Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Представљен Стефан Илић

Стефан Илић

Још један шампион са Новог Зеланда постао је члан Црвене звезде. Млади нападач Стефан Илић представљен је данас на стадиону „Рајко Митић“.

– Стефан је рођен 7. априла 1995. године. Његов развојни пут је готово идентичан као онај који је прешао Стефан Милошевић. Почетак у Црвеној звезди, прелазак у млађе категорије Партизана и потом одлазак у Спартак. За Суботичане је одиграо 65 утакмица, а прошле сезоне постигао је седам голова. Један је од најперспективнијих младих нападача наше земље. Члан је златне генерације која је постала првак света на Новом Зеланду. Велике наде полажемо у Стефана и верујмо да ће показати зашто смо га довели – рекао је спортски директор Блажа Раосављевић.

Стефан Илић је захвалан људима из клуба на указаном поверењу и шанси коју су му пружили.

– Велика ми је част што сам дошао у наш највећи и најтрофејнији клуб. Трудићу се да на тренинзима покажем што више, напорно ћу радити како бих се наметнуо тренеру. У каријери сам играо и левог и десног везног, али најбоље се осећам као нападач. Ипак, на тренеру је да одлучи на којој позицији ћу наступати. Конкуренција у екипи је јака, али ја сам млад играч и биће ми част да учим од овако великих и успешних фудбалера. Позив Црвене звезде се не одбија. Овде сам био као јако млад, две године сам тренирао у петлићима. Сваком играчу значи када дође у екипу и познаје саиграче од раније. У Спартаку сам играо са Стефаном Милошевићем и Срђаном Плавшићем, познајем Михаила Ристића из репрезентације и још неке играче – рекао је Стефан Илић.

Звездино ново појачање носиће број 95 на дресу.

– Тај број носио је и Предраг Рајковић који ми је јако добар друг. Изабрао сам га и зато што је то моје годиште – завршио је млади нападач.

Повезане вести

11 comments

koprivnakoprivna јул 20, 2016 at 23:00

Deco liga šampiona ili ce sekunde sudija Salzburgu navuci 1/1

Reply
koprivnakoprivna јул 20, 2016 at 22:58

Znaci gotovi smo heheheheheehe

Reply
oknarb јул 20, 2016 at 19:29

ђаба ми пишемо ,упозоравамо ,довешће неко штопера или бека који није одиграо три честите утакмице

Reply
Estrella Roja јул 20, 2016 at 19:14

Nastavlja se bespotrebno gomilanje igrača…samo ne na pozicijama gde smo malo je reći loši. Neki izvori kažu da je potez čista kompenzacija između dva kluba, menadžera igrača..najobičnije preklapanje interesa u kome Zvezdin nije baš najtransparentniji.
Imamo talentovanije igrače poput Vukičevića i Joveljića, a za mesto u samom špicu je potreban mnogo kvalitetniji igrač, to će biti još izraženije ako Hugo napusti klub. Tako da ovog momka ne vidim ni u 25 igrača a kamoli u prvom timu.

Reply
kastiljo јул 20, 2016 at 19:46

Ni meni nije jasno,vec 10 godina unazad ista prica…Ajde i da razumem dovodjenje 11 igraca kad nemas ekipu,kad si zaista los,ali mi smo imali sezonu iz snova,odavno nismo imali bolje igrace i opet bespotrebno nabacujemo i gomilamo raznorazne profile umesto da te pare ulozimo u povecanje plata najboljim proslosezonskim igracima tipa Kataiu,Ibanjezu itd da bi i oni hteli da ostanu…Mozemo mi koga ocemo da dovodimo ali jasno je ko dan da ako Katai ode mozemo da se pozdravimo sa titulom…

Reply
Estrella Roja јул 20, 2016 at 20:36

Potpisujem. Kada smo već prodali Gruju (veoma teško mi je palo 🙁 ) i dobili izvesnu finansijsku injekciju, trebalo je produžiti ugovore najboljim igračima i dovesti najviše 5 igrača koji prave razliku. Tada bi Vieira, Ibanjez i Katai bili mislima u Zvezdi, ne kažem da sada sabotiraju klub, međutim, evidentna je psihička barijera kod tih igrača stvorena (ne)jasnim statusom. LŠ znači kraj improvizacijama i tajnim menadžersko-klubaškim dilovima. Što pre shvate ljudi iz kluba tim bolje po sve nas.

Reply
koprivnakoprivna јул 20, 2016 at 22:56

Kompenzacija između Uefe Zvezde i ludogoreca ce biti javno posle revanša živio …..

Reply
Nenad јул 20, 2016 at 17:08

Puni samo magacin.Pa već zaista preterujemo sa nagomilavanjem igrača.Ako već dovodimo igrače, bolje dovesti dva-tri ozbiljna igrača i pritom ih dovesti na vreme nego natrapavati sve ovo ili dovoditi iste sa zakašnjenjem.Pa nam posle bude neko drugi kriv i pravdamo se kako nismo uigrani.To je samo alibi.

Reply
oknarb јул 20, 2016 at 16:42

то је само да се попуни број.подсијеећа на јеремића који је играо у португалу ,а поникао у звезди (играо у оној сезони када је пижон био тренер)можда буде играо купу.ни једног нашег играча нисмо довели изузев полетановића да нешто вриједи

Reply
dusan јул 20, 2016 at 16:26

vazno da nam je odbrana suplja,rendulic,lukovic,pa to su rupe,oterali smo mbodjija eno covek dao 4gola za zalgiris a stoper e moji skauti

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 20, 2016 at 16:19

jos jedan despotovic,ozegovic,mihajlovic,jankovic..bolje da je joveljic forsiran ..ovakvih ima u svako beogradksom bloku

Reply

Leave a Comment