Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Отишао Едсон, понео џак евра са собом!

Бразилац Едсон да Силва је напустио Маракану али ће му по лепом остати у сећању боравак у Београду!

Наиме, Едсон је за свега шест месеци у Звезди зарадио 270.000 евра! 120.000 за пола године у Звезди и 150.000 евра обештећења за раскид уговора!

Нема икакве сумње да је скаутска служба заказала у овом случају и то поприлично, што је Звезду коштало папрено, обзиром да Едсон на терену није показао да је ишта бољи од Звездиних дефанзиваца, напротив.

Повезане вести

8 comments

Drug clan јул 19, 2016 at 01:49

Ne dovoditi brazilce vise u klub.ni jedan nije bio klasa.ni jedan.odbrana je ok samo sto treba dati sansu rendulicu umesto lukovica.isto tako trebao je parker da igra desnog beka.jaci je od cvetkovica i petkovica zajedno.le talek je isto dobar za odbranu samo sto mislim da sa ovakvim igracima pozadi nema logike igrati sa cetvoricom u liniji.3 5 2 je zakon za nas tim.zadnji rendulic .levo fibel.desno letalek.ispred donald .sredina katai i kanga.levo luco.desno srnic.napred vijeira i mouce.

Reply
DJOLE BARI 91 јул 19, 2016 at 00:52

ŠTA DA SE RADI,NI PRVI NI POSLEDNJI PROMAŠAJ. I TO JE DEO FUDBALA,DEŠAVA SE.AKO UDJEMO U NEKO OD EVROPSKIH TAKMIČENJA ŠTETA ĆE BITI MINIMALNA.MOMAK SE PONAŠAO PROFESIONALNO,NIJE PRAVIO NIKAKAV PROBLEM. NIJE ON KRIV ŠTO JE DOVEDEN.

Reply
Aleksandar јул 18, 2016 at 22:06

Pa dobro od svih stranaca je samo Edson promasaj,skupa greska sta da se radi sad idemo dalje, ostali stranci ce biti prodati za milione tako da se ovo nece ni osetiti. Vidim groblje tera Bandalovskog, pa sad ne znam, sta mislite da ga dovedemo kod nas treba nam desni bek? 😀

Reply
Goginjooooo јул 18, 2016 at 21:28

Kada su tako lep posao odradili sada neka taj posao skauti i plate. ko ga je skautirao taj neka i plati pa sledeci put ne bi tako olako dovodili drva javorova…

Reply
Estrella Roja јул 18, 2016 at 21:15

Najgore u svemu što je većina navijača pre dolaska procenila da to nije tip igrača koji bi mogao da bude pravo pojačanje, sećamo se da je bio četvrta ili peta opcija, i to posle igrača koji su nas odbili a imali su određeni kvalitet. Mislim da je Terzić insistirao na njemu, dok je Božović bio hladnokrvan izbegavajući da daje neke pohvale, što nije bio slučaj sa igračima koje je on lično tražio, npr. Donaldom ili Vieirom. Međutim, ne smeju nas obeshrabrivati dva loša primera sa Matosom i Edsonom, srećom, mnogo je više u poslednje vreme pogodaka sa strancima. Uostalom, najskuplje nas koštaju domaći igrači koji ne koštaju previše, ali kad saberete njihove plate i bedan učinak ispada da su nas oni najskuplje koštali. Zato mi je muka od pojedinih navijača koji ,kad žele da opravdaju nečiji besmislen dolazak, posežu za „argumentom“ ‘makar ne koštaju previše’. Kao da je to merilo i opravdanje za njihov boravak u Zvezdi. Veći minus od ne beznačajne svote Edsonu je činjenica da više od pola godine bezuspešno traže ljudi iz kluba jedno kapitalno pojačanje u odbrani…i ,što je najgore, nisu ga još našli. Da nas to ne košta još jedne loše evropske avanture? Nadam se da neće, samo jedna packa skauting službi, ko god da se tu nalazi (nisu samo skauti).

Reply
кадар невера јул 18, 2016 at 21:00

јебо га ко га је довео, треба да се пакује заједно с њим

Reply
bugi јул 18, 2016 at 20:53

bravo kralju tako se to radi…tiho ali ubitacno

Reply
nebojsa јул 18, 2016 at 20:31

Ociglano pogresna procena i zbog ovakvih stvari je Zvezda u ovakvoj finansiskoj situaciji .Valjda je poslednja .

Reply

Leave a Comment