Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Малер доскорашње Звездине узданице: Милера чека дуга пауза због повреде

Квинси Милер није имао среће да му израелска епизода успешно крене.

Најбољи стрелац и блокер Црвене звезде у Евролиги минуле сезоне и члан друге петорке најелитнијег европског клупског такмичења, доживео је тешку повреду колена док је необавезно шутирао на кош у Америци, тврди новинар компаније ЕСПН Марк Џеј Спирс, а сличне информације има и израелски портал “Оне“.

Према њиховим сазнањима Милер би могао да пропусти комплетну сезону, без обзира што му нису страдали предњи укрштени лигаменти. Очекују га прегледи на магнетној резонанци у САД, након чега ће дефинитивно бити познато колико ће одсуствовати са терена.

Макаби се тако нашао у неочекиваном проблему, а уколико се црне прогнозе обистине, Милера Делије највероватније неће видети у Београду приликом гостовања екипе из Тел Авива у престоници Србије 15. децембра, а вероватно неће играти против бивших саиграча ни 19. јануара када шампион Србије и АБА лиге гостује у Израелу.

Повезане вести

1 comment

italy јул 10, 2016 at 09:46

Zao mi je Milera dobar je momak i covek ali mi je drago zbog onih belosvetskih olosa koji misle da parama moze sve da se kupi, pa neka ih neka sada kupuju opet….

Reply

Leave a Comment