Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Кузмић: „Звезда је огроман изазов и мотив“

Огњен Кузмић, нови центар Црвене звезде, у интервјуу за клупски сајт, износи очекивања од играња у црвено-белом дресу, атмосфери коју праве навијачи нашег клуба, напорној сезони која очекује први тим…

Повремени репрезентативац Србије и бивши играч Голден Стејта, Уникахе, Хувентуда, Панатинаикоса…Огњен Кузмић, потписао је у уторак трогодишњи уговор са КК Црвена звезда, и тако појачао конкуренцију на центарској позицији међу црвено-белима.

Овај 26 годишњи момак из Добоја, везао је, своју будућност за шампиона АБА лиге и КЛС, што се види и по чињеници да је потписао вишегодишњи уговор, и поред добрих наступа на летњој лиги у НБА.

У првом интервју као новог играча Црвене звезде, Огњен Кузмић, каже да је играње у црвено-белом дресу огромна привилегија за њега, али и прави потез у овом тренутку за његову каријеру :

„Долазак у Црвену звезду је прави потез за мене, после свега што сам прошао у својој играчкој каријери. Очекујем да ће бити добро и за Црвену звезду и за мене, да ћемо правити добре резултате, али и да ћу пружати добре игре у црвено-белом дресу и напредовати као играч“.

Наредне сезоне црвено-беле очекује велики број утакмица, и борба за трофеје у АБА, КЛС лиги и националном купу, такође и велики број мечева у новом формату Еврлиге. Кузмић је свестан да ће сезона бити изузетно напорна,али играње у Црвеној звезди представља огроман изазов, и посебно задовољство за 214 центиметара високог момка из Добоја, који је „осетио“ атмосферу пуне „Комбанк Арене“:

„Биће велики изазов за мене и за целу екипу. По први пут ћу одиграти оволики број утакмица, колико сам рачунао преко 80 минимум, али са друге стране, играти за Црвену звезду у онаквом амбијенту, а осетио сам га прошле сезоне, играјући Евролигу за Панатинаикос у „Комбанк Арени“…Бићу спреман“

На крају, Огњен је и изнео своја очекивања од Црвене звезде и поручио навијачима:

„Очекивања су велика, зна се шта са собом носи играње у Црвеној звезди, клубу који је највећи, не само у Србији него у целом региону. Навијачима само желим да поручим да верују у мене, да ме подржавају, верујем да могу да помогнем тиму да заједнички остваримо циљеве, а на мени је да се великим радом, као што сам и до сада радио у својој каријери, изборим за своје место и минуте и помогнем Црвеној звезди да побеђује“, рекао је Кузмић, нови центар црвено-белих.

Повезане вести

2 comments

Stefan Radojkovic јул 21, 2016 at 09:13

Los igrac,niko ga nike zeleo u evropi i nba,bolje sinko idi iz Zvezde…

Reply
Hadži Dragan јул 20, 2016 at 18:22

Dobrodošao među šampione.Idemo dalje sa pojačanjima.

Reply

Leave a Comment