Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Божовић: Нисам забринут

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић после утакмице са Валетом рекао је да се потврдило да у данашњем фудбалу нема лаких противника.

Мислим да се потврдило да нема лаких утакмица и противника. Екипа Валете показала је да мора да се приђе озбиљно свакој утакмици. Примили смо гол из прекида, иако смо физички виши. Та грешка нас је психолошки пореметила и после смо се тешко вратили у утакмицу. Имали смо среће да Доналд постигне фантастичан погодак. После је и Катаи успео да постигне гол и победили смо и прошли даље. Катаи је одиграо онако како и треба, урадио је шта се од њега очекује – рекао је Божовић, који ће тек размишљати о Лудогорецу, Звездином наредном ривалу.

Нисам размишљао о Лудогорецу до сада. Вероватно ће бити нешто другачије што се тиче наше поставке, али морам прво да погледам како су играли, па ћемо видети – рекао је Божовић.

Повезане вести

17 comments

Grga јул 20, 2016 at 12:40

Ako prođemo Bugare, da li onda, pošto su oni bili povlašćeni u ovom kolu, preuzimamo njihov koeficijent i bivamo povlašćeni u 4. kolu? Pitam zato što kada je u Seltik izgubio od Linkolna, pisalo je da ako ih Linkoln prođe, preuzima njihov koeficijent, koji je veći od 40.000 i postaje povlašćeni u 3. kolu. Da li onda tom istom logikom i mi postajemo povlašćeni u 4. kolu?

Reply
FicaKG јул 20, 2016 at 16:20

Trebalo bi, mada ne verujem da je Ludogorec povlscen u cetvrtom kolu.. Mozda i jeste..

Reply
zema јул 20, 2016 at 19:07

Ne preuzima se, zato sto za plej off fazu zreb je nakon odigrane 2 utakmice, a ne izmedju prve i druge.

Reply
ivan111 јул 20, 2016 at 11:34

Zna li neko ko bi mogao da nam dodje za 4to koli kvalifikacija za le?

Reply
kastiljo јул 20, 2016 at 12:14

Nismo povlasceni tako da moze da nam dodje i neki premijerligas,bundesligas,turci,rusi itd…

Reply
milan јул 20, 2016 at 12:25

Ne moze premijerligas i bundesligas, ne lupaj..

Reply
otpisani101 јул 20, 2016 at 11:34

moram da priznam da se preteruje sa snagom ludogoreca i omalozavanjem igraca zvezde…tacno je da zvezda izgleda ocajno ali je i tacno da taj ludogorec pobedio mladost iz podgorice koja je mozda i gora od valete…ludogorec strasni je prosle sezone ispao od moldavaca…strasni ludogorec igra ligu koja je gora i od nase…kod nas bar 2 tima se bore za titulu a oni u bugarskoj igraju sami…sigurno je da ce utakmice sa ludogorecom biti potpuno razlicite od ove u smislu da tu zvezda nije favorit i da nece bespotrebno srljati i ostavljati prostor za kontre…verovatno ce nas ludogorec primorati u bugarskoj da se branimo,pa ce mo mi igrati na kontre…mora bozovic da misli i na plavsica koji je stvoren da igra u bugarskoj…ne tvrdim da ce zvezda pobediti ali ima sanse velike da ide dalje…alo ljudi, ludogorec da ima dobre fudbalere igrali bi nekada prolece u evropi…a te njihove velike zvezde bi igrale po spaniji,engleskoj ili nemackoj a ne u bugarskoj…ja kada citam pojedine komentare,verovatno ce ludogorec igrati finale lige sampiona…za zvezdu je neuspeh poraz od ludogoreca ,jer je i to ekipa nivoa zvezde i komsija preko puta-ni mnogo bolji od nas,a ni gori…zvezda sampion…

Reply
kastiljo јул 20, 2016 at 12:15

Sve i da je u rangu Surdulice onaj Lukoki ce nasu odbranu sam unistiti,igrac je za top 5 liga evrope,uostalom uverices se i sam.

Reply
zzvveezzddaa јул 20, 2016 at 10:01

Moram još da dodam da nam definitivno sitan i brz špic, ma koje ime to bilo i ma na kom tehničkom nivou bio, pravi izuzetne probleme u ovoj postavci igre i to po centranom delu odbrane . Možda je to po meni i najveći problem ove nove i nadam se iskreno uspešne evropske zvezde.

Reply
maxmasina11 јул 20, 2016 at 09:46

E cuj ove dvojice narikaca ili pak franjevaca sa prvim komentarima. I to sve iz fotelje. Sramota

Reply
zzvveezzddaa јул 20, 2016 at 09:42

Jasno je da je ovo početak i da se ekipa ne poznaje dovoljno. I biće bolje igre u to sam siguran. I svi smo mi znalci i treneri, i svi o fudbalu mnogo znamo. Sinoć je na tribinama bilo bar 25.000 trenera koji su znali bolje od Grofa. ALI NIJE MI JASNO I NEMA OPRAVDANJA DA ONO ŠTO SE UČI OD PETLIĆA NIJE USTALJENO ILI NAUČENO A TO SU PREKIDI. Naše prekide izvođač izvodi a ne sačeka da se centralni bekovi nameste, stalno se gleda ka klupi ko ostaje kao osiguranje kontre, stalno nešto gestikuliraju rukama i upiru prstom na sebe, svako svakoga zove. KAO DA SU SE SASTALI BUKVALNO PRVI PUT I DA SE NIKADA NISU VIDELI A KAMOLI TRENIRALI. E to se ne trenira nego dogovar u pripremanju ekipe. To ozbiljne ekipe sebi ne dozvoljavaju. BIĆE MOJA ZVEZDA PUNO BOLJA U TO SAM UBEĐEN.

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга јул 20, 2016 at 09:03

Са оваквом игром Звезда нема шта да тражи против Лудогореца. Јер, не зна се шта је било горе или луђе у игри без икакве звездине игре.
Ипак је Валета „светска фудбалска сила“!
Пролаз у наредно коло је само у божијим рукама!
Ово до сад је јад и чемер од ЗВЕЗДЕ!

Reply
LA[K]I јул 20, 2016 at 08:02

Veruj mi Grofe da ni u Ludogorecu nisu zabrinuti…

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 20, 2016 at 10:32

bas tako..oni slavili kad su nas izvukli..kao i mi sto smo se radovali valeti

Reply
LA[K]I јул 20, 2016 at 10:36

Lakse im dodje Zvezda nego da su izvukli sampiona Giblartara.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 20, 2016 at 12:04

hahha..nama je jedina sansa da nas uefa izbaci zbog koreografije ili da uleti Bogdanov sa komapnijom i spase nas blamaze

Reply
josif јул 20, 2016 at 16:59

Cekacu te sa komentarom 2-avgusta,da malo popricamo o dvomecu,da mi malo objasnis gde su bile Zvezdine greske itd.posto se vidim dosta razumes.Pozz.mKD

Reply

Leave a Comment