Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Кахриман: „Не пристаје нам, али превише смо их респектовали“

У неколико ситуација на Малти мрежу Црвене звезде одлично је сачувао голман Дамир Кахриман, који истиче да је лоше полувреме последица респекта према Малтежанима.

„Буквално смо од децембра чекали ову утакмицу, почетак европских квалификација. Не знам како да објасним шта нам се десило у првом полувремену дуела са Валетом. Чини ми се, а можда нисам у праву, да смо превише респектовали противника. Дали смо им велики значај. То не пристаје шампиону Србије и најбољим играчима у нашој земљи. Срећом, сабрали смо се на полувремену. Појачали агресивност и доминирали“, рекао је за „Моцартспорт“ Дамир Кахриман који каже да же до 3. кола екипа бити далеко спремнија.

„Очекујем да ћемо до тада бити много, много бољи. Играћемо против Валете, затим први меч у првенству са Напретком. Можемо много да напредујемо за то време, јер свака утакмица много значи. Чекали смо ово дуго и не верујем да ћемо да проспемо све то олако“.

Наш голман истиче да екипа није још ни близу праве форме.

„Запамтите шта вам кажем, странци који су дошли могу много тога да донесу Црвеној звезди. То су прави играчи. Сачували смо и велики део шампионског тима. Тек хватамо залет, али понављам, до 26. јула има довољно времена. Стварно верујем да можемо да се уклопимо“.

Повезане вести

Leave a Comment