Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Плавшић: Гол ми много значи

Црвена звезда је на премијери у новој сезони забележила реми против добре екипе Напретка, и то након преокрета. Први гол за Црвену звезду ове сезоне постигао је Срђан Плавшић, и на тај начин је начео противника.

Своје утиске о утакмици изнела је и Звездина „седамнаестица“.

– Ово је била изузетно тешка утакмица за нас, јер је прва у првенству, а те прве су увек тешке. Екипе које се врате из нижег ранга такмичења увек су неугодне и желе да се супротставе и оставе добар утисак. Нисмо победили, али мислим да нисмо приказали лошу игру, посебно у последњих пола сата. Нападали смо, желели смо трећи гол, али није било више времена. Окрећемо се наредној утакмици и идемо у Бугарску да покушамо да остваримо што бољи резултат – рекао је Плавшић.

Моменат из 60. минута био је вероватно најлепши на мечу – Плавшић је постигао вероватно гол кола, а одмах потом био и замењен.

– Шеф је желео да уведе свежег играча и да покуша да добије на том плану. Не љутим се, наравно, срећан сам због гола и идемо даље. Гол ми је много значио јер сам имао много велику подршку и од навијача преко интернета, и желим овом приликом да им се много захвалим јер ми њихова подршка пуно значи, и зато сам и тако прославио гол. Увек тако прослављам, али овај данас ми је био изузетно драг. Хвала свима који верују у мене – каже Срђан Плавшић.

Повезане вести

4 comments

Loki zvrzdas јул 23, 2016 at 14:19

Vec danima ovde pisem da se Grof malo pogubio….malo vise. Po njegovim recima da se zakljuciti da je on, maltene, alergican na Plavsica!!! Rece covek da Plavsic do postignutog gola nije postojao na terenu!!?? A Plavsa jedini vukao sve vreme u ofanzivi….

Reply
Suhoj37 јул 23, 2016 at 12:57

Plavšić mora da igra protiv Ludogoreca!

Reply
pera јул 23, 2016 at 12:29

Ovaj momak mora biti par Kangi u vezi sa podjednakim pravima ili ih menjati na poluvremenu. Jedino njih dvoje mogu doneti igru u napadu. Protiv Ludogoreca obe utakmice na kontru jer nemamo odbranu. Lukovic van tima.

Reply
kastiljo јул 23, 2016 at 19:17

Protiv Ludogoreca treba primeniti taktiku slicnu kakvu je Robi koristio ono prolece protiv grobara na 3 utakmice i sve 3 dobio…Tad su grobari po kadru bili realno jaci od nas kao sto je sada Ludogorec…Samo nisam bas siguran koliko Grof moze da predje preko svog ega i da se zatvori i forsira rivala na greske na sredini i kontre…

Reply

Leave a Comment