Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: После свега, добро је

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић истакао је по завршетку утакмице првог кола шампионата Србије, да је након свега виђеног, задовољан освојеним бодом. Тачније, да с обзиром на то каква су била дешавања на терену, мора да буде.

– Мислим да смо заслужили, након свега, бод. Противник је имао предност која је била велика и због тога морам да будем задовољан нерешеним исходом. Мислим да је утакмица била добра, са много шанси и много голова. Приметно је да још увек нисмо довољно спремни. Као и претходне сезоне играли смо доста високо и опет дошли у позицију да нас спашава Кахриман јер нам је последња линија далеко од гола. Играмо нападачки и то је нормално – казао је шеф струке црвено – белих.

Следећи меч који најтрофејнији српски клуб игра против Лудогореца показаће праву снагу и могућности новог тима Црвене звезде.

– У Бугарској ће сигурно играти другачији тим и верујем да ће бити боље – истакао је Божовић и образложио потезе које је вукао током меча са Крушевљанима.

– Задовољан сам партијом Полетановића. То је био још један додатни разлог што нисам извео њега, већ Плавшића. Њему честитам на феноменалном голу, али није имао много акција у првом делу. Због одлуке да играмо са два нападача, одлучио сам се да га заменим.

Руиз?

– Биће добро ако се пробуди ујутру – у свом стилу закључио је Миодраг Божовић.

Повезане вести

4 comments

rs! јул 23, 2016 at 15:40

da su stoperi bolji i da je le tallec odigrao kako treba ne bi nista od ovoga bilo,i ne bi pljuvali grofa ovako…..
prosle godine je covjek cudo napravio sa ekipom i maksimalno ga podrzavam.
plavsic je igracina ali u duelu jednostavno ne moze nista.u ls i le nece mu suditi tako lako faul…..

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 23, 2016 at 13:30

Grofe ne s..ri..aj sto nas lazes ali poceo sam sebe da lazes..ja ne mogu da verujem da je on skrenuo iz mozga..kaze da Plavsic osim gola nije pokazao nista..alo grofe spusti se na zemlju

Reply
Loki zvezdas јул 23, 2016 at 10:10

Koja ofanzivna igra??? Usamljeni Sikimic u spicu, posto Srnic i Ruiz igrali strogo bocno, uz aut liniju…I onda prodje akcija po boku, sledi centarsut, i tamo ispred gola samo Sikimic okruzen sa 5 igraca Napretka!!! Niti se neko iz veznog reda ubacuje pred gol…uzas od igre, od sistema… Grof se totalno pogubio….Vreme je da mu neko iz Uprave kaze neke stvari…

Reply
pera јул 23, 2016 at 08:02

Ne razumem sta je tu dobro. Tim ima gomilu nepotrebnih igraca i sem malog Plavsica nema igraca koji zna da doda u napadu. Gomila napadaca ali nijedan ne moze da pogodi gol. Mora da se rizikuje pa na spicu umesto sporog Sikimica zaigra neko od klinaca Joveljic, Vucicevic, Ilic.Odbrana, nju ne treba uopste pominjati. Neko mora da kaze Lukovicu da nema igru ni za petlice. Kod oba gola je on kiksao.Ne mogu da verujem da ne postoji hijerarhija u prenosenju lopte ko sta odigrava i ko sta zatvara. Komunikacija je katastrofa. Ne mucite Ristica na beku imate Milosevica. Rile umesto La Taleka koji je katastrofalan na zadnjeg veznog sa Donaldom.

Reply

Leave a Comment