Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Извучени такмичарски бројеви, Звезда дочекује Рудар на старту

У суботу је у Новом Саду одржана конститутивна седница Скупштине Заједнице клубова Супер рукометне лиге Србије на којој су извучени такмичарски бројеви за сезону 2016/17.

Црвеној звезди је припао такмичарски број пет, а први противник у новој сезони националног шампионата биће Рудар из Костолца, кога ће тим Ненада Перуничића дочекати у Београду. У жреб су уврштени Војводина и Металопластика, иако је првобитно било планирано да учествују у регионалној СЕХА лиги, али након избацивања свих наших клубова из овог такмичења, Шапчани и Новосађани ће највероватније играти домаће првенство од самог почетка. Тако барем изгледа у овом тренутку, иако то још увек није сигурно због новонастале ситуације, па су оба клуба на извлачењу такмичарских бројева обележена црвеном бојом.

Ако овакав распоред остане на снази, црвено-бели ће у четвртом колу гостовати у Шапцу против актуелног вицешампиона Металопластике, док ће у деветој рунди дочекати браниоца титуле Војводину. Вечити дерби против Партизана на програму је у шестом колу на терену црно-белих. Ево и Звездиног распореда у првом делу сезоне:

  1. коло: ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – Рудар Костолац
  2. коло: Морава Велика Плана – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
  3. коло: ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – Војпут Суботица
  4. коло: Металопластика Шабац – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
  5. коло: ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – Шамот 65 Аранђеловац
  6. коло: Партизан – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
  7. коло: ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – Југовић Каћ
  8. коло: Динамо Панчево – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
  9. коло: ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – Војводина Нови Сад
  10. коло: ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – Пожаревац
  11. коло: Слога Пожега – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Звезда у новој сезони има велике амбиције о чему сведоче и појачања која су стигла у Љутице Богдана. Поред Ивана Мошића, Александра Бабића, Милана Ћоровића, Филипа Шћепановића, Душана Андрејевића и Милоша Продановића очекује се долазак још пар имена којима би се комплетирао тим у покушају да се врати титула после осам сушних сезона.

Повезане вести

Leave a Comment