Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звезда лиценцирала играче за Валету, нема Мучеа, Бабунског…

Црвена звезда је послала у УЕФА списак играча који ће бити лиценцирани за 2. коло квалификација за Лигу шампиона.

На списку нема неких познатих лица: Бабунског, Орландића, Мучеа… На Б списку се налазе млади играчи поникли у Звезди који ће такође можи да наступе против Малтежана.

На списку се налазе:

ГОЛМАНИ: Дамир Кахриман, Немања Супић

ОДБРАНА: Марко Петковић, Александар Луковић, Адам Мичел, Милош Цветковић, Стефан Милошевић, Зоран Рендулић, Луис ИБањез, Томас Фибел.

СРЕДИНА: Џон Руиз, Дамијен ле Талек, Гелор Канга, Александар Катаи, Срђан Плавшић, Мичел Доналд, Андрија Луковић, Даниел Аврамовски, Марко Полетановић.

НАПАД: Славољуб Срнић, Уго Вијеира, Предраг Сикимић.

Б ЛИСТА:

Александар Станковић, Јован Вићић, Милош Стојановић, Никола Јовановић, Лазар Туфегџић, Лука Аџић, Михаило Ристић, Дејан Јовељић.

Повезане вести

14 comments

piksiohridd јул 9, 2016 at 18:14

isto sto sam ja mislio vidim da svi isto misle.. zasto babunski da ne ide?? zasto? kakav je strasan igrac terate ga a vredi mnogo.. nisu oupste korisne te politike… radite kako rade veliki klubovi kako treba, zvezda je iznad svega

Reply
dejo јул 9, 2016 at 16:40

Grofe moju punu podrsku imas al zasto nisi pozvao Babunskog i Mucea za na startu protiv Maltezana da si Grofe ubacio Babunskog i Mucea da igraju protiv Maltezana na Malti tamo predlozio bih ti jedan sastav a i ovako cu ti predlozit taj sastav Grofe
Kahreman ,Stefan Milosevic isporobat na ovoj poziciji desnog beka iako znam da on je doveden kao lijevi bek Grofe ,stoperi Rendulic i Fibel ,Luco lijevi bek ,Le Talek ,Donald ,Babunski ,Kanga ,Muce i Ugo razmisli o ovom sastavu Grofe da stavis na Malti nase Crvene Zvezde ,nemoj da dozvolis Grofe da imaju uticaj menadzerski igraci

Reply
Crvena zvezda јул 9, 2016 at 16:10

A sta je sa Parkerom sto njega nema na spisku

Reply
Žile Delija јул 9, 2016 at 15:45

ljudi ne primajte se mnogo..to su igrači prijavljeni samo za 2.kolo..za 3.će biti drugačiji spisak..Orlandić je povredjen,Muche tek stigao..jedino mi za Babunskog nije jasno

Reply
Zvornik voli Zvezdu јул 9, 2016 at 15:11

Jedan je Miodrag Bozovic!!! Nije Grof Babunskog otjerao iz Zvezde. Bice licenciran za ligu sampiona. Bez vrijedjanja!!!

Reply
Aleksandar јул 9, 2016 at 14:32

Raspali Lukovic ispred Babunskog? cime je propalitet i drugog tima psv zasluzio da bude ispred Babunskog? kojim igrama je on to zasluzio? jel to preko kombinacije ide u prvi tim? SRAMOTA sto Babunski nije u timu, dobar decko a jos bolji igrac samo mu treba dati sansu.

Reply
Aleksandar јул 9, 2016 at 14:35

Pa i ovaj Avramovski da bude ispred Babunskog je nepravedno, Babunski je bolji igrac dosta. Mng me pogodilo za Babunskog to mi je omiljeni igrac u timu, zar najboljeg tehnicara da sutnemo tek tako a da ne dobije pravu sansu, uvek kad je igrao pokazao je da zna.

Reply
Aleksandar јул 9, 2016 at 14:58

Stop menadzerskim kombinacijama u Zvezdi jednom za sva vremena! Sto ste onda dovodili tog Vanju Vucicevica ako nije ni na B spisku. Sikimic ne moze cak ni ispred Orlandica kakav je takav je mladji je i bolji od Sikimica panja! I mozemo ga uvaliti, a ovog Sikimica ne mozemo pa sve da je najbolji strelac Serie A.

Reply
Đula јул 9, 2016 at 14:14

Zna li iko zašto Babunski nije na spisku?

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 9, 2016 at 13:54

nema Ristica,Babunskog,.sta to znaci..da ce propasti..bolje je da odu a babunski odigrao maestralno zadnju utakmicu..

Reply
NeboSeOtvorilo јул 9, 2016 at 13:54

Daj nam Babunskog Grofeee! Decko je sila od igraca!

Reply
MILAN KG јул 9, 2016 at 13:44

Grof zna najbolje samo napred!!!!!!!

Reply
josif јул 9, 2016 at 15:05

Nista se grof nepita oko spiska.Njega sastavlja Terzic toje valjda svim jasno.Steva Majami se izborio za AVramovskog koji ipak zasluzuje da bude medju 18-20 ali da nema Babunskog i mladog Vucicevica a na spiski su pola sljam je velika sramota.Mi cemo proci Valetu realno ali zatim sledi otreznjenje.Sramota je Terzicu p—0 mafijaska mesecima si zimus promovisao Babunskog sada ga saljes u Cukasricki i te tvoje kombinacije ispod zita,sramota bre sta se radi,pa niko ti iz MKD nece doci a dolazi najmanje 1000-2000 hiljada na evropske utakmice bas bi dosli zbog Babunskog i Avramovskog j—o te Lukovic i Skikimic,ali otici ces ti do avgusta,proslog nisi ali ovog ces veruj mi.Pozz.MKD

Reply
pera јул 9, 2016 at 16:16

Druže ne sumnjaj u grofa postoji neki razlog što je tako. Inače neki igrači sa ovog spiska nikako nisu za Zvezdu. Babunski će igrati sigurno ali za to moraju da se slože kockice. Što se pak tiče forme Lukovića recimo i pored svega on ne zadovoljava kriterijume da ima sigurno mesto u timu. Nema ljutnje svi igrači su na istom skeneru. NIko nema zasluge da su one ispred Zvezde.

Reply

Leave a Comment