Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звезда зарадила већ преко милион евра, победе над Лудогорецом донеле би још 5 милиона!

Црвена звезда је овогодишњим учешћем у 3. колу квалификација за Лигу шампиона већ успела да заради скоро 1.200.000 евра!

Наиме, толико следи нашем клубу од европске куће фудбала након успешно прођеног 2. кола и евентуалног (надамо се ни случајно) испадања од Лудогореца.

Међутим, у случају победа над Лудогорецом и проласка у плеј-оф, Звезди би следовало чак 5.5 милиона евра! Пролазак у групну фазу Лиге шампиона донео би бар 14 милиона, што је нешњо мање од пола укупног дуга! А победама и кроз тв права итд, дошло би се и до још више новца.

Пред играчима и стручним штабом је тежак испит у виду бугарског представника, али у случају успешног резултата клуб би коначно могао да стане на здраве ноге у дужем периоду.

Повезане вести

9 comments

uros јул 21, 2016 at 11:33

Ako povedemo prvi tamo u Bugarskoj oni ce se izgubiti i mislim da sve zavasi od prve utakmice tamo jer ako budemo imali povoljan rezultat pred revans na Marakani imamo velike sanse da prodjemo ovo,samo jedan gol tamo i siguran sam u prolaz

Reply
родаголманбајко јул 21, 2016 at 10:01

2:1 за њих у бугаракој, 2:0 на Маракани за нас, кладионичари ко воли нек изволи

Reply
nebojsa јул 20, 2016 at 21:04

Ajmo Bozovicu uigravaj ekipu , kako bi nam legao prolaz dalje .I pored svega vidjenog ja se nadam da imamo sanse .

Reply
Sabre јул 20, 2016 at 20:22

Lepo je sto se lozite, ali ja kao najveci i najpasionirani zvezdas ali neko ko je realan kazem da ce Bugari da nas oderu. Ako se nekako povampirimo, sredimo odbranu i Vijera se probudi a pritom odigramo pametno takticki i prepustimo njima da srljaju onda MOZDA, MOZDA imamo sanse. Ali iskreno, puno je to ‘ako’ za tako kratko vreme..

Reply
Estrella Roja јул 20, 2016 at 20:21

LŠ je zahtevan i ambiciozan projekat koji sa sobom nosi jasan i dugoročan plan od koga ne treba odustajati. Najgore su ad hok varijante koji su nas koštale neuspeha na svim poljima. Muka mi je od novih početaka koji nemaju kraja, prolongiraju se unadogled i rezultati su pogubni. Za jedan dobar plan je potrebno veliko strpljenje, pre svega, nas navijača ali je potrebno da se taj plan detektuje kao ispravan. Najlošiji scenario je da se posle, ne dao bog, eliminacije od Bugara i kasnije od sledećeg privilegovanog protivnika za Ligu Evrope, krene sa opštom hajkom prema treneru i igračima, posebno prema strancima i njihovim platama (hajka kreće od pojedinih novinarčića, mrzitelja Zvezde da bi se proširila i na širi navijački auditorijum). Obično tada dolaze na red demagozi poput Lukića, tačnije kreće njihovih 5 minuta. Epilog je da krećemo ka regresivnoj fazi, udaljeni miljama od evropskih takmičenja, finansijski izmrcvareni, blizu gašenja. Zato članovi rukovodstva treba jasno da kažu da veruju u igrački kadar i trenera, neka zatraže vreme da sprovedu plan za ulazak Zvezde u probrano društvo, jer je kontinuitet itekako bitan. Sinoć gledam Bugare (odomaćene strance) i deluju impresivno, uigrano i mnogo bolje nego od vremena kad su grobare izbacili. Najvažnije što je par nosilaca i dalje u klubu, kod nas je nažalost za tri godine promenjen kompletan tim računajući i golmane. Logički, vreme za realizaciju progresivnog plana nije beskonačno i lišeno odgovornosti za njegov neuspeh, postoji nepisano pravilo od dve-tri godine. Ako posle toga klub nije mrdnuo iz statusa quo, odgovornost je na nosiocima takvog jednog projekta, u to nema nikakve sumnje.

Reply
Delija mp јул 20, 2016 at 23:37

Rekli su Terzic i Grof da je cilj plasman u neko od evropskih takmicenja u narednih tri godina.Iskreno se nadam da cemo to ove godine i da prepolovimo dug i da obezbedimo jos jednu titulu i malo boji koeficijent za evro takmicenja.Mnogo je lakse kada si povlascen makar u trecem kolu, garantuje ti ulazak u neko od takmicenja.Ali moramo biti strpljivi i verovati, pre svega protiv Ludogoreca krcat stadio da grmi, a verujem da hoce.

Reply
kastiljo јул 21, 2016 at 02:25

Mislim da cak i ako udjemo u LS,pa cak i ako tamo odigramo solidno tj osvojimo koj bod,necemo biti nosiocu u 3.kolu sledece godine…Mislim da ne mozemo da prebacimo 10k bodova ove sezone a neki minimum je cini mi se oko 15k da bi bili nosioci.LE bi mogla ove godine biti realnost jer mislim da ukoliko nas bugari izbace i ako budemo barem malo srece u zrebu imali mozemo da ukombinujemo ekipu dovoljno za te 3 nedelje da mozemo uci u grupu.

Reply
maxmasina11 јул 20, 2016 at 20:08

Cuj crno nam se pise. Sacuvaj me i sakloni ovakvih neznalica. Na osnovu ceka se donose zakljucci, neverovatno

Reply
italy јул 20, 2016 at 19:11

Sve je to lepo al nisam neki optimista…optimista sam jer volim zvezdu ali ako realno sagledamo stvari i to kako igraju bugari(a kako mi),crno nam se pise….

Reply

Leave a Comment