Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Ubedljiv poraz kadeta u derbiju

Kadeti Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz od večitog rivala. Pred oko 800 gledalaca na terenu kod Vojne gimnazije:

Partizan : Crvena zvezda  3:0 (0:0)

Od samog starta kadeti Partizana su pokazali da su u ovom momentu i fizički i tehnički nadmoćniji od crveno-belih. Prvo poluvreme je proteklo bez nekih izglednijih prilika. Domaćin nije uspeo da realizuje dominaciju, dok su igrači trenera Lešnjaka dugim loptama pokušavali u napadu da pronađu Ožegovića, ali bez većih problema odbrana domaćina predvođena Savićem i Lilićem otklanjala je sve probleme.

Drugo poluvreme proteklo je u sličnoj igri, da bi se pravi šok desio u svega šest minuta. U 75. minutu Stojanović je na centaršut Živkovića doneo prednost crno-belima. Već u narednom minutu Mandić je duplirao prednost, da bi u 81. minutu Ninković postigao konačan rezultat udarcem sa oko 20 metara.

Nakon bolnog poraza trener Milan Lešnjak je izjavio:

– Mislim da je rezultat previsok. Pobeda Partizana je apsolutno zaslužena, a nas je presekao prvi gol, posle koga nismo mogli da se vratimo u meč.

Nakon ovog susreta naši kadeti zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa istim brojem bodova kao i prvoplasirani Partizan, ali i utakmicom više.

Повезане вести