Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Стадион „Рајко Митић“ добија европско рухо

Фудбалски клуб Црвена звезда ради на припремању стадиона „Рајко Митић“ за европске утакмице, а све у складу са критеријумима УЕФА.
После редовне инспекције УЕФА стадиона „Рајко Митић“ постигнут је договор да се највећи српски спортски објекат у две етапе прилагоди високим стандардима за одигравање међународних мечева.
Клуб је одмах кренуо са испуњавањем договрених радова и редовно доставља све информације европској кући фудбала у оквиру недељног мониторинга.
Највећи подухват представља санација тунела који спаја свлачионицу са тереном. Првенствено се ради на хидризолацији тунела, а потом и сређивању унутрашњег дела.
Почети су радови на замени оштећених столица, као и постављању нових столица на јужној трибини како би у наредним мечевима могао да се користи пун капацитет стадиона. Такође сређује се простор испред свлачионица.
Поред тога, уређује се и простор око самог стадиона, нарочито подно северне трибине, док се ради и на креирању још бољих услова за рад медија, пре свега телевизија јер је у току прављење платформи за камере.

Повезане вести

5 comments

kastiljo јул 14, 2016 at 19:17

Sta ih stavljate kog djavola kad ce doci stoka grobljanska i polupati sve i popaliti ko sto uvek i radi…Za evropske utakmice ostaviti,poskidati sve pred derbi da se stoka ne bi izivljavala.

Reply
ДЕЈО јул 14, 2016 at 20:02

Mislim i da će tako biti urađeno, ovo je uglavnom da klub malo zaradi od evropskih mečeva.

Reply
Aleksandar јул 14, 2016 at 20:08

Pa derbi na marakani je tek sledeceg proleca ne vidim sto bi bio jug prazan toliko dugo vremena kad moze da se prodaje po jeftinijoj ceni verujem da bi bilo ljudi koji ce ici sa malom decom na jug za jeftinije pare da sede i gledaju a ne na sever da se guraju. Kad bude bio derbi sledeceg proleca skinuce ih verovatno pa opet postaviti pred evropu.

Reply
Hadži Dragan јул 14, 2016 at 18:01

Polomljene česme,lavaboi i pisoari…ne mogu da razumem,da sami lomimo i uništavamo svoje.Na zadnjem derbiju su nas,na istoku grobari stolicama gađali,ali ne razumem zašto naši momci posle toga kidaju i lome stolice na severu?Gađaju policiju?Ej ljudi,oni nisu dostojni da pravimo štetu na našem stadionu zbog njih!A i ti Terza razmisli,da li ćeš opet ˝zabranjene˝ pustati na istok gde ima na hiljade maloletne dece!!!

Reply
MILAN KG јул 14, 2016 at 18:44

Stoka!!!!

Reply

Leave a Comment