine biti tolika razlika za vecitog rivala…pametnom doste…pozzz

Reply
Dark јул 6, 2016 at 00:30

Ma nema vise crvenih i zutih da vam pune dzepove.

Reply
ivan niksic јул 5, 2016 at 20:17

Ako se po jutru dan poznaje, crno nam se pise. Jeste da je pripremna i prijateljska utakmica, ali od Rumuna koje i Albanija dobija, tj. neki tamo malo poznati Panduri da sampionu kakav je Zvezda koja ima velike ambicije u kvalifikacijama za LS i koja se jos dodatno pojacala primi 4!!! gola, tj. da joj cuveni i nadaleko poznati golgeter Prkalaba sam da 2 gola, stvarno je PREVISE I PREMNOGO. Ako ima ista dobro u ovom jeste da je ovaj samar dosao u vrijeme kad se stvari jos mogu ispraviti i nauciti neke lekcije koje ako se ne nauce (brzo) mogu skupo i preskupo kostati klub u Evropi i dovesti u pitanje njen dalji opstanak. CRVENA ZVEZDA ZAUVJEK!

Reply
koprivnakoprivna јул 5, 2016 at 23:42

Kakav opstanak drugar….pa sta i da ispadnemo?Hoces li ti ugasiti Zvezdu?Ajd da ispadnemo,sta ćeš tada pisati?A sta ćeš pisati kad ih zgazimo i sta si pisao kad smo gazili?

Reply
Estrella Roja јул 5, 2016 at 20:14

Poprilično zabrinjavajući rezultat. Razumem da se u prijateljskoj utakmici često dese nerealni rezultati,međutim, četiri gola primiti od rumunske milicije je ipak previše, pa i da su štoperi bili Stojanović i Mičel…doduše sa njima bi verujem bilo manje loše. Jedan duhovit komentar je najbolje opisao našu situaciju, dovedimo još koje krilo da bi se prikrile slabosti odbrane. Pod hitno jedan provereni odbrambeni igrač koji nije prosečan Mitrović, slažem se sa krvavim zvezdašem, inače treće kolo ostaje maksimum ovog tima. A stvarno šteta pored Kange i Ruiza da nam odbrana izgleda tragikomično. Mislim i da Fibel nije bogzna šte, to se moglo naslutiti iz reči Božovića koji je hvalio na sva usta pojačanja, a kad su ga pitali za Fibela, odgovorio je šturo: solidan! A šta tek reći za Lukovića i Cvetkovića?

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 5, 2016 at 20:02

gde je onaj sto mi je rekao da se ne razumem u fudbal kad sam rekao da imao odbranu kao amateri ..nasa odbrana sa Lunetom sad se videlo da nije realno ni za donji srem..pa mi imamo da drhtimo i protiv malte..pod hitno naci stopera koji kosta 1mil inace tesko da ce i prvo kolo da prodjemo..

Reply
Pedja јул 5, 2016 at 20:12

Meni nije jasno sta Cvetkovic i Lukovic traze u prvom timu, pa svako normalan je video da oni ne mogu da igraju JSK a kamoli evropu

Reply
Pedja јул 5, 2016 at 20:13

JSL

Reply

Leave a Comment