Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Катаи: „Канга има велики квалитет!“

Лоше је почела Црвена звезда утакмицу на Малти, али захваљујући пре свега Александру Катаију наш тим је дошао и до победе и првих бодова у Европи након неколико година.

„Прорадио је и инат, може да се каже и да смо показали карактер. Причали смо пре утакмице да не смемо да примимо први гол, него да стрпљиво чекамо шансе. Догодило се супротно, битно је да смо се пробудили и преокренули. Не би нам било пријатно да је завршено 1:1. Пробудили смо се на време, поставили ствари на своје место и знамо шта нас чека у Београду“ рекао је за „Спортски журнал“ Катаи и додао да нико није очекивао лаку утакмицу.

„Нико из клуба није претходних дана говорио да ће бити лако и да су нам противници аматери. Могли су сада сви да се увере да Валета није лоша екипа, али и да смо ми квалитетнији. Најбитније је да се прође, али би због самопоуздања било лепо да победа буде убедљива. Не би требало превише да размишљамо о жребу, сваки противник у наредној фази биће тежак. Први задатак је да сачувамо предност са Малте, остваримо још једну победу и онда можемо да размишљамо о трећем квалификационом колу.

Катаи је задовољан квалитетом новајлија.

„Сви смо се мучили у првом полувремену. Није Канги лако да се уклопи, али се види да има велики квалитет. Како буде време одмицало биће све боље. Моуче је одлично ушао у утакмицу и имамо разлога за задовољство.“

Повезане вести

1 comment

Bata јул 14, 2016 at 15:22

Ove godine liga sampiona i tacka .

Reply

Leave a Comment