Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Крај припрема, из Терми Чатеж у Европу

Фудбалери Црвене звезде одрадили су последњи тренинг на овим припремама у Термама Чатеж.

Изашли су играчи тачно у 10 часова на терен, подељени у две групе. Они који су јуче играли утакмицу имали су на програму опоравак, док су остали провели сат и по времена под командом тренера Божовића.

Почело се са вежбама кратког паса, а као и увек лопта је морала да иде прецизно и по земљи. Затим се сви играчи селе пред један гол и креће центрирање и завршница. Ле Талек и Доналд су слали дубоке лопте на страну, лево ка Ибањезу, Ристићу и Плавшићу, а десно ка Катаиу, Петковићу и Цветковићу. Они су центрирали, а сви остали покушавали да савладају Вићића и Станковића.

Као по устаљеном обичају, уследила је игра између голова, једино што их је сада било три. Црвени су нападали на прави, а зелени су имали две мете. Два мала голића су била постављена близу корнера, а играло се осам на осам. Након проведеног времена у оваквој поставци, играчи су изнели још један гол праве величине, па су сад зелени нападали и на њега и на два мала. За крај, састанак на центру терена као најбоља завршница двонедељног рада.

Фудбалери Црвене звезде поподне ће кренути пут Београда. Експедиција нашег клуба се захваљује Термама Чатеж и свим њиховим запосленима на труду који су уложили да се Звезда осећа као код куће. Јер Терме Чатеж и јесу један дом Црвене звезде. Надамо се да смо овде опет започели шампионски пут и да смо као и увек били добри гости. Терме Чатеж, хвала!

Повезане вести

Leave a Comment