Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Риналди није прихватио Звездину понуду

Лаутаро Риналди, који је био први избор шампиона Србије за позицију у шпицу, одбио је понуду за долазак у Београд преноси Моцарт спорт.

Понуда од 300.000 евра плус бонуси за пласман у групну фазу неког од европских такмичења, премије за сваки гол и асистенцију нису биле довољне да се талентовани Аргентинац приволи за прелазак у Звездине редове, иако би имао друштво својих земљака Пабла Моучеа и Луиса Ибањеза.

Наводи се и да клуб увелико тражи ново појачање у нападу, које би требало да стигне до меча трећег кола квалификација за Лигу шампиона, као и да је могућа финализација преговора са Стефаном Илићем из суботичког Спартака у току данашњег дана. Због ситуације у Турској не може се предвидети расплет око доласка штопера Милана Митровића из Мерсина.

Повезане вести

4 comments

Nenad јул 18, 2016 at 16:24

E druže, i ja bih voleo da dovedemo Osvalda,Baldea ili Jo-a.Ima tu još par odličnih napadača kojima je istekao ugovor i slobodni su. Valjda naši vode računa o tome.Uostalom ovo dovodjenje top napadača i drugog štopera se baš odužilo.Bez rešene barem jedne od ove dve pozicije teško ćemo ući i grupe LŠ/LE. Ako bi obe rešili bili bismo na konju.

Reply
Ivan јул 18, 2016 at 11:44 Reply
Ivan јул 18, 2016 at 11:37

http://www.transfermarkt.com/daniel-osvaldo/profil/spieler/37389 ima dosta igra;a bez klubova treba prava procena i da li su yainteresovani

Reply

Leave a Comment